Slm kizlar
Ben 22 yaşında 2 yasinda olan bir kiz cocugu annesiyim esimle severek evlendik ...Benimle ilk konustugu gün Almanyada daha onceden birini sevdigini Alman bi kadin onunla evlendigini ve 1 sene bile evli kalmadan kadin 3 aylik hamileyken esimi aldatiyo ve esim bunları gozlerizle görüyo...
Sonrada bi nefret olusuyo kendisinde kadin dogum yapiyo sormuyo çünkü bebeginde kendisinden olmadigini düşünüyor ....bnimle evlendi kadin henuz hamileyken ....unuttugunu onu ce nefret ettiğini soylemisti ki oylede...
Aradan 3 yil gecti bir gun bitane mektup grldi babalik davasiydi esimle konustuk DNA testi yspti ve O kiz esimin kizi cikti...
Ben aslinda emindim ama esim kabullenmiyordu..DNA dan yedi ay falan gecti bir gun dışarıdan gezmeden gelirken kapımın önünde iki kadin gordum slm vermedim esim slm verdi ve tuhafima gitti bana gelip "bu o kadın " konusmak istiyor" dedi anladım bnde "iyi tamam yaninda olmak istiyorum "dedim kizimla yanlarina gittik kizim orda oynarken biz konustuk kadin"gel kizini gör kizin seni istiyor hergun seni soruyor babam nerde uzakta diyorum anne ara babami diyor ben para istemiyorum sadece gel kizini gör "diyordu cok üzüldüm esime ne diyecegimi biliyorsun "simdiye kadar gormemen yalnisti gidip gor kizini sen babasin buna mecbursun "dedim bu kezde kadina iki kelime söyledim "bende istiyorum görmesini ama evimde sen huzursuzluk cikarmayacaksin "deyip sustum esimle konustular 10 dk ...esim 2 haftada bir gidip görümcem dedi sevindim çünkü kimsenin Ahi bizde kalmasin eşimin Ahi kizimdan cikmasin ...vicdanen rahatladim biraz ...
Sonra esim gitmedi 2 hafta gecmesine ragmen ...
Dun kizimla disari ciktik çarşıda kadin karşıma cikti "neden gelmedi eşin "dedi
Bende"pazar günü calisti "dedim
"Bana bak seninde kizin var' dedi
Bende "benim icin problem degil gelsin görsün bn konusucam eşimle gelip görücek" dedim
Kizi çok sevdim 3 bucuk yasindaydi cok tatli ve sessiz bi çocuğa benziyodu
Saclari acikti ve iki kulağına cihaz takiliydi sanirim sorun vardi kulaklarinda çok üzüldüm o an belli etmedim iki tane fotografini cektim
Esimin fotografini gösterdim bak bu "senin baban "dedim konusmuyodu sadece gülümsedi bakti
Aksam eşime anlattım "benim kizim ama ben bir sey hissetmiyorum "dedi
Esime "bi git gör hemen seversin bak ben her çocuğu sevmem ama bu kizi çok sevdim sen babasi ola-rak hemen ısınırsın" dedim
Turkiyedeki kaynimla konustum bu pazar isi var kardesinle konus bu cumaertesi gitsin görsün kizini" dedim
Kizlar uzun oldu k.bakmayin
Bilmiorum kötümü yapıorum aklim karmakarışık....