• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim ve kızı

Kadını hamile kalana kadar yakalamıyor da hamileyken Nasıl yakalıyor anlamadım.Sanki eşiniz işine ne gelirse ona inanıyor gibi.O çocuk benim degil Dedi bitti gitti sanki.
Siz vicdanlı düşünmüşsünüz,yalnız eşiniz demek aynı şey sizin başınıza gelse neler yapacak size ve evladınıza ben ilk bunu düşündüm.Sırtınızı yaslamayın bence bu insana.

Bakin kadin esimden hamileyken aldatiyo ve bu bir masada oturup gorusmek yada bir tlf konusmak gibi bir sey degil yatak odasında doyelim ve hemen evlenilmedi biz resmi nikah kiydiktan bi sure sonra doğum yapti ...
Hanımefendi çocuğun suçu ne peki ya?5 ay icinde evlenmissiniz bu adamla siz ayrıca nasıl hemen güvenip evlendiniz hiç mi çocuk dogsun dna testi yapılsın demek aklınıza gelmedi?3 sene boyunca aklınızın kıyısından geçmemis çocuk şimdi merhamete geldiniz.Kadına da evimi huzursuz etme falan demissiniz kadın napsın sizin evinizi yapacak olsa 3 senedir yapardı zaten.Öyle ahı çıkmasın demekle olmuyor bu işler

Çocuğuna daha bir test yaptırmadan reddeden daha bir sene geçmeden yeni evlilik peşine düşen bir adamı nasıl kabul ettiniz? Kadın 3 aylık hamileyken Eşiniz öğrenmiş ve boşanmış. Çocuk doğduğunda siz evliymişsiniz demek ki 6 ay bile geçmemiş aradan......
Cnm 6 degil kagit isleri icin resmi nikah kiydik sadece

Hanımefendi çocuğun suçu ne peki ya?5 ay icinde evlenmissiniz bu adamla siz ayrıca nasıl hemen güvenip evlendiniz hiç mi çocuk dogsun dna testi yapılsın demek aklınıza gelmedi?3 sene boyunca aklınızın kıyısından geçmemis çocuk şimdi merhamete geldiniz.Kadına da evimi huzursuz etme falan demissiniz kadın napsın sizin evinizi yapacak olsa 3 senedir yapardı zaten.Öyle ahı çıkmasın demekle olmuyor bu işler
Malesef sizin gibi bos konusmaklada olmuo bn burda 3 yillik hayatimin dokümanını mi ortaya atayim bildiğinize yorum yapin bilmediginize değil ...

Doğru yapmışsınız ancak esiniz kızını görmeye gitmek istemiyordur evlerine. Kızına alıştırmanız için kızı evinize davet edin birlikte vakit geçirin..

Bilmemki kabul edermi karsi taraf cnm
Sen müdahil olma zaten. Esin kızı gezdirmek için dışarı çıkardığında sende yanlarına gidersin hep beraber olursunuz kızına yonlendirirsin eşini. bir süre sonra eşinde alışır zaten senin yönlendirmeye gerek kalmaz. Belki ilk etapta kızın annesi evinize göndermek istemeyebilir ama zamanla o da güvendikçe bunlar aşılır inşallah

Sen müdahil olma zaten. Esin kızı gezdirmek için dışarı çıkardığında sende yanlarına gidersin hep beraber olursunuz kızına yonlendirirsin eşini. bir süre sonra eşinde alışır zaten senin yönlendirmeye gerek kalmaz. Belki ilk etapta kızın annesi evinize göndermek istemeyebilir ama zamanla o da güvendikçe bunlar aşılır inşallah
Insallah cnm burda

Malesef sizin gibi bos konusmaklada olmuo bn burda 3 yillik hayatimin dokümanını mi ortaya atayim bildiğinize yorum yapin bilmediginize değil ...
Bildiklerim dogrultusunda yorum yapıyorum eşiniz vicdansız bi adam siz de buna gayet göz yumup evlenmissiniz.Bu adam 5 ay içinde ne ara boşandı da siz tanıştınız da evlenme kararı aldınız?Nerden tutsam elimde kalıyor konu simdi bi de merhametli gibi davranıyosunuz başta gösterecektiniz o merhametinizi

Bildiklerim dogrultusunda yorum yapıyorum eşiniz vicdansız bi adam siz de buna gayet göz yumup evlenmissiniz.Bu adam 5 ay içinde ne ara boşandı da siz tanıştınız da evlenme kararı aldınız?Nerden tutsam elimde kalıyor konu simdi bi de merhametli gibi davranıyosunuz başta gösterecektiniz o merhametinizi
Zina yapioduk:KK70:bu cevabimi duymak istiorsunuz Allah akil fikir versin:KK70:

Slm kizlar
Ben 22 yaşında 2 yasinda olan bir kiz cocugu annesiyim esimle severek evlendik ...Benimle ilk konustugu gün Almanyada daha onceden birini sevdigini Alman bi kadin onunla evlendigini ve 1 sene bile evli kalmadan kadin 3 aylik hamileyken esimi aldatiyo ve esim bunları gozlerizle görüyo...
Sonrada bi nefret olusuyo kendisinde kadin dogum yapiyo sormuyo çünkü bebeginde kendisinden olmadigini düşünüyor ....bnimle evlendi kadin henuz hamileyken ....unuttugunu onu ce nefret ettiğini soylemisti ki oylede...
Aradan 3 yil gecti bir gun bitane mektup grldi babalik davasiydi esimle konustuk DNA testi yspti ve O kiz esimin kizi cikti...
Ben aslinda emindim ama esim kabullenmiyordu..DNA dan yedi ay falan gecti bir gun dışarıdan gezmeden gelirken kapımın önünde iki kadin gordum slm vermedim esim slm verdi ve tuhafima gitti bana gelip "bu o kadın " konusmak istiyor" dedi anladım bnde "iyi tamam yaninda olmak istiyorum "dedim kizimla yanlarina gittik kizim orda oynarken biz konustuk kadin"gel kizini gör kizin seni istiyor hergun seni soruyor babam nerde uzakta diyorum anne ara babami diyor ben para istemiyorum sadece gel kizini gör "diyordu cok üzüldüm esime ne diyecegimi biliyorsun "simdiye kadar gormemen yalnisti gidip gor kizini sen babasin buna mecbursun "dedim bu kezde kadina iki kelime söyledim "bende istiyorum görmesini ama evimde sen huzursuzluk cikarmayacaksin "deyip sustum esimle konustular 10 dk ...esim 2 haftada bir gidip görümcem dedi sevindim çünkü kimsenin Ahi bizde kalmasin eşimin Ahi kizimdan cikmasin ...vicdanen rahatladim biraz ...
Sonra esim gitmedi 2 hafta gecmesine ragmen ...
Dun kizimla disari ciktik çarşıda kadin karşıma cikti "neden gelmedi eşin "dedi
Bende"pazar günü calisti "dedim
"Bana bak seninde kizin var' dedi
Bende "benim icin problem degil gelsin görsün bn konusucam eşimle gelip görücek" dedim
Kizi çok sevdim 3 bucuk yasindaydi cok tatli ve sessiz bi çocuğa benziyodu
Saclari acikti ve iki kulağına cihaz takiliydi sanirim sorun vardi kulaklarinda çok üzüldüm o an belli etmedim iki tane fotografini cektim
Esimin fotografini gösterdim bak bu "senin baban "dedim konusmuyodu sadece gülümsedi bakti
Aksam eşime anlattım "benim kizim ama ben bir sey hissetmiyorum "dedi
Esime "bi git gör hemen seversin bak ben her çocuğu sevmem ama bu kizi çok sevdim sen babasi ola-rak hemen ısınırsın" dedim
Turkiyedeki kaynimla konustum bu pazar isi var kardesinle konus bu cumaertesi gitsin görsün kizini" dedim
Kizlar uzun oldu k.bakmayin
Bilmiorum kötümü yapıorum aklim karmakarışık....:KK43:
Sizi çok takdir ettim. Çok erdemli davranmışsınız. İnşallah eşinizde vicdana gelip görür kızını.

Eşin galiba alman kadinla evli değildi yoksa DNA testi yapilmaz.
DNA testi yapildi ve kadin hâlâ nafaka almıyor. Alkışladım kadını. Gercekden. Gururlu kadınmış.

Bence eşinle konuş. Cocuk kurumu (Jugendamt) eşinin yerine veriyor nafakayı

Yakinda kurum eşini mahkemeye verir zaten.
Çocuğun nafakasını lütfen verın. Kadin çalışıyormu bilmiyorum ama eğer devletten yardim alıyorsa gercekden günah. Piknik mikmik neysede çocuğa hakkini verin.

Gerisi size kalmış.

Zina yapioduk:KK70:bu cevabimi duymak istiorsunuz Allah akil fikir versin:KK70:
Ne alaka bu cevabı duymak isteyeyim?Severek evlendik demissiniz 5 ay icinde bu adamın boşanması sevmeniz evlenmeniz çok çabuk olmuş normalde aldatılan insanlar belli bi süre bunun şokunu atlatamaz zaten.Sizin eşiniz dünden razıymış yani hikayede oturmayan kısımlar var benim açımdan kusura bakmayın.

Allah önce size akıl fikir versin zira benimki baya başımda.Yaşınızın küçüklüğüne veriyorum hatalarınızı zaten biraz daha yaşınız büyük olsa olayları daha net görebilirdiniz belki.

Ne alaka bu cevabı duymak isteyeyim?Severek evlendik demissiniz 5 ay icinde bu adamın boşanması sevmeniz evlenmeniz çok çabuk olmuş normalde aldatılan insanlar belli bi süre bunun şokunu atlatamaz zaten.Sizin eşiniz dünden razıymış yani hikayede oturmayan kısımlar var benim açımdan kusura bakmayın.

Allah önce size akıl fikir versin zira benimki baya başımda.Yaşınızın küçüklüğüne veriyorum hatalarınızı zaten biraz daha yaşınız büyük olsa olayları daha net görebilirdiniz belki.

Aslinda cok basit.
Almanyada yaşayan tipik türk erkeği drami.
Catir catir sevişmek icin alman kadinla yaşamak kadin hamile kalinca ve aldirmayi rededince tipik o**** alman... aldatti cocuk benden değil saçmalığı...

Avukatlığı bırakıp firmada çalışmaya yapmaya bu tip insanlar yüzünden...

Hee peşinede trden !!! kiz!!! alip almanyaya getirme... şanlı şöhretli düğün vs. Ama bir kuruş nafaka filan vermezler....

Pftt

Hamile kadin nasil aldatabiliyor ya :kusmuk: Insanlar ne midesiz oldu boyle.

Aslinda cok basit.
Catir catir sevişmek icin alman kadinla yaşamak kadin hamile kalinca ve aldirmayi rededince tipik o**** alman... aldatti cocuk benden değil saçmalığı...

Hee peşinede trden !!! kiz!!! alip almanyaya getirme... şanlı şöhretli düğün vs. Ama bir kuruş nafaka filan vermezler....

Pftt
Alman kanunlarından haberdar değildim ama yorumunuzu okudum adamın resmi nikahı yoktu bu alman kadınla demek ki o yüzden bu derece hızlı ilerlemis her sey.Kadının aldattığına da zerre inanmadım da hadi neyse.Konu sahibi de 18 19 yaşında evlendi muhtemelen daha gözü açılmamış olunca şöyle aldattı böyle aldattıya kanıvermis.Yazık olan çocuklara olmuş özellikle de konu sahibinin çocuğuna...

Alman kanunlarından haberdar değildim ama yorumunuzu okudum adamın resmi nikahı yoktu bu alman kadınla demek ki o yüzden bu derece hızlı ilerlemis her sey.Kadının aldattığına da zerre inanmadım da hadi neyse.Konu sahibi de 18 19 yaşında evlendi muhtemelen daha gözü açılmamış olunca şöyle aldattı böyle aldattıya kanıvermis.Yazık olan çocuklara olmuş özellikle de konu sahibinin çocuğuna...

Evet. Genelde öyle oluyor.
Evli kesinlikle değillerdi çünkü dava açıldıktan sonra 1 sene bekleme zamani var almanyada. Yani cart diye boşanmak bile 1.5 senelik iş burda.

Konu sahibi kesin kaldırıldı. Bende kadinin aldattığına inanmadim. Genelde alman kadinlarina bu iftira atılıyor... kanitlamasi zor olduğu icin.

Beni üzen çocuğun nafakasi verilmemesi...
Gercekden hak yemek bu

Evet. Genelde öyle oluyor.
Evli kesinlikle değillerdi çünkü dava açıldıktan sonra 1 sene bekleme zamani var almanyada. Yani cart diye boşanmak bile 1.5 senelik iş burda.

Konu sahibi kesin kaldırıldı. Bende kadinin aldattığına inanmadim. Genelde alman kadinlarina bu iftira atılıyor... kanitlamasi zor olduğu icin.

Beni üzen çocuğun nafakasi verilmemesi...
Gercekden hak yemek bu
Ki özel ilgi isteyen bi çocuk.Kadın nafaka dahi istememis tek istediği kızının babasıyla vakit gecirmesi hemen kadını kocandan uzak tut mesajları yazılmış ufkumuz o kadar dar,çünkü herkes kocamızın peşinde kocalar önemli.

O haklar elbet çıkar ya bi yerlerden ben buna inanıyorum zaten çıksın da kimsenin hakkı kimsede kalmasın.

Aslinda cok basit.

Pftt
Cnm esim kagit icin evlenmemis yani birlikte yasamislar diyeyim

Back
X