- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
- Konu Sahibi ceylanck18
aslında zaman herşeyi unutturabiliyor. zaman her türlü yaranın üstünü örtebiliyor.. eğer eşinin iyi biri olduğuna güveniyorsan, sana olan sevgisinden eminsen ona bir şans daha ver diyecem ama sonuçta ben olaya çok dışardan bakıyorum. olayı derinden hisseden yaşayan sensin. buradan yorum yazmak bizim için çok kolay..
ama şu var bu olayın gerçekten yaşanıp yaşanmadığından emin olmak istiyorsan bu sorunun cevabını eşinde bulamazsın.. sorunun cevabı kız kardeşinde saklı.. kız kardeşinle konuşarak doğruyu bulursun..
aklıma gelmişken, annen baştan beri eşinin bunu yapacağına inanmadığını söylemiş.. peki annen kız kardeşinin yaşadığı bu olay karşısında ne düşünüyor.. sonuçta annen kız kardeşini senden daha iyi tanıyor.... yani annen kız kardeşinin yalan söylebileceğini mi düşünüyor? yada annen tam olarak ne olmuş olabileceğini düşünüyor?
annem kardeşimin rüya görmüş olduğunu düşünüyor karabasan vs. annemde bu değilsede başka türlü yaşamış ondan öyle birşey olduğunu düşünüyor annem o kadar gerçekce görmüş ve yaşamışki yanında uyuyan babama yumruklar atmış vurmuş çarpmış ama bu esnada gözü kapalıymış. çünkü eşimin iyi biri olduğundan bu kadar eminiz ki hepimiz şoka uğradık. onun sevgisinden eminim güveniyorumda ama böyle bir şey yaptığına emin olsam dayanamam ki o an gözümün önünden gitmez geçen gece uyuyacaktım yatağa yattım ve gözümün önüne geldi böyle o odaya baktıkça öyle o anı hayal ettim kalbim duracaktı sanki. bu arada annem kardeşimede eşimede inanıyor bu olayın başka bir açıklaması olduğunu düşünüyor