- 16 Kasım 2018
- 12
- 5
- 1
- 35
- Konu Sahibi saniyesayan8
-
yapmayınca yapmadı oluyorum yapımca yapmadı ama halen bir kıymetim yok yapmasam daha kötüye gidiyorBence annesine yaranmanızın imkanı ve gereği yok. Eşinizle net bir şekilde konuşun. Ne demek burası annemin evi o karşılayacak? Ayrıca annesiyle bir yerlere gitmeyin, misafiri için de börek falan yapmayın. Neden kabul ediyorsunuz bunları? Böyle hayat geçmez.
peki annesinin bu yaptıklarının önüne nasıl geçmem gerekiyorNişanlıyken aslında bu olacakların işaretlerini vermişler size, görmek istememişsiniz. Yapacağınız sey eşinizle inatlaşmayın, tatlı tatlı kendi tarafınıza çekmeye çalışın ve asla annesinden şikayetçi olmayın.
eşimi dolduruyor ben napıyım çok arada kaldım yapmadım uzak durdum birbirimize düşürüyor kadınHatalı sizsiniz
Neden eşinize telefonu açmadığınızı yetiştirdiğimde özür dilediğiniz için
Yalnız kadın acıyıp gidip evinde kaldığınız için
Evinize misafiriniz gelicekken kvyi çağırmayıp eşinizin buev annemin annemi sığdıramadın diyip küstüğünde ertesi gün çağırdığınız için
Çalışan halinizle kek börek yapıp yolladığınız için
Herkavga edişin laflarla karnın doyurulduğunda kvnin istediği olduğu için
Sen suçlusun
Uzak dur geri adım atma özür dileme çağırma gitme 5 gidiyosan 1 git 3 arıyosan 1 ara
KV ve gelin arasındaki en uyduruk sözanne benm seninle ne gibi bir sorunum problemim olsun
Cevabı biliyorsunjz zaten her halükarda kötü olacaksınkz en azından yorulmazsınızyapmayınca yapmadı oluyorum yapımca yapmadı ama halen bir kıymetim yok yapmasam daha kötüye gidiyor
eşim annesini bırakamıyor malesef annesinin ona ihtiyacı varmış ve de annesiymişNalet olsun böyle insanlardan ya. Benim bi görümcem de böyle. Bizi niye aramıyo biz ona naptık kötü insanlar mıyız diye doldurdu. Sonra eşim ailem sana naptıya bağladı olayı. İnsanların arasını açmaya çalışmaya ne gerek varsa. Benim eş de dolduruşa gelmemeliydi. Neyse ki uzakta. Siz aynı yerde misiniz. Başka ile acilen taşının. Gözünü korkutmalısın kesinlikle evet. Aslında göz korkutma da değil bu şekilde evlilik devam edemez zaten
O zaman evlenmeseymiş. Alttan alma kesinlikle. Gözünü korkut olmuyosa yapcak bişey yok. Bu arada korun kesinlikle terketmesi kolay olsun çalışan kadınsıneşim annesini bırakamıyor malesef annesinin ona ihtiyacı varmış ve de annesiymiş
İyide neden özür dilediniz anne ÇALIŞIYORUM diyineşimi dolduruyor ben napıyım çok arada kaldım yapmadım uzak durdum birbirimize düşürüyor kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?