Eşim ve İsteği

Rabbim başka sıkıntı vermesin canım benim:) neyse dansa gelelim netten videolardan öğrenebilirsin ama şu var kendini müziğe ver ayna karşısında değil önce hoş rahat dans edebileceğin şeyler giy sonra müziği yüksek ses aç ve gözlerini kapat kendini sadece müziğe ver herşeyi unut içinden ne yapmak geliyorsa onu yapmaya çalış konsantre ol, dans çok özel güzel rahatlatıcı bişi ben tüm dertlerimi unuturm kendi kendime öğrendm çocuklumdan bu yana ederim streptez tarzı daha hoş beğenir eşin ve basittir sadece kıvrak ve rahat esnek olacaksın bence uğraş yaparsın senden latin dansı tango vs istememiş onun istediği şey belli....

Benimki hiiiiç beceremez..Kafkas kendisi zaten..Kendi yöresinin oyununu oynar anca oda ayda yılda birkere :))

Düğünümüzde oynamıştı :))

kız bizde kafkasız onun dansıda güzel bayanlarınki çekici oluyo şöyle salına salına yapıyosun yapışıyosun kocinin göbüşüne valla süper ama düğünde neyim olmaz kendimi kaybederim herhaldebizi gelin damat sanarlar sonra

kııı öyle şey denirmi ayol,,bizde vaar bir kaçık kendini dünya güzeli sanıyo ben onu eşime ay ne pasaklı ne kadannn beceriksiz yemekleri kocası yapıo kendisininde kaşı kendi kaşı deil çiziyo dişi takma diyomda kadını yerin dibine sokuyom halbukim öylede güzel kız

ne bilim hemen aç gibi isteyeceğini...
insan sandım anlattım ilgimi çekti diye...
zaten uyuz oluyorum buaralar..
bırak dans etmeyi parmağımı şıklatmam ben onun için...

Son düzenleme:
yav ne diim bilemedim şimdi 'nasıl dansedeceğim'den gayrı derdin olmaz bundan sonra inşallah..

hanfendilik elbisesini sokak kapısının dışında sıyıracaksın 4 duvar arası ayıp olmaz..

sen sütyen salla o atlet sallasın kıvırıp kıvırıp eğlenin işte

helal mekan keyfe kafi..boşver sende olduğu kadar

boşunamı diiler 'sokakta hanfendi mutfakta aşçı yatakta o..u' diye..

eğri oturup doğru konuşalım evlilik biraz da o...uluk

bu akşam işten gelince o oynasın sen seyret..
unutmuşum bana öğret dersin

biri bana evlendiğinde böyle bi derdin olck dese inanmazdm :18:

kendimi kötü hissediyorum onların yerine koymak istiyor gibi geliyo bana
bi tarafım başlarım dansına dunsuna beni onlarlamı kıyaslıyorsun kapat mevzuyu demek
diğer tarafımda dışarı bakmasından gene iyi diyorum
ama o klipteki o kızları görünce deli oldum heee

David Vendetta "FreakyGirl" Official Video Clip - YouTube BU VİDEO ÇOK İDDİADLI DİİL Mİ YAA SÜREKLİ BU ŞARKIYI DİNLER BİDE

Bunu sadece eşinin isteği gibi düşünme bence.Yemek istemişte sanki sonucunda bir tek o doyacakmış gibi tepki gösterme.Fantezi sonuçta.Biraz açık olacak ama,eşini baştan çıkarmayı hangi bayan istemez ki?Bu olayın devamında sende mutlu olacaksın sonuçtaSenden hergün dans etmeni istemiyor ya.İkiniz içinde güzel bir gece olacak hem eşini gerçektende dışarıya gözü kaymayacak.Ben böyle düşünüyorum.

walla becerebilirsem ya bunu devam ettirir
beceremezsem tamam hayatım gerek kalmaz der
denemekte fayda var belkide baksana arkadaşım adam peşini bırakmıyormuş
belkide işe yarar bi teknik
aaamaannn hamur olduk iyice

walla becerebilirsem ya bunu devam ettirir
beceremezsem tamam hayatım gerek kalmaz der
denemekte fayda var belkide baksana arkadaşım adam peşini bırakmıyormuş
belkide işe yarar bi teknik
aaamaannn hamur olduk iyice

İşe yarar yarar.Sen bir kıyafet uydur yoksa bir gecelik+10l lık bir shakira kemeri.Sen totoyu oynatsan o kemer sallanıyor zaten Erkek milleti değil mi 10dakikayı geçeceğini sanmıyorum dansın.

Son düzenleme:
İşe yarar yarar.Sen bir kıyafet uydur yoksa bir gecelik+10l lık bir shakira kemeri.Sen totoyu oynatsan o kemer sallanıyor zaten Erkek milleti değil mi 10dakikayı geçeceğini sanmıyorum dansın.

allah razı olsun sizden deneyelim bakalım
neler olacak ama kendimi kötü hissetcem sonnda o bir gerçek

sen bunları giy bence dansa bile gerek kalmaz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…