Eşim ve İsteği

şaka bir yana aslında öğrenmekte fayda var. ben de biraz öğreneyim diyorum zumba dansını falan biraz denedim de yapıda olmayınca biraz eğreti duruyor sanırım. bir iki çabadan sonra bıraktım. erkeklerin hoşuna gidiyor bu tür şeyler, bir kez daha anladık bunu =)

işte ben bu yüzden çok utandım yanlış birşey yaparım da soğuturum adamı durduk yere diye

ay alemsin kız okadar dans etttim adamın benden soğuduğunu hiç sanmıyorum vallahi,dans et derken bir çiftetelli oyna hadi,müziksiz kalk göbek at diyeceğini sanmıyorum yada isteyeceğini.onun dans dediği şeyin başka olacağını düşünüyorum birde gece ilerleyen saatlerde demişsin..neyse bu konu 18e gider yaani sen en iyisi sor hangi tarz isteerrmiş enişte,her türlü kazaskayı bilem öğretirim alimallah

adamcağız azıcık fantazi yapalım istemiş, olmaz demişsin...

dans etmekten utanma, hele eşinden hiç utanma...

güzel şeyler bunlar...

benim eşiminde öyle bi istegi oldu bende pek oynamayı bilmem ama bildgm kadarıyla mezdeke açıp oynadım hatta eşim videoya bile kaydetti hoşuna gidiyo heralde erkeklern bu tarz şeyler sende hç utanma kalk 2 kıvırt btsn

Ya asında benim eşimin de böyle şeyler hoşuna gider.
Ama garibim bana söyleyemiyor bile.
Zaten ben de utanırım.
Yapamam öyle dans mans

bence striptiz yap oryantal yanında halt yemiş :)

aslında dans derken ki kasıt buydu ...
hatta bi klip izlemiştik frinkly girl diye öfff demiştim de ne bilim beni ona benzetmesi tuhafıma geldi
utandım kasıldım sinirlendm ama yapamadm
olmaz da demedm utandığımn farkına vardı ve pek bişi demedi ama öğren diye iliştirdi sonuna

yaw ne var onu öğrenmede keresteciye gitsin kocan yerden tavana kadar bi sopa kestirsin
sonra monte edin yapış sopaya dön gitsin :):):)

aaamaaan ne var kız onda güzel bi müzikle zaten sen ritmine uydurursun müziğin..ben nabervone açıyorum sıksık yabancı bana daha benim kafadan..ona fazla uzak olmıcan yoksam acemiysen dediğim gibin gcın yrı başın ayrı oynuyo oda bunun farkında oluyo..kendi evim oldugunda yatak odamada plazma taktırıcam duvara..offf keşke komşular feln olmasa bütün gece müzik eşlik etsin isterim yani nekadan güzelkız varmı dediğim radyo kanalı sende

"öğren" mi?

ağır bi emir kipi olmuş

diyosunuz evde internet yok, bütçe yok
illa ki öğrenmek zorunda mısınız?
belki hiç yeteneğiniz yok dansa,
ya da belki oynama isteği gelmeyecek içinizden
çok bencilce değil mi "öğren" diye emretmek?

hepsini bilmek lazım demekki
bi teyzemiz kızım bilmemneliğide bil kocana yaparsın,aklı kalmaz o taraklarda demişti
haklıymış sankiii, bende yapamam herhalde, valla helal olsun herşeyiyle kadınlık yapanlara ahada kıskandım şu anda onları, bende hala utanıyım off off:26:
yanlış anlaşılmasın sadece adamlar için değil bizim içinde bi renk eğlence sanki, bende monotonluktan şikayet edip durıyım millet neler yapıo tuuuu bana

Aslında yapabilsem ne iyi olur.:26:
Belki eşimle aramdaki sorunlar da düzelir.
Eşime odun odun diyordum.
Belki de evliliğimi bir odun kurtaracak

hakkaten şu odundan bnde alam bir taneee...

donr dururz etrafında... hoş benm evde bir odunum var amaa

aaah o teyzeler daha neler tavsiye ediyo o teyzeler kirli çıkılar...

hakkaten şu odundan bnde alam bir taneee...

donr dururz etrafında... hoş benm evde bir odunum var amaa

esmaaaaaaaaaa kııız bir laf var bilirmisin..bir çiçekle koca bahar geçermi diyen erkekler,biz bir odunla koca kışı geçiriyoruz ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…