aboww adamın dans tercihi başka annaşıldıbu işlerde prova,pratik şart datlum benden söylemesi yoksam g.ın ayrı başın ayrı oynar oluyosun
işte ben bu yüzden çok utandım yanlış birşey yaparım da soğuturum adamı durduk yere diye
kızlar konuyu inşallah doğru yere açmışımdır eğer yanlışsa özür dilerim...
dün eşimle izin günümüzdü ve ufak bi istekte bulundu dans etmemi söyledi.
normalde bekarken dans eder ne blim farklıydım
ama dün çok fazla utandım kızardım yapamadım
bi arkadaşımız eşi için oryantal öğrenmişti
ama benm evmde internet yok dans kursuna gidebilecek ona ayıracak bi bütçem yok
ama eşimede bu isteği karşısında evet demek istiyorum
bana yardımcı olabilir misin veya bi akıl.
dert değil ama yardımcı olursanız çok sevinirim...
bence striptiz yap oryantal yanında halt yemiş :)
yaw ne var onu öğrenmede keresteciye gitsin kocan yerden tavana kadar bi sopa kestirsin
sonra monte edin yapış sopaya dön gitsin :):):)
aslında dans derken ki kasıt buydu ...
hatta bi klip izlemiştik frinkly girl diye öfff demiştim de ne bilim beni ona benzetmesi tuhafıma geldi
utandım kasıldım sinirlendm ama yapamadm
olmaz da demedm utandığımn farkına vardı ve pek bişi demedi ama öğren diye iliştirdi sonuna
aslında dans derken ki kasıt buydu ...
hatta bi klip izlemiştik frinkly girl diye öfff demiştim de ne bilim beni ona benzetmesi tuhafıma geldi
utandım kasıldım sinirlendm ama yapamadm
olmaz da demedm utandığımn farkına vardı ve pek bişi demedi ama öğren diye iliştirdi sonuna
Kolay bişeye benziyor okuyunca.
Bize acil odun lazım
hepsini bilmek lazım demekki
bi teyzemiz kızım bilmemneliğide bil kocana yaparsın,aklı kalmaz o taraklarda demişti
haklıymış sankiii, bende yapamam herhalde, valla helal olsun herşeyiyle kadınlık yapanlara ahada kıskandım şu anda onları, bende hala utanıyım off off:26:
yanlış anlaşılmasın sadece adamlar için değil bizim içinde bi renk eğlence sanki, bende monotonluktan şikayet edip durıyım millet neler yapıo tuuuu bana
senden ondan ölkertme oynamasını iste.
hakkaten şu odundan bnde alam bir taneee...
donr dururz etrafında... hoş benm evde bir odunum var amaa