Eşim ve İsteği

hehe ben yaparım sanırım evlenince enteresan dakikalr olabilir :KK9: salla popoyu adama doğru tamam işte :KK53:

peki kendinizi kötü hissetmezmisiniz bnm gibi

ben yapamam diye tahmin ediyorum...
zaten dans yeteneğim yok hiç..
bi kere kıvırdım bi müzik vardı öyle gayriihtiyari ona yapmadım ama tesadüf görmüş...
yarıldı gülmekten denyo..
yok tavuk gibi sallamışım yok totomdan televizyonu görememiş...

bi kere kıvırdım bi müzik vardı öyle gayriihtiyari ona yapmadım ama tesadüf görmüş...

ağzını burnunu kıramadın mı

hehhe:)
erkekler işte zaten normaline rastlamak zor iş
dans et bakalım bi daha ne isteyecek:KK52:

ahhh bu muhteşem yüzyıl yokmu sayesinde bütün erkekler sülüman oldu eşlerinden raks bekliyo:))

Son düzenleme:
ben oynamayı çokkkk severim, öyle bi eğitimim falan da yok ama çalınca duramam, bazen de müzik çaları takıp oynarım her havadan :KK70:

oynayınca güzel duran kıyafetleerim var bide belime taktığım ziller falan, evlennce nişanlıma oynamayı düşünüyorum şahsen :KK70:

Bunu diyen adam zaten haketmiyor ki:KK20: "Aç kendi totona gül sen ,tavuğun ki bile yumurta veriyor senin ki hiçbir işe yaramıyor "derdim ben olsam.:KK47::KK47::KK47:

Bir kere denemek lazım ki ilerde bunu koz olarak kullanmasın.Bir tartışma esnasında benim için ne yaptın özel hangi isteğimi yerine getirdin derse cevabınız hazır olur işte.Malum yemek,çamaşır,bulaşık ve temizlik iş değil onların gözünde.2 cilve yaptın mı senden iyisi yok.

aklıma '' Aşkın Peşinde'' dizisi geldi..
Orda bayanlar eşleri için dans ederlerdi pek güzel oryantal yaparlardı..
Bazı erkekleri çok etkilediğini düşünüyorum:)
başta utanırsın ama zamanla alışırsın.. hayatınıza renk katmanın bir yolu da bu olabilir :KK23:

kııı öyle şey denirmi ayol,,bizde vaar bir kaçık kendini dünya güzeli sanıyo ben onu eşime ay ne pasaklı ne kadannn beceriksiz yemekleri kocası yapıo kendisininde kaşı kendi kaşı deil çiziyo dişi takma diyomda kadını yerin dibine sokuyom halbukim öylede güzel kız:KK1::KK1:

ne alem hatunsun yaww sen valla tüm yorumlarına koptum.senin koca hiç sıkılmaz haaa :nazar: muhabbeti bile bu kadan kaynattığına göre.. dikkat et adamı kalpten götürmeyesin:KK16:

Son düzenleme:
:) :)

:KK1::KK1::KK1:

kız nolcak sanki dans ediversen adamcağızaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

fala öğren yap kocan ne istiyosaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

Latin müzikleri iyidir kızlar, açın bachata , salsa, kocişlerinizin de gömleğini giyin, loş bi ortamda... çıkarın içinizdeki dişiyi dişari =)) sonra da siz oturun o horon tepsin =)))))

David Vendetta "FreakyGirl" Official Video Clip - YouTube BU VİDEO ÇOK İDDİADLI DİİL Mİ YAA SÜREKLİ BU ŞARKIYI DİNLER BİDE
kocamın bu isteğini seve seve uygulardım ama bu videoyu izleyip bu istekle gelse kafasını kırardıım..
ya resmen o adama özenip yerinde olmak istemişş bunu yapabileceği tek kişi de eşi olduğu için senden beklemiş.
ama belki bundan sonra böyle şeyler izlemek yerine seni izler.

aklıma '' Aşkın Peşinde'' dizisi geldi..
Orda bayanlar eşleri için dans ederlerdi pek güzel oryantal yaparlardı..
Bazı erkekleri çok etkilediğini düşünüyorum:)
başta utanırsın ama zamanla alışırsın.. hayatınıza renk katmanın bir yolu da bu olabilir :KK23:

aynen benimde aklıma aşkın peşinde geldi.Dansöz kıyafetleri giyip oynuyolardı kocalarına.Hatta kafasında şamdanla oynayan bile vardı:KK9:

kocam bana hiç sen oyna ben izliyim demedi ama.Arada beni kendine çeker, nefesim nefesinde dans ederdik.

Aman haa kızlarrrr kalasla sopayla neyin dans etmeyin misss gibi oryantal yapın dans etmek isterseniz:21::21::21:

Acı bi örnek:KK52::KK52::KK52:
[video=youtube_share;t3DnGyRP81g]http://youtu.be/t3DnGyRP81g[/video]

valla ne diyim allah iyiliğinizi versin :KK52:
uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamadım doğrusu :KK53:
hele bu iki yorum beni bitirdi;

''adam kendini sultan süleyman sandı zaar'' :KK52:

''bize bi odun lazım '' harikasınız kızlar ne diyim..
bari sonucunuda yazda bizde görelim işe yarayıp yaramadığını merak ettim...

X