Eşim ve İsteği

Aslında utanmanın altında belki becerip becerememe duygusundan kaynaklanan bir durum olabilir. Beğenilme, beğenilmeme….renklencek mi yoksa güldürcek mi? O da bir renk aslında…:21:

İlkinde hiç yapmadıysan daha önce güler belki.
Ama ikincisi daha güzel olur...
Ben de utanıyorum ya.
Aslında beceririm uğraşsam ama..

Aslında utanmanın altında belki becerip becerememe duygusundan kaynaklanan bir durum olabilir. Beğenilme, beğenilmeme….renklencek mi yoksa güldürcek mi? O da bir renk aslında…:21:

Daha önce hiç yapmadıysan güler ilkinde.Yani benim eşim güler .
Ama ikincisi daha farklı olur.
Ben de utanıyorum aslında.
Çalışsam beceririm de............

Son düzenleme:
Daha önce hiç yapmadıysan güler ilkinde.Yani benim eşim güler .
Ama ikincisi daha farklı olur.
Ben de utanıyorum aslında.
Çalışsam beceririm de............

Türk kültüründe yok da ondan utanıyoruz bence. Aslında utanmak değil de acemiliğin vermiş olduğu belirsizlik bence. Adamların her sokağı striptizci dolu o yüzden kültürel olarak daha yaygın. Bizim erkekler de pek alışkın değil. Haldır huldur daha kolay geliyor.

oynamak konusunda böyle bi sürpriz yapmayı ben çok istiyorum bunu dile de getirdim güldü eşim.. Çok seviyorum eşimi mutlu etmek için herşeyi yaparım valla uygun fiyata oryantel kiyafeti bulursam alacam ve oynicam :KK70: :KK70: Süper olacaak eminim :)
Konu sahibi bence çok şanslısın eşin demek ki böyle şeyler istiyor çeşit çeşit fantazisi de olabilir.. Bak bence kendini kasma ve oynabildiğine inanarak oyna çünkü eminim çok güzel oynuyorsun arkadaşım :)

Yeni evlendigimizde esime birgün demistimki ben su direklerden isiyorum, nasil monte ediyorlar onu diye sormustum.
Cok güzel bir fikir ama olmaz, ailemiz görürse rezil oluruz dedi, cok ayip dedi. Ozamanlar ne fikirler vardi bende´de, hic birini eyleme geciremedik, simdi ise canim birsey istemiyor.
Akliniza geldigi anda yapmanizi tavsiye ederim, kendi kendize oynayin müzigi acip vs

herşeyi zamanında yaşamak güzeldir haklısın..
Ahh bi oryantel kıyafeti bulsam :p :KK70:

eşim bana evde oturup dururken hatun kalk bi göbek at da göreyim derse sen kafayı yedin heralde derim kanımca:KK52:
ama kucak dansı istiyorum derse olabilüü beyim derim:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
Yeni evlendigimizde esime birgün demistimki ben su direklerden isiyorum, nasil monte ediyorlar onu diye sormustum.
Cok güzel bir fikir ama olmaz, ailemiz görürse rezil oluruz dedi, cok ayip dedi. Ozamanlar ne fikirler vardi bende´de, hic birini eyleme geciremedik, simdi ise canim birsey istemiyor.
Akliniza geldigi anda yapmanizi tavsiye ederim, kendi kendize oynayin müzigi acip vs

aileni bırak o direği diken adamın yuzune nasıl bakcanız :)))

X