Eşim ve İsteği

tgc156

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
129
0
kızlar konuyu inşallah doğru yere açmışımdır eğer yanlışsa özür dilerim...
dün eşimle izin günümüzdü ve ufak bi istekte bulundu dans etmemi söyledi.
normalde bekarken dans eder ne blim farklıydım
ama dün çok fazla utandım kızardım yapamadım
bi arkadaşımız eşi için oryantal öğrenmişti
ama benm evmde internet yok dans kursuna gidebilecek ona ayıracak bi bütçem yok
ama eşimede bu isteği karşısında evet demek istiyorum
bana yardımcı olabilir misin veya bi akıl.
dert değil ama yardımcı olursanız çok sevinirim...

internette videoları var oradan bakarak öğrenebilirsin bence

En sopa yutmuş gibi duran bir kadın bile azcık dans edebilir...Evde kimse yokken tvden radyodan telden bi oynak şarkı açıp kendi kendine ayna karşısında kıvır , dans et.. Madem eskiden oynayabiliyordun.. dans etmeyi yüzmek ya da bisiklete binmek gibi düşün.. ellleri kaldırdın mı başlarsın oynamaya.. eşinin de gönlünü hoşnut etmiş olursun..:))

internetinizin ve dans kursuna gidecep bütçeniz olmadığına göre tv deki müzik kanallarını açın ve orada dans edenleri seyredin derim =)

nasıl yani :)) kalk bi göbek atmı dedi danstan kastın ne mezdekemi cnm??? :) ah bu erkekler yaaa :) eşin evde yokken koy müzigi alıstırma yap zamanla gelişirsin bu konuda :)

Dans etmekten kasıt nedir? O otururken göbek atmak mı? Salsa vals yapmak mı :S

durduk yere kalk dans mı et dedi:26:bu erkek milletini anlamak imkansız
sen de aç müziği azıcık kıvır dansöz gibi oynamana gerek yok ki bir iki figür sergile yeter canım
bunu kendine dert etme keşke sen de kalk beraber tango yapalım deseydin

bende iyi dans ederim aslında ama hayatta oynayamam gibi gelio eşimin karşısında çok utanırımistese naparım bilmiorum, denerdim herhalde
aslında nolcak herşeyini paylaştığın insan ama elinde olmuo insanın.

ama madem eşinde istemiş bi kaçkere denesen karşısında alışırsın herhalde

anacııımmmm baktın olumlu gelişmeler yarattı adamcağızda söyleeee bizde başlayıverelim çalışmalara
kıızzzz hepsi istermiki ?
:118:

ayol kadın olmak ne zor ya....
anne, eş, dansözz, aşçı, temizlikçi,çamaşırcı, bulaşıkçı, ütücü vssss
her bir sıfatımız varrr

benim eşim heralde dans et falan dese kalk birlikte edelim deyip çekerdim kolundan.)) ne ilginç istekler var yahu düğün değil bayram değil kokteyl değil davet değil .)) izletmem ben kendimi öyle.))

ben sürekli dans ettiğim için bana no proplemmutfakta bile bi cd çalarım radyom vardır ve yabancı pop severim hoooop kudur babam kudur.benmki sana kapı gıcırdasa oynarsın dio favorim inna tavsiye ederim

boş bi zamandı geceye yaklaşıyoduk geceliğimi felan giydim adAm bana dans et dedi hönk utandım bi hoş oldum

nasıl yani :)) kalk bi göbek atmı dedi danstan kastın ne mezdekemi cnm??? :) ah bu erkekler yaaa :) eşin evde yokken koy müzigi alıstırma yap zamanla gelişirsin bu konuda :)

o evde yokken bi problem yok gayet iyi olduğumu düşünüyorum ama onn karşısında utadım kaldım kızardım bozardım

walla bilmiyorum ama istermi ister
benmki asla bilmez dans felan kendi çapında oynar ama onn kadar açık olamıyorum

ayol kadın olmak ne zor ya....
anne, eş, dansözz, aşçı, temizlikçi,çamaşırcı, bulaşıkçı, ütücü vssss
her bir sıfatımız varrr

haklısın bi sıfat daha eklendi
inşallah fazla bişi istemez

benim eşim heralde dans et falan dese kalk birlikte edelim deyip çekerdim kolundan.)) ne ilginç istekler var yahu düğün değil bayram değil kokteyl değil davet değil .)) izletmem ben kendimi öyle.))

kalk dedm zaten ama ben utandım o da onn farkındaydı bundan şikayetçi olmadı ama ne bilim puff

adam kendini sultan süleyman sandi zaar

bence de adam dizideki sultan süleymana özendi

konu sahibi deseydin eşine ''hünkarım şu an hazır değilim, bir kaç gün sonra size bir şölen sunacam ''

Son düzenleme:
Ben olsam bi apaçi dansı yapardım
dansa doyar hem de ne doymak daha da istemez

aboww adamın dans tercihi başka annaşıldıbu işlerde prova,pratik şart datlum benden söylemesi yoksam g.ın ayrı başın ayrı oynar oluyosun

Son düzenleme:
erkeklere bak sen böyle istekleri oluyor demek .her türk kadını biraz da olsa kıvırır bence müzik olunca e tabi kalk karşımda oyna derse biri bende utanırım normalde bir clupte istedğin gibi dansedersin orda sanki kimse görmüyor gii olur herkes dansediyor ama tek başına e yani utanır insan .ilginçmiş cidden .bir dizi vardı yabancı arap dizismi neydi onu hatırladım evlenilcek kızlar dans etmeyi öğreniyorlardı eşleri için arap ülkelerinde oluyor sanırım bu tarz şeyler .

vay be eşim benden istese ben oynairim sahsen oynamayi cok severim ama eşim hiç sevmez yapma öyle der istegi cok güsel utanmayin derim arkadaslrin dedigi gibi tv de cok böyle seyler kolay gelsin şimdiden size

aboww adamın dans tercihi başka annaşıldıbu işlerde prova,pratik şart datlum benden söylemesi yoksam g.ın ayrı başın ayrı oynar oluyosun

işte ben bu yüzden çok utandım yanlış birşey yaparım da soğuturum adamı durduk yere diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…