Eşinizle çok uzun süre ayrı kalmış ve cinsel hayatınızı da çok uzun süre ihmal etmişsiniz
Siz istemiyorsunuz diye karşı tarafı hiç mi yoklamadınız
Evlilik terapistleri uzmanlar vb iletişimin, zorlukları birlikte atlatmanjn ve cinsel hayat konusunda uzlasmanın evlilik için en önemli şeyler olduğunu söylüyor Sizin iliskinizde üçü de uzun zamandır olmamıs AMA bu asla aldatmasını haklı cıkartmaz hem de asla
Bekar düzenine alısmıstır belki
Onun dısında uzun süre yapmamak gec bosalmaya sebep olmaz diye biliyorum ama belki yanlıs biliyorum Afedersiniz ama çok sık birlikte olduysak partnerim artık daha da geç bosalmaya baslıyor mesela Belki mastürbasyonda farklıdır
Huy değiştirmesi, sizi istememesi vb şüpheli bir durum Takipte kalın ama belki de yalnızlığa alışmıştır kötü düsünmemeye calısın
[/QU
Ben şunu anlamadım tamam annenize gittiniz kaldınız çocuğunuz 6 aylık olmuş ilk 3 ay riskliydi ama şehirlerarası ulaşım haziran ayından beri 3 aydır açık siz neden hala annenizde kaldınız eşiniz evde yalnız bıraktınız ne yedi içti ne yaptı yani aile birliğine aykırı çocuklarınız 6 aydır babasını görmüyor saçma değil mi yani ayrıca her aradığınızda rahatça ulaşabiliyorsanız açıyorsa telefonu kapatmıyorsa rahatsız şekilde konuşmuyorsa geceleri whatsappta ç.içi olmuyorsa sorun yoktur.. hiç sormadan bayramdan sonra toplanıp eşinizle gitmeniz gerekirdi zaten. Yok ereksiyon boşalma falan bu kadar üstüne basarak ayrıntılı anlatmanıza gerek yoktu streste annenizin evinde çocuklarla aynı odada olduğundan olabilir. Hangi şehir bilmiyorum ama bence artık evinize dönün düzeninizi oluşturun ben asla o kadar fazla rahat edemem mesela çocuğumla
Merhaba döndüm eve 6. Günümüz hatanın çoğu b nde zaten kabul ediyorum.uzun süredir ona uzak olan bendim.annemlerin yanına gelmeden öncesinde de soguktum malesef. Ama bu kaybetme korkusunu yaşadım ya yetti bana umarım herşey yoluna girecek.