Eşim ve İsteği

ayyyynekadannn güzel olurdu yaa biz varya 2 komşum var kopuyoz beraberken offf of anlatamam..çiftetelliden başlıyoruz kasap havasına mezdekeye ordan pop süper oluyo kadın kadına daha rahat oluyosun öğreniyosun tabi eşinle durumun farklı ama biliyomusun içinden geliyo oynadıkça tutamıyorummmm kendimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiien kısa zamanda oynamam kurtları dökmem lazım

sen desene akşama jübile yapak sen acemiliğime bakma die

sen desene akşama jübile yapak sen acemiliğime bakma die

akşam 6 da evdeym kocacan 8 de geliyo o glene kadar bişiler yapsam süper olur acaba hangi şarkı ve nasıl bi gösteri erkk dolu ofiste bakamıyom
koca sıkıştırıyo bi yandan anaaaa deli olcm

akşam 6 da evdeym kocacan 8 de geliyo o glene kadar bişiler yapsam süper olur acaba hangi şarkı ve nasıl bi gösteri erkk dolu ofiste bakamıyom
koca sıkıştırıyo bi yandan anaaaa deli olcm

net varsa innadan bak bişeyler ben çoğunluk onda dökerim kurtları..aaaa birdeee enriqiu glasyas süper ötesi onda daha böyle havalar yakışıyo

lmfö derler sexy end.. bilmemne ona bayılırım onda yapması daha güzel oluyo.pek aklımda tutamam isimleri

Son düzenleme:
Acep deyom eşlerimizde bize oynasa mı ?

Aslında iyi fikir..Kocacım hele bi amuda kalk alllasennn !

"tek başıma olmaz" de...
tut elinden kaldır...
aç müziği bağlan halaya haydeeeeeeeeeee.....
mardin kapı şen olur dan gir...
caney caney den çık...

Acep deyom eşlerimizde bize oynasa mı ?

Aslında iyi fikir..Kocacım hele bi amuda kalk alllasennn !

ayyyy onu hiççdeneme bile..benmki bir oynuyoo yetenek sizsinizdeki orçunu al bunu yerine koy hiçbir eksiği yok..güüya bana sexii olcakmış

Ne yalan söyliyim sexi dansları severim. Ama sanırım yapamam. yapmayı çok istiyorum bende evlenince. Konu sahibi gibi utanırım ama o zamana kadar bir çözüm bulmam lazım. Acaba biraz alkol alınca daha rahat olurmu insan... Şu saatten itibaren öğrenme çalışmalarına başlayacağım demekki evlilikte önemliymiş

[video=youtube;IkpGhEwKnw0]http://www.youtube.com/watch?v=IkpGhEwKnw0[/video]

Aynen böyle oynayacaksınız :)

evde alkol alımı yasak bizde
onuda düşündüm hatta dün kendimi rahat hissediyim diye söyleycektim nerdeyse
evlilikte önmli olduğunu yeni algıladım bende
allahım ne hallere düştük

oynamak bahane maksat şahane...

sen giy şöyle askılı geceliğini, altında da tanga olsun, aç müziği bir sağ bir sol salla kalçaları..

gerisi için ............................................... yani anladın sen onu....

Sen bu akşam giy geceliğini Haka Dansı yap bak bi daha istiyo mu

bu kadar şeyi istiyorlarda acaba kendilerine
bir bakım neyim yapıyorlar mı?
traş olmayı bakım sayar bu vatandaşlar

ben bi kere dedim eşime..
"forumda bi hatun varmış eşine dans yapmış" fln..
"işte öyle hatunlarda var sen otur böyle sonrada adamın gözü dışarı kayınca fıttırıyosunuz" dedi..
işte tam o anda anladım ki bu heriften bi b.k olmaz bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…