Eşim ve İsteği

beni kıran üzen şeyde bu ya zaten onlarla kıyaslanmam
dansöz kıyafetini ona giydirmek varda işte ...

yarın akşam deneme var bakalım bugün kayınvalide bizde
cıtcıtlarımı takıcam görsn bakalım dans et ne demekmiş
kıyafet alcam diye kredi kartını alcam
kuaför felan adam bi daha der mi bakalım dans et diye pişman etcem

Son düzenleme:

kesinlikle

ne alem hatunsun yaww sen valla tüm yorumlarına koptum.senin koca hiç sıkılmaz haaa muhabbeti bile bu kadan kaynattığına göre.. dikkat et adamı kalpten götürmeyesin

ay o senin gözlerindeki bakış açının güzelliği datlum..kızlar forumda kocişini bi kaşık suda boğmak isteyenlere rast geldim,dansı hak etmediklerini düşünüyolar.siz bu açıdan bakmayın olaya.ben dans ediyorum cilveleniyorum die yada dört dörtlük görünen evliliklerin bile içlerinde problemleri vardır..benmde ciddi problemlerim olmuştu zamanında ama hiç konuyu gece 12den sonrasına taşırmadım diyebilirim.. bunuda kendi ihtiyacım görüyorsam erkek farkında olmaksizin bağlanıyo benden demesi konu sahabı meraklardayız ne alemdesinnnnnn

ayyy aynı benm kafdan kızdırmayı aklından bile geçiremiyolar böyle oluunca..bide şimdi alışveriş siteleri çok iyi oldu dır dır dır tartış hooop al kartı eline o marka senin bu trend benm ödü kopuyo valla..yemiyenin malını yerler hayatım dışardaki dansözlere yedirtmeyin

yuhhh diyorum yani eşin bu klibi izledikten sonra mı dedi sana dans et diye.bence bu klip fazla erotik. bi de onları izleyip dans et diyo sana.kusura bakma ama benim eşim böyle bi klip izlicek bi de bana belki de çok tahrik olup hadi danset dicek.avucunu yalar.valla ben çok sinirlendim.ben konuyu ilk okuduğumda öylesine dediğini sandım.ama bu klipten sonraysa iş değişir bence. sen dansetsen bile ordaki kadınlarla kıyaslıcak seni.hoş kadınların da bişey yaptığı yok ya basit şeyler.valla ben dansetmeyi bırak çok kızardım sinir olurdum.başkalrını izleyip benden isticek bi de dans etmemi.zaten içimden geleceğini de sanmam.

Konuyu, bütün yorumları okudum baya da güldüm
Ama ben hem utanır hem de yapamazdım sanırım biraz odunluk var bünyem de kıvırmayı beceremem. Yapabilen arkadaşları baya kıskandım açıkcası. Evlendiğimde böyle birşey istense sap gibi kalırım.

Hangi klp ya.
Ben göremedim klp felan..

Klibi şimdi gördüm ve eşine sinir oldum.
Ben senin yerinde olsam bir süre eşim için k...mı kaldırmazdım....

o klipten sonra böyle bir istekte bulunduysa eşin,biscolata reklamındaki erkeklerin vücutlarından bahset ...

o zaten mesajı alacaktır

yapan oldumu peki videoyu izledimo kiloda kadinyazik dustu ya burnu filan kırılmısıtır. yorumlar cok gsel herkez farkli yorum yapiyoo

he he klibi izledim

eşiniz bildiğin kucak dansı istiyor konu sahibi valla adam niyeti bozmuş diyecem de zaten evlisiniz bu saatten sonra niyeti bozsa ne olur

VİDEO HARİKA.bayıldıııııııııııııııııııııım.
erkek milletine yapmadığımız bi bu kalmıştı.hepsinin içinde bir harem sevdası var mı acaba kızlar.
etraflarında kucak dansı veya oryantal yapan hatunlar................bayılırlar heralde.

Afedersiniz ama konu sahibi arkadaşımızın eşi o videoyu izleyipte dans isteğinde bulunmuş değil.Yada arkadaşımız eşine izletmiş değil.Kou sahibi arkadaş dans etmeyi bilmediğini yazdığında bir bayan arkadaşımız bu videoyu örnek almasını önermişti.Tüm yorumları okumadan yazmışsınız sanırım.

hayır,sen konu sahibi arkadaşın yorumlarını tekrar oku istersen canım.
"freaky girl" isimli klibi sürekli izlediğini söyledi eşinin.
Diğer videoları arkadaşlar örnek olsun diye yayınladı.
Bizde o videoyu izlediğini söyledikten sonra tepkii yorumlar yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…