kocamın bu isteğini seve seve uygulardım ama bu videoyu izleyip bu istekle gelse kafasını kırardıım..
ya resmen o adama özenip yerinde olmak istemişş bunu yapabileceği tek kişi de eşi olduğu için senden beklemiş.
ama belki bundan sonra böyle şeyler izlemek yerine seni izler.
aynen benimde aklıma aşkın peşinde geldi.Dansöz kıyafetleri giyip oynuyolardı kocalarına.Hatta kafasında şamdanla oynayan bile vardı
kocam bana hiç sen oyna ben izliyim demedi ama.Arada beni kendine çeker, nefesim nefesinde dans ederdik.
valla ne diyim allah iyiliğinizi versin
uzun zamandır böyle güldüğümü hatırlamadım doğrusu
hele bu iki yorum beni bitirdi;
''adam kendini sultan süleyman sandı zaar''
''bize bi odun lazım '' harikasınız kızlar ne diyim..
bari sonucunuda yazda bizde görelim işe yarayıp yaramadığını merak ettim...
beni kıran üzen şeyde bu ya zaten onlarla kıyaslanmam
dansöz kıyafetini ona giydirmek varda işte ...
yarın akşam deneme var bakalım bugün kayınvalide bizde
cıtcıtlarımı takıcam görsn bakalım dans et ne demekmiş
kıyafet alcam diye kredi kartını alcam
kuaför felan adam bi daha der mi bakalım dans et diye pişman etcem
ne alem hatunsun yaww sen valla tüm yorumlarına koptum.senin koca hiç sıkılmaz haaamuhabbeti bile bu kadan kaynattığına göre.. dikkat et adamı kalpten götürmeyesin
beni kıran üzen şeyde bu ya zaten onlarla kıyaslanmam
dansöz kıyafetini ona giydirmek varda işte ...
yarın akşam deneme var bakalım bugün kayınvalide bizde
cıtcıtlarımı takıcam görsn bakalım dans et ne demekmiş
kıyafet alcam diye kredi kartını alcam
kuaför felan adam bi daha der mi bakalım dans et diye pişman etcem
David Vendetta "FreakyGirl" Official Video Clip - YouTube BU VİDEO ÇOK İDDİADLI DİİL Mİ YAA SÜREKLİ BU ŞARKIYI DİNLER BİDE
Aman haa kızlarrrr kalasla sopayla neyin dans etmeyin misss gibi oryantal yapın dans etmek isterseniz
Acı bi örnek
[video=youtube_share;t3DnGyRP81g]http://youtu.be/t3DnGyRP81g[/video]
yuhhh diyorum yani eşin bu klibi izledikten sonra mı dedi sana dans et diye.bence bu klip fazla erotik. bi de onları izleyip dans et diyo sana.kusura bakma ama benim eşim böyle bi klip izlicek bi de bana belki de çok tahrik olup hadi danset dicek.avucunu yalar.valla ben çok sinirlendim.ben konuyu ilk okuduğumda öylesine dediğini sandım.ama bu klipten sonraysa iş değişir bence. sen dansetsen bile ordaki kadınlarla kıyaslıcak seni.hoş kadınların da bişey yaptığı yok ya basit şeyler.valla ben dansetmeyi bırak çok kızardım sinir olurdum.başkalrını izleyip benden isticek bi de dans etmemi.zaten içimden geleceğini de sanmam.
Aman haa kızlarrrr kalasla sopayla neyin dans etmeyin misss gibi oryantal yapın dans etmek isterseniz
Acı bi örnek
[video=youtube_share;t3DnGyRP81g]http://youtu.be/t3DnGyRP81g[/video]
yuhhh diyorum yani eşin bu klibi izledikten sonra mı dedi sana dans et diye.bence bu klip fazla erotik. bi de onları izleyip dans et diyo sana.kusura bakma ama benim eşim böyle bi klip izlicek bi de bana belki de çok tahrik olup hadi danset dicek.avucunu yalar.valla ben çok sinirlendim.ben konuyu ilk okuduğumda öylesine dediğini sandım.ama bu klipten sonraysa iş değişir bence. sen dansetsen bile ordaki kadınlarla kıyaslıcak seni.hoş kadınların da bişey yaptığı yok ya basit şeyler.valla ben dansetmeyi bırak çok kızardım sinir olurdum.başkalrını izleyip benden isticek bi de dans etmemi.zaten içimden geleceğini de sanmam.
Afedersiniz ama konu sahibi arkadaşımızın eşi o videoyu izleyipte dans isteğinde bulunmuş değil.Yada arkadaşımız eşine izletmiş değil.Kou sahibi arkadaş dans etmeyi bilmediğini yazdığında bir bayan arkadaşımız bu videoyu örnek almasını önermişti.Tüm yorumları okumadan yazmışsınız sanırım.