”düşüp kalkmış “
Cümlenize kadar okuyup ne yazabilirim ne tavsiye edebilirdim diyordum ki bu yakıştırmadan sonra vazgeçtim
Her ne olursa olsun bu tür yakıştırmaları kimseye yapmamalısınız hemcinsinize hele hiç … o kadın onları tek yapmadı sonuçta
Üstünü kapatıp affettim dediğiniz şey nedir, ona göre yorum yapayım.Yaşadığım cinsel bir birliktelik değil o yüzden affettim gözlerimi de kapatmadım aksine daha çok açıldı umarım görüşmemiştir
Şöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmişÜstünü kapatıp affettim dediğiniz şey nedir, ona göre yorum yapayım.
Eski hikayeler sizin ilgilendirmez derdim ama şimdi işin boyutu değişti. Eşiniz malesef flörtöz bir adam ve ufak deyip affettiğiniz için bu tür şeyleri sürdürmeye devam edecek. Konuşmuş ve ya sevişmiş fark etmez, ikisi de aldatmaya girer.Şöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmiş
adamın geçmişi sizi ilgilendirmez yorumlarını ben anlamıyorumŞu an hala o kadınla konuşuyor mu? Sizden sonra da mı konuşmuş onu anlamadım
Konuşmuyorsa zamanında da sizi aldatmamışsa adamın geçmişi asla sizi ilgilendirmez.
F*** buddy derseniz ya da sadece cinselliğe dayalı bir ilişki derseniz de tanımlamış olursunuz ve aşağılamış olmazsınızDüşüp kalkmış yorumunu hemcinsime yapmadım zaten eşime yaptım bence çokta doğru bir tabir duygusal bir bağ yok sevgili değiller sadece birlikte olabilmek için görüşüyorlarmış daha nasıl açık anlatayım bilmiyorum
yani şeyŞöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmiş
Klasik erkek davranışı. 2 gün boş duramıyor adamlar ya şaka gibiŞöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmiş
Eşiniz fırsatları değerlendirip sonra da pişman olan biri galiba.Şöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmiş
adamın geçmişi sizi ilgilendirmez yorumlarını ben anlamıyorum
hepimizin hayatı şimdiye kadar yaşadıklarımızla gelişip şekilleniyor, biraz içine doğduğumuz aile ve ortam tabi ama biraz da tercihlerimiz ve çabamızla bugünkü olduğumuz kişi oluyoruz.
geçimişinde saçma sapan işleri, ilişkileri, tercihleri olan kişinin geçmisi beni nasıl ilgilendirmiyor? neden ilgilendirmesin? adamın 5 milyon borcu var ama olsun geçmişte yapmış beni ilgilendirmez diyebiliyor muyuz? hayır. geçmişinin herşeyi de beni ilgilendirir. neticede o geçmişin bugüne bir yansıması oluyor. geçmişte önüne gelenle, marjinal ortamlarla birlikte olmuş adam belki hastalık kaptı ya da cinsel anlamda sapkınlıkları, takıntıları vs. var, olsun beni ilgilendirmez !?
yetişkin her kişinin, geçmişte tabii ki bazı ilişkileri olmuştur, onları tek tek araştırıp peşine düşecek, çetelesini isteyecek elbette değilim, olmamalıyız da ama bu "seni ilgilendirmez" yorumlarına da hastayım gerçekten.
bir de şey versiyonu var bunun "erkek arkadaşının/kocanın ailesi seni ilgilendirmez"
nasıl ilglendirmez yahu!
Hatayı en başta yapmıssınız bence böyle bir şey affedilmemeliydi siz kötü olduğunuz dönemde eski kız arkadaşına koşan bir insandan hayır geleceğini düşünmüyorum...Şöyle eşim bızim kötü olduğumuz bir dönemde eski kız arkadaşı ile konuşmuş kısa bir konuşma olmuş daha sonra eşim konuşmayı kesmiş
Bağzı mı?Öncelikle merhabalar benim bi sıkıntım var ve sorabileceğim kimse yok bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi şöyle 7 senedir evliyim ve eşimin geçmişine dair bişeyleri yeni öğrendim eşim evlenmeden 4 yıl önce bir kadınla beraberlik kurmuş fakat sevgili gibi değil sadece düşüp kalkmış ve karşı tarafta gayet bu durumun farkında kabul etmiş sorun şu ki eşimin bu kadınla yazışmalarını gördükten sonra eşime bakış açım değişti şimdi içinizde bağzı insanlar şunu diyecek biliyorum geçmişi geçmişte kalmış herkes hata yapar fakat evlenirken bana bunları yaşadığını anlatmış olsaydı evlenmezdim eşimin tamamen farklı bir yüzünü gördüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum sorun şu eşim bu hesabı biz evlenmeden 3 sene önce kapatmış fakat geçen sene açıp bi numaraya ve bi kıza bakmış ben bunun peşine düşüp hesap sormalımıyım yoksa hiç görmemiş gibi mi yapmalıyım bilmiyorum şu anda yolunda giden de bir evliliğim var ve baktığı numara yı kontrol ettiğimde şu an kayıtlı değil fikirleriniz benim için önemli..
Adamın senle evlenmeden 4 sene önce yaşadığı senin bir kadın olarak çirkin bir tabirle bahsettiğin ancak gayet normal olan cinsel aktivitesine takana kadar daha önce yaptıklarına takıp çocuk yapmak yerine boşansaydın o zaman.Şöyle daha önce de böyle birşey yaşadık zaten güven problemimiz vardı fakat ben affedif herşeyin üzerini kapattım amaa ara ara telefonunu kurcalarım tamamen tesadüfen öğrendim evet bir kızımız var herşey yolunda gidiyor du aslında birden çok farklı şeylerini görmek beni çok üzdü