Eşim ve Eşimin Vazgeçilmez Ailesi :(

yazdığım çok netti zaten 3,5 senedir gerekli tepkiyi gösterseydin bugün bu hale gelmezdi. bence daha açık anlatılmaz çok net bi önerme. elini verirsin kolunu kurtaramazsın koca sülalesinden. ilk seni takmadan yaptığı planı bozsaydın iki seçenek oluşacaktı ya sev ya terket. en azından 3,5 sene kendi içinde bu gerginliği yaşamazdın. şimdi yapabilirsin. ne kadar alttan alırsan o kadar üste çıkarlar.

eşiniz sizden habersiz ailesiyle plan mı yapıyor ? ne çirkin .... siz neciymişsiz o evde . hiç mi umursamıyor yalnız kaldığını, ne yapmak istediğini...mesela biz ikimizin ailesine de uzaktayız. en son eşim ailesini 8 ay önce gördük. kurban bayramınad gidecektik normalde.. ama şimdi hamileyim ve eşim ailesiyle görüşecek diye 22 saatlik yola gidemem mesela, o da gitmez ben istemediğim için. .. resti çek , kabul etmyorsa boşan.. zor ve sinir bozucu bi durum.

Senin de bir annen, baban var. Senin de onlara karşı evlatlık yükümlülüklerin var. İyiymiş eşinin düşüncesi de pes! Kendi ailesine gelince zorla istediğini yap başka seçenek bırakma. Eee sen napacaksın? Kimsenin hayatı için kendi ailenizi ikinci planı atmayın. En büyük hata bu. Çıkın gidin ailenize siz de baskın davranın. Bak bakalım napıyor???

Aynı sorunları yaşayan başka var mı Eh Bayram yaklaştıkça her gün çarşaf çarşaf aynı sorunlardan yakınılıyor...

Bencillikler, denge kuramamalar...

Normalde ismi Bayram olan günler mutlu geçmesi gerekirken gelmesi hiç istenmeyen nefret edilen günler haline geldi.

30lu yaşlara gelmiş
ailesinden kopup bir birey olamamış
kendi kararlarını vermekten aciz
Hanımı ile Oturup bir plan dahi yapamayan
adaletin yanından geçmeyen
Varsa yoksa kendi ailesini kendi sülalesini tatmin edip elalemin peşinden savrulan kişiler Ancak bunun sebebi

kadın erkek diye ayıramayız Artık kim böyle davranıyorsa...

Ancak görüyoruz ki evlerde hiç huzur yok kafalarda Hep bir soru işareti acaba boşansam pişman olur muyum

Kimseden ailesinden vazgeçmesini beklemiyoruz ama bu tipler neden evlenir hiç anlamıyorum madem ailesine bu kadar düşkün onlarin dizinin dibinde otursaymis . Benim esimde çok düşkün çok kavgalarimiz oldu bu konuda üstelik ben ailesiyle çok sorunlar yaşadım önceden , ama sert çıkınca yada kötü konuşunca olmuyor , sen öneri sun aşkım sen git ailenle benimde su planım var de yada kendi ailenle vakit geçirmek istersen onların yanına git , esin bu konularda ne der bilemem ama biraz resti çek iyi bir dille . Hee kendi gidiyor diye illa senide zorluyorsa tek başına hicbiyere gondermiyorsa ailesine mahkum ediyorsa yapılabilecek bişey yoktur , zaten calisiyormussun kimseyi çok takma bacım , bosan yada boşanma diyemem ama bı bak duruma sinir bozucu bir durum yaşayan bilir ..

Bravooo

YAA maalesef acı gerçekler bunlar, çok güzel açıklamışsınız.. sorunlar bunlar peki çözüm ne acaba?

evet yaşayan bilir sadece, dışardan yaşamamış kişilere de davulun sesi hoş geliyor

kendinden ödün verme ailen arkanda çocuk olunca daha bencilleşirler kullanIyor lar restini çek ailene git tatlde atnı durumu ablam yaşadI benim ailemciydi eşi naz ediyor son saatedek gelmek istemezd, ama tüm ailesi ni gezdirtrdi altüstü 1gün sonra annem ağlardıbayrm kızımı doyarak göremiyorum bir iki yaptı artIk tek geliyordu basıp ablam kendi aracı oluncaardından hiç gelmedi bide kullnmaları vardI şimdi boşandı çok rahatladı heer gelişe araba bze geerek bir bhane ileararlrdı yada hasta rolü hergün annesi ndeydi şimdi doyarak kavuştuk desem yeri boşnma lafını etmesine izin verme blöf kim i kaynana lar gördm arfeden yolluolr oğullarını bunu istemiyoruz ama senin görevn önceliğin ailen olsun

Benim eşimde böyleydi. Bayramlar sadece eşime ve ailesine geliyor diye düşünüyordum. Taaa Arefe gününden eşimin ailesine gidiyorduk. Bayram'ın son gününe kadar onlarla kalıyorduk. Bayram'ın son günü aileme geçiyorduk. Düşünün ben eşimin dıdısının dıdısıyla bayramlaşmış görmüş oluyordum ama kardeşlerimi bile daha görmemiş oluyorduk Sonra çocuğum doğdu ve ben isyan ettim.
Artık şöyle yapıyoruz. Bayramın ilk günü iki aileyide görüp vakit geçiriyoruz. İlk gün evimize gelmemiz gece 12 biri buluyor. İkinci günü görüşmek istediğimiz akrabalarımıza Bayram ziyaretine gidiyoruz. 3. gün bizim oluyor ya da aile organizasyonu yapıyoruz. Piknik yemek ya da başka bişey gibi. Veya kendi arkadaşlarımızla görüşüyoruz

En önemlisi sakın çocuk yapma ve korun sürekli. Aman dikkat düzelmesi için konuşma yap.rahatsız olduğunu dile getir. Eğer düzelmeye çabalamaz ve senin düşüncelerini, duygularını önemsemezse hiçbirşeyin eskisi gibi olmıyacağını söyle. Ve her dediğine evet demeyin. Sizi üzdüğü harekrtleri sizde ona yapın. Sonuç vermiyorsa malesef ki sizi sevip önemsemediği ve kaybetmekten korkmadığıdır. Ve tek çare boşanmaktır.

EVET, ÇOK DOĞRU..

Boşanmak bu durumda en son çare .
Madem aklından boşanmak geçiyor , demek ki gemileri yakacak gücünüz var . Öyleyse rest çekin sonucu ne olursa olsun.

Tek sorun bayramsa , bayramlar zaten 3 5 gün.

Ailesine her akşam gittiğinde kaç saat kalıyor ? Sizin aileniz sizden ne kadar uzakta ve arabaniz var mi ?

damat ailesine gösteriş hava olsun diye yapıyor lar kız ailesini düşünmeden bide boşanma sebebi demiş ailesi ni seçmiş zaten gözden çıkarmış gelmicm aileme gdiyorum gelcksen gel de

eğer öyle bişey yaparsam da boşanmak gibi bir şey olacak bu onun açısından..

Ailenle bayram geçirmen onun açısından boşanma anlamı taşıyor, hmmm ama sen her sene onun ailesi ile geçiriyorsun ve senin açından boşanma anlamı taşımıyor

İlişkin inisiyatifi kimdeyse onun dediği olur bu tip ilişkilerde,sizde de eşin baskın o korkmuyo seni kaybetmekten

Gemileri yakmayı çok düşündüm, düşünüyorum evet.. benim tek derdim, tüm düzenim bozulacak, işimi gücümü de değiştirmek zorunda kalıcam..
iki günde bir her akşam gidiyor annelerine, 1,2 saat kalıyor bense evde yalnızım.. annemler bana arabayla 1 saat uzaklıkta oturuyor ben her hafta sonu mutlaka gidip onları görüyorum ama eşim bu duruma dahi bozuluyor.. arabam var evet ve maalesef tek problemimiz bunlar değil, daha çok anlaşamadığımız konu var ama bu en büyüğü

Sen 4 yil önceki beni yazmişsin. Arti aldatilma yok. Ben ailesinin evinde kalirken o disarida beni aldatiyormis. Her turlu ispatladim ve baska igrenc kanitlar da buldum.

Sen, ona asla kendini anlatma. O, seni anlayamayacak. Sen ailenle evlisin, bitsin bosanalim de. Hayat cok kisa. Sen onun ailesine bakmak zorunda degilsin. Benzin yol paralarini bizim salak oduyordu annemin sigorta pirimini de odeyecegim dedi. Babasi emekli ogretmendi. Ben işten cikiyorum sen benim paramla odeyemezsin dedim. O benim annem ona bakmak zorundayim dedi. Karina bakmak zorunda degilsilsin dedim. Bitirdim .

Yolu yok bu adamla gelecek yok senin calismanin anlami da yok

Ya sanırım haklısın çocuk var mıydı peki sizde ve ben ayrıldığım taktirde tüm düzenim değişecek, işimi de değiştirmek zorunda kalıcam.. boşandıktan sonra mutlu musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…