- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
zorluyor başka bir ihtimal yok gibi davranıyor..Gitmek istemiyorum deyince ne diyor eşiniz?
eğer öyle bişey yaparsam da boşanmak gibi bir şey olacak bu onun açısından..Bu bayram bir degisiklik yapip ailenizle gecirin. Esine sormadan plan yapmasaymis.
zorluyor başka bir ihtimal yok gibi davranıyor..
Başka bir ihtimal olduğunu gösterin o zaman siz de. Ben aileme gidiyorum sen de kendi ailenle istediğin yere git de restini çek bak bakalım ne yapıyor. Siz sorun çıkmasın diye alttan aldıkça o hep kendi dediği olsun isteyecek.zorluyor başka bir ihtimal yok gibi davranıyor..
Ne demek zorluyor ya çocuk musunuz? Bu bugün 2. konu oldu galiba ailesiyle zorlayan eş hakkında. Acayip sinirlendim.zorluyor başka bir ihtimal yok gibi davranıyor..
Sizin kendi ailenizle geçirmek istemeniz onun açısından boşanma sebebi oluyor da , onun ailesiyle geçirmek istememeniz niye boşanma sebebi olmuyor?eğer öyle bişey yaparsam da boşanmak gibi bir şey olacak bu onun açısından..
evet oturduğum yer işime yakın, 2 akşamda bir yanlarına gidip bikaç saat oturup geliyor, başlarda beni de zorluyordu gitmem için ama ben gitmiyorum.. benim kaldıramadığım şey bencillikleri.. bizim de maddi durumumuz belli ama masraflar konusunda elini taşın altına karşı taraf koymadığında resmen kullanılmış gibi hissediyorum..Her akşam oraya giderken sizi sürüklemiyor sonuçta, eğer 15-20 dk uğrayıp eve geliyorsa sorun etmeyin bence...
Taşındığımız yer işinize yakın mı? Benim için yaşam kriteri budur mesela...
Bayramda da ne istediğiniz konusunda net olun. Eğer ısrar ederse kendi bildiginiz gibi yapın. Madem ailesi ile akrabalara gitmek istiyor o gitsin sizde ailenizle geçirin bayramı. Hem dinlenmiş olursunuz.
Bu gitme-gelme mevzularında çok para hesabı yapılmasını hoş karşılamıyorum.. kazancınız ne bilmiyorum ama atıyorum ayda 5000 kazanıyorsanız karı-koca benzin parası,masraf dediğiniz 500-700 civarı bir şey veya daha az ise lafını yapmak hoş değil.. her zaman olan bir şey değil bu sonuçta...
bayram 4 günse bir günü annemlerin yanına gidiyoruz geriye kalan 3 günde de onun ailesi ile birlikteyiz ve ben daha fazla kaldıramıyorum bu bencillikleri..Ailenin yanına git. Sende evlatsın.
vazgeçsin demiyorum zaten ama dengeleri koruyamıyor ve bunu dediğimde de orta yolu bulmaya çalıştığını söylüyor..öncelikle kimsenin ailesinden gecmesini bekleyemezsiniz eşiniz düşüncesiz davranıyor ki çalışan bayan olarak tahmin edebiliyorum ama konuşmayı deneseniz ama işten dolayı yorulduğunuz kafa dinlemeye ihtiyacım var deseniz ne der
bayram 4 günse bir günü annemlerin yanına gidiyoruz geriye kalan 3 günde de onun ailesi ile birlikteyiz ve ben daha fazla kaldıramıyorum bu bencillikleri..
ya ben ne kadar önceden plan yapmış olsam da onların planları baskın geliyor son gün bile yapmış olsalar..Şöyle ki tek sorun buysa çözmeye çalışın boşanmayın derim ben.. mesela ailesinden önce davranıp tatil planı falan yapsanız başbaşa? Onlar teklif edince de çok isterdim ama çoktan planı yaptık biz dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?