- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
ayy utandim. Bu bayram konulari beni cok uzuyor. Bizim de es ailesi ile sorunlarimiz yok degil ama ne bileyim Allah selamete cikarsin hepimizi
Amin .. Allah yardımcımız olsun ya.. ben birtek benim başımda var sanırdım bakıyorum kaç kişi muzdaripmiş.. üstelik bayram bu ya, en mutlu olmamız, nefes almamız, stres atmamız gereken zamanlarda daha çok stres yükleniyoruz.. işte ben bu durumu hazmedemiyorum, o ailesini sürekli görüyor zaten ve ben hep yoruluyorum, bir bayram tatilini dahi adam bana ayıramıyor, yazıklar olsun..ayy utandim. Bu bayram konulari beni cok uzuyor. Bizim de es ailesi ile sorunlarimiz yok degil ama ne bileyim Allah selamete cikarsin hepimizi
ya ben istesem toparlarım, çok da yapıcı olurum huzurlu mutlu oluruz ama birsüre.. sonra yine bu bencillikler, aynı kısır döngü.. ve hep kendimden vererek nereye kadar gider bu evlilik onu bilmiyorum işte..Amiiiiiiin inşalllah. Yaklaşım tarzını çok sevdim.Mantıklı ve gerçek. Boşanmak da çözüm evet ama emek vermeden çaba sarf etmeden ve üzülerek söylüyorum kadın toparlamadan bir şey olmuyor acı veriyor bu ama gerçek bu.
Ah canimm. Evliligimin ilk gununden beri cok badire atlattik. Vajinismusla basladi ilk geceden. Ne yaptim? Kitap aldim, okudum. Baktim olmaz boyle tek basima yapamicam dedim. Kitabi yazan doktora gittim tedavi oldum. 1. Ayimiz boyle gecti.Amiiiiiiin inşalllah. Yaklaşım tarzını çok sevdim.Mantıklı ve gerçek. Boşanmak da çözüm evet ama emek vermeden çaba sarf etmeden ve üzülerek söylüyorum kadın toparlamadan bir şey olmuyor acı veriyor bu ama gerçek bu.
ne demek, rica ederimAmin .. Allah yardımcımız olsun ya.. ben birtek benim başımda var sanırdım bakıyorum kaç kişi muzdaripmiş.. üstelik bayram bu ya, en mutlu olmamız, nefes almamız, stres atmamız gereken zamanlarda daha çok stres yükleniyoruz.. işte ben bu durumu hazmedemiyorum, o ailesini sürekli görüyor zaten ve ben hep yoruluyorum, bir bayram tatilini dahi adam bana ayıramıyor, yazıklar olsun..
haftada 1,2 kez annesine gitme olayına da ben sıcak bakmam ki, onlar olmadan hatta eşim onlardayken bile daha mutluyum, kafam daha rahat.. o yüzden diyorum işte acaba boşanmalı mıyım diye..
yaşım 28, belki birdaha evlenicem ve çocuk isticem, yaşım geçmeden bunları kaçırmak da istemiyorum..
beni anladığınız için ve kendinizi bu kadar güzel ifade ettiğiniz için çok teşekkür ederim size..
Arkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 28 yaşında 3,5 senelik evli bir bayanım, çocuk yok.
Eşimle severek evlendik ancak 3,5 senedir eşimle hiç anlaşamıyoruz, sürekli huzursuz bir ev yaşantımız var
En büyük problemlerimizden birisi de eşimin asla vazgeçemediği ailesi, yani kv ve kp.
Her gün iş çıkışı onların yanına gider, beni bilerek onların bulunduğu semte taşıttı, benim kendi ailem çok uzakta, o ailesi ileyken ben hep yalnız kalıyorum bunlar zaten sıradan yaşadığım problemlerim..
Üstüne her bayram birlikte vakit geçiririz, onun annelerini akrabalarını götürürüz, benim ailemle bir gün geçiriyorsak geriye kalan tüm günler onun ailesiyleyiz, bu çok bencilce değil mi sizce?
Bu bayramda da kendilerince plan yapmışlar, uzak şehirdeki bir akrabalarına gidip kalacakmışız, yol masrafları, benzin parası hep bizden.. eşimin annesi babası abisi eltim çocukları yani hep böyle içiçeyiz.. iyi de bende çalışıyorum nefes almaya ihtiyacım var ama bunların bencillikleri yüzünden hiç kendi hayatım olamıyor üstüne üstlük eşim de onlara inanılmaz düşkün asla tek kelime ettirmez, toz kondurmaz..
Ben ciddi ciddi boşanmayı bile düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım ve benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
Başka bir ihtimal olduğunu gösterin o zaman siz de. Ben aileme gidiyorum sen de kendi ailenle istediğin yere git de restini çek bak bakalım ne yapıyor. Siz sorun çıkmasın diye alttan aldıkça o hep kendi dediği olsun isteyecek.
Ne kadar doğru söylemişsin bekarken eve girmezler aile yüzü görmezler , evlenince bı aileye düşkünlük halleri kadını aileye köle etme hevesi doğuyor bunlarda çoğu evlilikte bu yüzden bitiyor ..Bu sümsük kocalardan da ne çok türedi!
Hayır bekarlığına baksan iş çıkışı yemek yiyip soluğu kahvede alan tiplerdendir.
Boşan arkadaşım. O da ailesinin dizi dibinde hayatını sürdürsün madem.
bosanArkadaşlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
Ben 28 yaşında 3,5 senelik evli bir bayanım, çocuk yok.
Eşimle severek evlendik ancak 3,5 senedir eşimle hiç anlaşamıyoruz, sürekli huzursuz bir ev yaşantımız var
En büyük problemlerimizden birisi de eşimin asla vazgeçemediği ailesi, yani kv ve kp.
Her gün iş çıkışı onların yanına gider, beni bilerek onların bulunduğu semte taşıttı, benim kendi ailem çok uzakta, o ailesi ileyken ben hep yalnız kalıyorum bunlar zaten sıradan yaşadığım problemlerim..
Üstüne her bayram birlikte vakit geçiririz, onun annelerini akrabalarını götürürüz, benim ailemle bir gün geçiriyorsak geriye kalan tüm günler onun ailesiyleyiz, bu çok bencilce değil mi sizce?
Bu bayramda da kendilerince plan yapmışlar, uzak şehirdeki bir akrabalarına gidip kalacakmışız, yol masrafları, benzin parası hep bizden.. eşimin annesi babası abisi eltim çocukları yani hep böyle içiçeyiz.. iyi de bende çalışıyorum nefes almaya ihtiyacım var ama bunların bencillikleri yüzünden hiç kendi hayatım olamıyor üstüne üstlük eşim de onlara inanılmaz düşkün asla tek kelime ettirmez, toz kondurmaz..
Ben ciddi ciddi boşanmayı bile düşünüyorum, sizce ne yapmalıyım ve benim gibi böyle sorunlar yaşayanlar var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?