Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karşı tarafın ihtiyaçları ihmal edilmedikçe ve bir takintiya dönüşmedikce mastürbasyona karşı olmadığım için fotoğraflara bakmasindan rahatsız olmazdım, ama bana bu kadar kolay yalan söylenmesinden kesinlikle çok rahatsız olurdum.
Ne kadar sokak ağzı bir konuşma üslubunuz no no noOooo, ben trenle arkadaşlarıma giderken, 2 tane köyde duruyor tren ve o köylerde daha çok Türk Ghetto lari var. Çoğunun mantolari yerleri süpürür, kafalar füze gibi uzamış arkasına, çoluk combalak trene bir biniyorlar, adamların gözleri genç kızların üzerinde, hele yazın, ağızlarından suları şapir şapir akıyor ama kadinlar da onlardan aşağıda kalmıyor. Onlar da gözleriyle kontakt kurmaya uğraşıyorlar. Hepsinin gözleri başka tarafta. Hele bir semtte tam büyük tren istasyonun yanında cami var, cuma günü çıktıkları gibi, cok erkekler hemen caminin yakınında satılık kadınların evlerine ugruyorlar. Caminin kapısından çıkıp öbür kapıya daliveriyorlar.
Anlayan var mı? 4 kez okumak istemiyorum.Oooo, ben trenle arkadaşlarıma giderken, 2 tane köyde duruyor tren ve o köylerde daha çok Türk Ghetto lari var. Çoğunun mantolari yerleri süpürür, kafalar füze gibi uzamış arkasına, çoluk combalak trene bir biniyorlar, adamların gözleri genç kızların üzerinde, hele yazın, ağızlarından suları şapir şapir akıyor ama kadinlar da onlardan aşağıda kalmıyor. Onlar da gözleriyle kontakt kurmaya uğraşıyorlar. Hepsinin gözleri başka tarafta. Hele bir semtte tam büyük tren istasyonun yanında cami var, cuma günü çıktıkları gibi, cok erkekler hemen caminin yakınında satılık kadınların evlerine ugruyorlar. Caminin kapısından çıkıp öbür kapıya daliveriyorlar.
Yani ben izlemiş izlememişten ziyade (normalleştirmek adına değil fakat bakan bakıyor, bunun dini imanı,makamı mevkisi yok) işini merak ettim, o nasıl iş ki adam bakmak zorunda?işim gereği baktim 1 aydir boyle bir dosya var iste bilmem ne sitesi ne yuklenen fotoğraflardan felan şahıslar i bulmaya calisiyoruz bana nasil yakistirirsin boyle biseyi midem bulansada bakmak zorundayim
Ama kamu hizmeti insanlık için yapıyor. Öğüre öğüre içi çıka çıka bakıyor adamcağızCıplak kadın resmine baktığımda mıdem bulansa da mecburum işim geregi bakıyorum demek...nasıl magdur ve magrur kıyamam....
Allahım ne zor ısı var, muvaffak olsun ınsallah.
Asgajhsajhs ya bu nasıl bir kolpacılık? Oldu olacak kussaydı bir de.bana nasil yakistirirsin boyle biseyi midem bulansada bakmak zorundayim dedi.
Ayrıca eşiniz niye utanıyor sizden? Çocukları giyinik mi yaptınız?Asla beklemezdim eşimden ben bile biraz acik giysem bakmaya utanirdi