• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşının karisi

Eğer gerçekten varsa böyle bir şey,ağır karaktersiz eşinin hanimi o kadin,varsada böyle bişey eksik degilsin,gayet güzelsin alimlisin vereceğin birazcık kilo fıstık gibi gezersin ama ona karakter nasıl kazandırılır bilmem,zayıflasa olmaz,kilo alsa olmaz karakter yoksa,her zaman mutsuzluğa hapis yaşayacak,sen içini ferah tut ver kilonu bak keyfine.

Kiyamam sana annelik evlilik ne kadar zor. Sevincinden canlı çıkar çocuk ve elin adamına kaşı gözü durmasın kısacık evliligimdeki anılarım canlandı çocuksuz ve yeni evli olmama rağmen
Kendini sev kendjnnicin özen göster ve asla bu durumu belli etme durduk yere kıskanç olacaksın belkide paranoyak biraz zayıfladı mi ovguvenjn nasi yükselecek gor

Esiniz onlarin iliskisine imreniyordur belki. Hoslandigini sanmiyorum. Siz sanirim kadini biraz kiskandiniz ve esinizin ondan hoslanabilecegini dusundunuz. Neden kilo veremiyorsunuz bilemem tabi ama emziriyorsaniz da sutunuzu kesmeyecek iyi bir diyet programiyla cabalayin kilo verin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Boyle bos seylere kafa yormayip kendinize yönelmelisiniz

tüm yazılanları okuyamadım ama kilolardan sonra ciddi anlamda özgüveninizi kaybetmişsiniz.

Tamam da siz doğum yaptınız... 20 kilo da normal 25 kilo 30 kilo alan arkadaşlarım oldu benim hamilelikte. Emzirmek ciddi anlamda kalori yakıyormuş bir kere gözümle gördüm bir arkadaşım şimdi 2 yaşında kızı var 36 bedenken enine enine genişlemişti hamilelikte ama şimdi 34 beden.

Burada doğum kilolarını vermek için gruplar var öncelikle onlara katılın, belki yanlış beslendiğiniz için de normalde kilo verebilecekken veremiyorsunuzdur.
Bebeğiniz çok küçük doğal olarak duş alacak zamanınzda olmuyordur bu çok normal. Bebeğe zararlı olur mu bilmem ama şimdi her markanın kuru şampuanı var saçı cidden temizliyor hacim kazandırıyor daha kolay şekil alıyor...10 dakikalık cilt maskeleri var evde balla yoğurtla falan yapılan cildinize doğal ışıltı veriyor mesela...

Bence önce sizin kendinizi güzel hissetmeniz ve güveninizi geri kazanmanız gerekiyor.

Cinsel anlamda uzaksınız galiba doğru mu anladım?

Sizin kocanız ne sanıyor acaba kendini çok kızdım ya.Ne demek genç ? Allah aşkına meraklıysan sende genç biriyle evlenebilirsin boşanıp deyin lütfen.
Adama cvp vermiyor musunuz bunlara söylerken ben delirdim:rolleyes:
O kadar hazırlıksız yakalanıyorum ki aniden birşey söylüyor böyle cevap veremiyorum o anda

tüm yazılanları okuyamadım ama kilolardan sonra ciddi anlamda özgüveninizi kaybetmişsiniz.

Tamam da siz doğum yaptınız... 20 kilo da normal 25 kilo 30 kilo alan arkadaşlarım oldu benim hamilelikte. Emzirmek ciddi anlamda kalori yakıyormuş bir kere gözümle gördüm bir arkadaşım şimdi 2 yaşında kızı var 36 bedenken enine enine genişlemişti hamilelikte ama şimdi 34 beden.

Burada doğum kilolarını vermek için gruplar var öncelikle onlara katılın, belki yanlış beslendiğiniz için de normalde kilo verebilecekken veremiyorsunuzdur.
Bebeğiniz çok küçük doğal olarak duş alacak zamanınzda olmuyordur bu çok normal. Bebeğe zararlı olur mu bilmem ama şimdi her markanın kuru şampuanı var saçı cidden temizliyor hacim kazandırıyor daha kolay şekil alıyor...10 dakikalık cilt maskeleri var evde balla yoğurtla falan yapılan cildinize doğal ışıltı veriyor mesela...

Bence önce sizin kendinizi güzel hissetmeniz ve güveninizi geri kazanmanız gerekiyor.

Cinsel anlamda uzaksınız galiba doğru mu anladım?
2 günde 1 duş alabiliyorum şuan bebekle normalde hergün alırdım kişisel bakımlarını yapiyirum cilt bakımını maske krem, onları zaten hep yaparım cildim falan iyi durumda sıkıntı yok 14 kilo fazlam var şuan çalışmadığım için evdeyim yeme düzenimi bi düzene sokamiurum sanırım kilo insanı çok değiştiriyor gerçekten ,saç cilt bakımımi hep yaparım yağlar serumla falan hamilelikten beri hiç saçlarımı boyayamiuirum bakımsız görünuyir renk sadecw eskisi gb olmak istiyorum.hamilelikte düşük riskim vardı hamilleikte suresine ve doğum yapalı 5 ay oldu cinse birliktelik olmadı .cinse birliktelini geçtim bu söylediği şeylerden sonrada içimden ona dokunmak gelmiyor sanki iki yabancıyız sarılmak istedi geçen gün istemedim tqrtismistik

Esiniz onlarin iliskisine imreniyordur belki. Hoslandigini sanmiyorum. Siz sanirim kadini biraz kiskandiniz ve esinizin ondan hoslanabilecegini dusundunuz. Neden kilo veremiyorsunuz bilemem tabi ama emziriyorsaniz da sutunuzu kesmeyecek iyi bir diyet programiyla cabalayin kilo verin kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Boyle bos seylere kafa yormayip kendinize yönelmelisiniz
Teşekkür ederim. Haklısınız kadın gerçekten öyle birine benzemiyor zaten sorun eşimde hep başka insanları gözünde büyütüyor tabi ki kadını kıskanmadım neden bilmiyirum guzel bi bayan bana karşı kibardi bayan tanıştığımızda iyi birine benziyor,sadece eşimin davranışlarından rahatsız oldum.heyecan yapıyor sanki karşılaştığımızda birde ben bayanla tanıştıktan sonra hiç onlardan bahsetmemeye başladı belki kadını gördüm yanlış anLarum diye :)öncesinde sürekli onlardan bahsediyordu

Bence kuruntu yapiyorsun.

Nerden anladin kocanin o kadindan hoslandigini?
Sürekli onların hayatindan bahsediyor onlar şöyle yapmış böle yapmış birde bayanla karşılaştık dışarı çıktığınızda eşimde yanımdaydı, heyecan yaptığını hissettim.2.karsialsmamizdada ayni bi davranışları değişiyor böle heyecanlanıyor sanki düşünüyor öyle hissediyorum kadinalr biraz hissediyor birde karşıdaki hoş bir bayan ve eşimin begenebilecegi tarzda bir insan ama yapacak birşey yok duygu ve düşüncelerine nasıl engel olabilirim ki rahatsız olduğum şey eşimin yakın arkadaşı ve görüşücez yemeğe davet edicez tarzı birşeyler söyledi yakın olucaz yani .

Bence konuyu aç. Ama şu şekilde sürekli onlardan bahsediyorsun. Sıkıldım de bir iki mesajı anlar bence. Anlamazsa ben görüşmek istemiyorum de. Ustelerse normal mi bu tavrın sürekli arkadaşının karısı ile ilgili bir setler söylüyorsun bu kadar düşünme de

Bence konuyu aç. Ama şu şekilde sürekli onlardan bahsediyorsun. Sıkıldım de bir iki mesajı anlar bence. Anlamazsa ben görüşmek istemiyorum de. Ustelerse normal mi bu tavrın sürekli arkadaşının karısı ile ilgili bir setler söylüyorsun bu kadar düşünme de
Evet mesela birşey oluyor onlar şöyle yapmış diyor bende her yaptıklarını yapmak zorundamiyiz sürekli onlar sole yapmış boyle yapmış diyorsun dedim sinirlenmistim artık devamlı konuşunca birşey var ki konuşuyor

Evet mesela birşey oluyor onlar şöyle yapmış diyor bende her yaptıklarını yapmak zorundamiyiz sürekli onlar sole yapmış boyle yapmış diyorsun dedim sinirlenmistim artık devamlı konuşunca birşey var ki konuşuyor
Görüşmek istemiyorum desem kadını kıskandığımı düşünecek bu seferde iş arkadaşı birde

2 günde 1 duş alabiliyorum şuan bebekle normalde hergün alırdım kişisel bakımlarını yapiyirum cilt bakımını maske krem, onları zaten hep yaparım cildim falan iyi durumda sıkıntı yok 14 kilo fazlam var şuan çalışmadığım için evdeyim yeme düzenimi bi düzene sokamiurum sanırım kilo insanı çok değiştiriyor gerçekten ,saç cilt bakımımi hep yaparım yağlar serumla falan hamilelikten beri hiç saçlarımı boyayamiuirum bakımsız görünuyir renk sadecw eskisi gb olmak istiyorum.hamilelikte düşük riskim vardı hamilleikte suresine ve doğum yapalı 5 ay oldu cinse birliktelik olmadı .cinse birliktelini geçtim bu söylediği şeylerden sonrada içimden ona dokunmak gelmiyor sanki iki yabancıyız sarılmak istedi geçen gün istemedim tqrtismistik
Birde uzun süre birliktelikk olmadığı icin dahada çekici geliyor olabilir karşı taraf

Eşiniz karaktersiz bir insan. Hem sizi üzdüğü için hem de arkadaşının eşine bu gözle baktığı için

Back