- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
- Konu Sahibi White leon 20
Kadınlar hissedeyim daha tanışmadan konuşmalarından bunu sez mistim ve görünce heyecanlandi fiziksel olarak hoşlandığını dusunuyirum belli ediyor ve farkında değil bayanlar anlıyor ne yapacağını bilmiyirum.samimi arkadasi birde ,yeni doğum yaptım pskoloji olarak bi güvensizlik var kendime fiziksel olarakta kilo vs.birde böle bir durum gerçekten insanın kafasına takılıyor ister istemez yanlış anlamayın fesatlık değil karşı tarafa ama her kadının aklından geçer heralde işin kötüsü yakınız onlar la sürekli karşılaşma durumumuz var geçen gün karşılaştık yine bi tuhaf oldu eşim anlayamıyorum ona söylemem de saçma olur böle birseyi kendim rezil olurum
Bence seven hiç bir erkek dış görünüs için sevmekten vazgeçmez bu Kesin ayrıca sizin kilo almanız neden sizi üzüyor ki doğum yapan emziren her anne kilo alır yani burda Herseydn önce bebeğinizin iyi beslenmesi gerekiyor ondan kilonuzun yüksek olması gayet normal. Bence ne olursa olsun kendinizle barışık olmalısınız siz kendinizi beğeneceksinz ki etrafınızda ki insanlar da beğensin. Eşiniz sadece o kadınla mi konuşurken heyecan yapıyo yoksa tüm kadınlarla mi konuşurken heycan yapıyo bunu iyice araştırmalısnz bence direk ümitsizliğe kapılmamalisnz. Mesela benim eşim dünyadaki tüm kadınlarla konuşurken heyecan yapar çünkü çok utangaç.