• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşının karisi

esiniz icin degil kendiniz icin once kendinize guveninizi bi kazanin
14 kilo almissiniz gayet dogal abartilacak birsey degil , bebek 1 yasina geldiginde vucudunuz toparlayacak kilo vermeye baslayacaksiniz ayrica en iyi kilo verme yontemi emzirmektir bi arastirin googleda

siz kendinizi bi tolarlayin kocayi sonra dusunursunuz

siz manken değilsiniz, doğum yaptınız kilonuz normal.
sizin bu zor zamanlarınızda gözlerinizin içine bakmak yerine başka kadınların hayalini kuruyorsa bu adama çocuk vermenize çok üzüldüm. çünkü malesef siz çok güzel fizikte de olsanız eşinizin gözü hep dışarıda olacak.

bir de eşinizi merak ediyorum ya... siz bu kadar lohusa halinizle kilonuzun güzelliğinizin derdine düştünüz ama eşiniz de uzun boylu, kaslı, bakımlı, misler gibi kokan, cool giyinen, okuyan kültürlü bir adam mı? değilse sizin bu halinizle ne ona ne kimseye güzellik borcunuz yok. önce kendine baksın!

Kilodur alinir verilir. Allah baska dert vermesin.
Ama esiniz karakterini nasil duzeltir bilmem.

Sut olsun diye yiyorsaniz yemeyin. Su ve yesillik yeterli. Bir de sanilanin aksine emzirirken zayiflamak cok kolay bir sey degildir. Bu donemleri atlatin kilo zaten gidecek.

Sizi bir konuda tebrik etmek istiyorum. Hiçbir noktalama işareti kullanmadan içerik yazmışsınız. Gerçekten bravo. İnsanın eli yanlışlıkla bile olsa bir nokta koyar. Konuşurken de böyle konuşuyorsanız hiç es vermeden eşiniz daralıyor olabilir.

Hissettiklerinizin dogru oldugunu farz ederek söylüyorum, kocaniz hem evde yeni bebegi ve karisi dururken gözü disari kayacak haysiyetsizlikte hem de en yakin arkadasinin karisina yan gozle bakabikecek asagiliklikta.
Adam kombo yapmis. Valla bravo.
Siz de boyle bir adami bosverin ya. Kendinizi iyi hissetmek icin sporunuzu yapin ve kilo verin. Daha cok yiyince daha cok sütünüz olmaz. Bir diyetisyene basvurun, bir plan oluşturun ve bunu kendiniz icin yapin.

Geçen bir başka arkadasi ve eşiyle karşılaştık yine:)tanıştık falan eve geldik işte yaşça bizden küçük çocuklar oyle bi konu açıldı yine bana o kız senden 10 yas kucuk dedi :)arkadaşının eşi için biraz bozuldum öle bi tuhaf soyedi 10 yaş küçük dediği kızda sanki benle aynı yaşta gb görünüyordu gerçekten bende kocasının da yaşı kucuktur heralde dedim yok benden 3 4 yaş küçük demez mi yani demek istiyor ki daha küçük biriyle evlenseydim biz tanıştığımızda 23 yaşındaydım flört iş güç derken onu bekleyecek m diye 28 yaşında evlendik şimdi söylediği şeylere çok sacma geliyor ve giderek uzakkasıyorum onun için birşey yapmak gelmiyor içimden kendimle ilgili artij beni beğenmesi yada begenmemmesi umrumda degil
sıkı hemde çok sıkı bir derse ihtiyacı varrrr
çok şımarmış sizinki

konunuza gelince arkadaşının hanımına değil ki baksanıza diğer kadına da öyle gereksiz yorumlarda bulunmuş
genel mizacı böyle sanırım,biraz ağır olacak ama bir arkadaş yazdı ya yukarıda bana da bir değişiklik lazım diyeceksin de işte

Allah aşkına bunu kendinize yapmayın yani paranoyak düşüncelere girmişsiniz. O kişi bekar değil ki arkadaşının karısı hemen hoşlanmak kolay mı öyle kaldı ki birşey düşünse sizinle tanıştırmazdı. Kadında eşinize birşey düşünecek değil ya. Benim eşimde örnek verir hep arkadaşlarından yani ne var. Ama artık toparlanmaznız lazım yoksa depresyonun eşiğindesiniz eşiniz değil kendiniz için yapın bunu. Diyet yapın yiyin ama kalorisiz şeyler tüketin akşam geç vakit yemek yemeyin, bol su için, yürüyüşlere çıkın. Biraz bakı yapn kendinize, eşinize zaman ayırın anneniz kayınvalideniz varsa ara ara bırakın bir yerlere çıkın başbaşa.

siz manken değilsiniz, doğum yaptınız kilonuz normal.
sizin bu zor zamanlarınızda gözlerinizin içine bakmak yerine başka kadınların hayalini kuruyorsa bu adama çocuk vermenize çok üzüldüm. çünkü malesef siz çok güzel fizikte de olsanız eşinizin gözü hep dışarıda olacak.

bir de eşinizi merak ediyorum ya... siz bu kadar lohusa halinizle kilonuzun güzelliğinizin derdine düştünüz ama eşiniz de uzun boylu, kaslı, bakımlı, misler gibi kokan, cool giyinen, okuyan kültürlü bir adam mı? değilse sizin bu halinizle ne ona ne kimseye güzellik borcunuz yok. önce kendine baksın!
Üniversite mezunu,kaslı degil:)yakışıklı sayılır ortalana ama öle ahim şahım birşey değil kültürlü olduğunu düşünmüyorum parfüm kullanmaz sevmiyormuş :)hafta 1 banyo yapiyo giyinmeye bilmez birşey takar sürekli onu giyinir dolabı dolu oldugu halde takintili dır bencildir herseye karışır bana gelince üniversite mezunuyum çalıştığım dönemde mükemmel giyinir dim ,nerdeyse hergün duş alirim, titiz bir insanım parfümüm, kremim,maskem,ojem eksik olmazdı kuaförüm, gerçekten güzeldi fiziğim dogumdan once boyum 1.70 68 kiloydum aslında çirkin bulmam kendimi ama dogumdsn sonra böle hissediyorum

Çocuğu bakımsızlığa,doğumu kilolara bahane etmeyin. KendiniZe gelin,kendiniz için eski halinize geri dönün. Ozaman daha iyi hissedecek ve mutlu olacaksınız.
Siz 90-60-90’da olsanız eşiniz bu karakterdeyse yapacak birşey zaten yok.

Üniversite mezunu,kaslı degil:)yakışıklı sayılır ortalana ama öle ahim şahım birşey değil kültürlü olduğunu düşünmüyorum parfüm kullanmaz sevmiyormuş :)hafta 1 banyo yapiyo giyinmeye bilmez birşey takar sürekli onu giyinir dolabı dolu oldugu halde takintili dır bencildir herseye karışır bana gelince üniversite mezunuyum çalıştığım dönemde mükemmel giyinir dim ,nerdeyse hergün duş alirim, titiz bir insanım parfümüm, kremim,maskem,ojem eksik olmazdı kuaförüm, gerçekten güzeldi fiziğim dogumdan once boyum 1.70 68 kiloydum aslında çirkin bulmam kendimi ama dogumdsn sonra böle hissediyorum

kendi cevabını kendin vermişsin.
hem için güzel hem dışın hem de çok kibar zarif ve naif, kültürlü bir kadınsın!
bunları senin takıntıların.
ben eminim seni görsem ne güzel kadın, ne hoş bir anne derim :)
kendine haksızlık ediyorsun :)

Haftada bir banyo yapan adama sen fazlasın bile

Arkadaslar merhaba,yeni doğum yaptım 5 aylık bir bebeğim var çok kilo aldım dogumdan sonra 68 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyum suanda hiçbir kıyafetim olmuyor kendimi hiç güzel bulmuyorum eşimin de beni güzel bulduğunu dusunmuyirum kiloda veremiyorum emziriyirum bilmiyorum ozguvene düştü ilk tanıştığımda eşimle daha guzwl bulurdum kendimi eşim le ilgili bazı seyer kafama takılıyor eşimin arkadaşının karısıya tanıştı benı ben tanışmadan oncesinde de sürekli onlardan bahsederdi en ufak bir konuda onlar şöyle yapmış bizde yapalım flan filan yani herşeye onları örnek gosteriyordu kadını beğendiğini düşündüm nedense gormeden meyen bizi tanıştırdı ve nedense heye canlanıyor sanki kadını girunce daha oncesinde de sürekli onlardan bahsediyor kadini beğendiğini düşünüyorum ve kadını gördükten sonra bunu anladım hoşlanıyor sanırım kadından kadın öle birine benzemiyor ama eşimin hoslanacagi tarz bir bayan fiziksel olarak suanda çalışmıyorum o bayanin bi mesleği var eşimde böle şeylere önem veren birisi ve etkileniyor böle şeylerden yani guzwl bir bayan gördüm u hemen dikkatini çeker bende öle çok çirkin değilim ama sanki idealindeki kadın ben değilim davranışları bunu gösteriyor birde arkadaşı ve eşini yemeğe davet etmek istedi birde sürekli görüşeceğiz onlarla gerçekten o kadından hoşlandığını dusunuyirum konuyu açamam ama eşim beğendiğini bell ediyor istemeden de olsa bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum doğum sonrası bebekle uğraşmaktan kendime bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gerçekten

Canım bence bosuna endıslenmıssın boylr dusunup moralını bozma kendıne ve bebegıne odaklan su an.

Eslerımız her guzel bayandan ya da ılgılerını cekebılecek ozellıklere sahıp bayanlardan hoslansa dıye dusunseydık evlılıklerın hepsı bıterdı. Hıc kendını kotu hıssetme bu hıssını de esıne sakın bellı etme

Evlemdigimde 60veya 65 kiloydum hamileliklerimde 30 kilo aldim simdi 68 kiloyum.Tabiki esler ilk evlendigi eslerinin o gunlerini ozluyorlardir.Anlamaya calisiyorum onlari ama yapacak bisey yok her dakika podyuma cikacak gibi dolanamayiz ortalikta.Valla size ne tavsiye verecegimi bilemedim ama bilincli birine benziyorsunuz zamanla kilo verdikce guveninizde yerine gelir diye dusunuyorum tabi insan kendini oyle daha bi guzel hissediyor.Benim bebegim simdi 17 aylik 1 yasinda falan eski halime dondum ama ben spor yapmadim soze tavsiyem siz yapin en azindan sinav cekin karin duzlesmesi icin iyi oluyor bi ara yapmistim bende.Allah bebeginizi bagislasin.

Geçen bir başka arkadasi ve eşiyle karşılaştık yine:)tanıştık falan eve geldik işte yaşça bizden küçük çocuklar oyle bi konu açıldı yine bana o kız senden 10 yas kucuk dedi :)arkadaşının eşi için biraz bozuldum öle bi tuhaf soyedi 10 yaş küçük dediği kızda sanki benle aynı yaşta gb görünüyordu gerçekten bende kocasının da yaşı kucuktur heralde dedim yok benden 3 4 yaş küçük demez mi yani demek istiyor ki daha küçük biriyle evlenseydim biz tanıştığımızda 23 yaşındaydım flört iş güç derken onu bekleyecek m diye 28 yaşında evlendik şimdi söylediği şeylere çok sacma geliyor ve giderek uzakkasıyorum onun için birşey yapmak gelmiyor içimden kendimle ilgili artij beni beğenmesi yada begenmemmesi umrumda degil
Sizin kocanız ne sanıyor acaba kendini çok kızdım ya.Ne demek genç ? Allah aşkına meraklıysan sende genç biriyle evlenebilirsin boşanıp deyin lütfen.
Adama cvp vermiyor musunuz bunlara söylerken ben delirdim:rolleyes:

Back