- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 33
- Konu Sahibi White leon 20
-
Kadınlar hissedeyim daha tanışmadan konuşmalarından bunu sez mistim ve görünce heyecanlandi fiziksel olarak hoşlandığını dusunuyirum belli ediyor ve farkında değil bayanlar anlıyor ne yapacağını bilmiyirum.samimi arkadasi birde ,yeni doğum yaptım pskoloji olarak bi güvensizlik var kendime fiziksel olarakta kilo vs.birde böle bir durum gerçekten insanın kafasına takılıyor ister istemez yanlış anlamayın fesatlık değil karşı tarafa ama her kadının aklından geçer heralde işin kötüsü yakınız onlar la sürekli karşılaşma durumumuz var geçen gün karşılaştık yine bi tuhaf oldu eşim anlayamıyorum ona söylemem de saçma olur böle birseyi kendim rezil olurum
Çok odun bir insan gerçekten başkalarının hayatina takmis kafayi kıyaslama yapıyor devamli çok sıkıldım bu durumdan kendimi çirkin ve değersiz hissediyorum bu adamın yanında çok bencil ve egoistzayıf karnını gormus zaafını ogrenmıs ordan vuruyor
86 dogumluyum ben 30 yas nedır kı
kendısı kendı tıpıne baksın
gorusmek ıstedıgınde goruselım en azından bırseyler gorur ogrenırsın adamdan de
madem oyle elestrılerı varmıs neden evlenmıs amac ne yanı zayıf egosunu mu tatmın etmeye calısıyor annesınden babasından cok dayak yemıs cok ezılmıs bu bellı kımse adam yerıne koymamıs hıncını senden alıyor
cok sınırlendım ya
Bence seven hiç bir erkek dış görünüs için sevmekten vazgeçmez bu Kesin ayrıca sizin kilo almanız neden sizi üzüyor ki doğum yapan emziren her anne kilo alır yani burda Herseydn önce bebeğinizin iyi beslenmesi gerekiyor ondan kilonuzun yüksek olması gayet normal. Bence ne olursa olsun kendinizle barışık olmalısınız siz kendinizi beğeneceksinz ki etrafınızda ki insanlar da beğensin. Eşiniz sadece o kadınla mi konuşurken heyecan yapıyo yoksa tüm kadınlarla mi konuşurken heycan yapıyo bunu iyice araştırmalısnz bence direk ümitsizliğe kapılmamalisnz. Mesela benim eşim dünyadaki tüm kadınlarla konuşurken heyecan yapar çünkü çok utangaç.
Ya iste benim de boyle dusuncelerim oluyordu, o zaman sk gorustugum arkadasimi benle karsilastiriyor gibi falan, hatta benim haricimde herkesi begenebilirmis gibi, ha belki de gercekten oyle oluyordur sonucta hamilelikti dogumdu buyuk bi degisim yasiyoruz, yada bize bunu gercekmis gibi hissettiren(yani baskalarini begendi dusuncesi) o yaptigimiz kompleks de olabilir. Yani hoslandigini zannetmiyorum en fazla begeniyodur daha da dogrusu karsilastiriyodur. Bunu tabiki esinize dillendirmeyin. Ve en yakin zamanda kendinize bi rota belirleyin kilo vermek oz guveni geri almak icin. Simdi cikip arkadaslar kilo versindi de, begenen boyle begensindi minvalinde bir sey soyleyebilir, ben katilmiyorum ayni yastayiz 30 yas bi kadinin en guzel oldugu yaslar, daha olmedik niye salalim kendimizi l:)))Yok kilo kompleks yaptı tabi ama kadını görünce bi garip davraniyor heyecanlandı ben tanışmadan onlardan bahsederken sezmistim zaten beğeniyor ve kesinlikle hoşlanıyor 2 kere karşılaştık bayanla tanıştırdı birde gotuseckmisiz yemeğe çağıralım falan dedi
Aslında kendimle barışık bir insandım eşimden önce nasıl böle olduğunu bende anlayamıyorum bir arkad aşının eşiyle daha tanıştım onda boyle hissetmedim eminim bu durumdan birde akrep burcuyum sezgilerim de hiç yanılma m kolay kolay
Bayan güzel bi bayan yani allah var eşimin begenebilecegi bir bayan diyelim ben öle dusunuyirum onu tanıdığım için benin yanında da olsa disarda guzel birini görse bakar takıntı olmuşYa iste benim de boyle dusuncelerim oluyordu, o zaman sk gorustugum arkadasimi benle karsilastiriyor gibi falan, hatta benim haricimde herkesi begenebilirmis gibi, ha belki de gercekten oyle oluyordur sonucta hamilelikti dogumdu buyuk bi degisim yasiyoruz, yada bize bunu gercekmis gibi hissettiren(yani baskalarini begendi dusuncesi) o yaptigimiz kompleks de olabilir. Yani hoslandigini zannetmiyorum en fazla begeniyodur daha da dogrusu karsilastiriyodur. Bunu tabiki esinize dillendirmeyin. Ve en yakin zamanda kendinize bi rota belirleyin kilo vermek oz guveni geri almak icin. Simdi cikip arkadaslar kilo versindi de, begenen boyle begensindi minvalinde bir sey soyleyebilir, ben katilmiyorum ayni yastayiz 30 yas bi kadinin en guzel oldugu yaslar, daha olmedik niye salalim kendimizi l:)))
:)evet sakın bi insanım ama farkettigim zamanlarda sölüyorum bakıyorsun diye bakmıyorum diyor :)bu kadının onu heyecanlandirigini hissediyorum zaten karşılaşınca da anladım birde eve gelecekler yakın arkadaşı gerçekten zor bir durumdayım şuan zaten siskoyum:))hatun guzel eski halimde olsam kilo olarak belko böle hissetmedim kendimi çok savunmasız hissettiğim bir dönemBirşey soracam sen çok mu sessiz sakınsn? Yani ben eşimin baktığını görsem orayı başına yıkarım cenemle üstüne yetmez evde iki hafta falan ruhunu bitiririm söylenerek o da bi daha korkudan bakmaz herhalde
Sizin yaşınız ilerlerken kendisinin yaşı olduğu yerde duruyor mu, şu yaş konusunu problem haline getiren insanları hiç anlamıyorum, hayatı yaşamak, yaşımızın ilerlemesiyle mümkün, eğer yaşımız ilerlememeliyse o zaman yaşamayalım ölelim... eşiniz maalesef ergenlikten çıkamamış o yüzden onun sözlerini düşünüp de kendinizi üzmeyin hiç, bebeğinize ve kendinize odaklanın hedefler belirleyin kendinize, kendinizde kusur aramak yerine hedeflerinize odaklanın zayıflamak ilk hedefiniz olsun bebeğinizi emzirmeyi bırakınca zayıflamak için beslenme düzeninizi uygun hale getirin böyle hedefleriniz olsun.Bu sözünden dolayı çok soğudum kendisinden hiç yaklaşıyorum yaklaşmak istiyor ilgi istiyor ama bu bana ağır geldi 30 yaş çok bir yaş değil zaten herkes bir gün yaşanacak ben kendimi yaşlı hissetmediğim halde öle hissettiriyor kavga ettiğimizde bana sinirlenmek senin neyine dedi beni küçümsuyor eşim doyumsuz ilk evlendiğimiz arkadaşları akrabaları cevresi benimle ilgili çok iyi düşüncelere sahipti onun çevresindekiler bunu görebiliyor ama kendisi fazlasını istiyor bu yaş meselesi yüzünden bana öyle söylediği için bir türlü yaklaşamiyirum
Bende aktep burcuyum sezgiler gayet iyi calisiyor bendede iki cocugun varmis cok zor bi durum benmde 5.5 aylik kizim var bazen kendime vakit ayiramam bile hele ilk 3 ayi hatrlamiyorum nasil gecti o zamnlar hizli bi sekilde kilo vermistim biraz bende ozguven tavan yapmisti simdlerde almaya basladim denge deisebilio dogumdan sonra ama inanki bunlar gececek sakin ol ve esine kadinla alakali suphelerindeb bahsetme tabikide inkar edecek iyice sinirlerin ziplicak kendini salmayi birak derim madem kendini degersiz hissediyosun begenmemeye basldin ise önce kendini sevmekle baslicaksinAslında kendimle barışık bir insandım eşimden önce nasıl böle olduğunu bende anlayamıyorum bir arkad aşının eşiyle daha tanıştım onda boyle hissetmedim eminim bu durumdan birde akrep burcuyum sezgilerim de hiç yanılma m kolay kolay
Bende aktep burcuyum sezgiler gayet iyi calisiyor bendede iki cocugun varmis cok zor bi durum benmde 5.5 aylik kizim var bazen kendime vakit ayiramam bile hele ilk 3 ayi hatrlamiyorum nasil gecti o zamnlar hizli bi sekilde kilo vermistim biraz bende ozguven tavan yapmisti simdlerde almaya basladim denge deisebilio dogumdan sonra ama inanki bunlar gececek sakin ol ve esine kadinla alakali suphelerindeb bahsetme tabikide inkar edecek iyice sinirlerin ziplicak kendini salmayi birak derim madem kendini degersiz hissediyosun begenmemeye basldin ise önce kendini sevmekle baslicaksin
Geçen bir başka arkadasi ve eşiyle karşılaştık yine:)tanıştık falan eve geldik işte yaşça bizden küçük çocuklar oyle bi konu açıldı yine bana o kız senden 10 yas kucuk dedi :)arkadaşının eşi için biraz bozuldum öle bi tuhaf soyedi 10 yaş küçük dediği kızda sanki benle aynı yaşta gb görünüyordu gerçekten bende kocasının da yaşı kucuktur heralde dedim yok benden 3 4 yaş küçük demez mi yani demek istiyor ki daha küçük biriyle evlenseydim biz tanıştığımızda 23 yaşındaydım flört iş güç derken onu bekleyecek m diye 28 yaşında evlendik şimdi söylediği şeylere çok sacma geliyor ve giderek uzakkasıyorum onun için birşey yapmak gelmiyor içimden kendimle ilgili artij beni beğenmesi yada begenmemmesi umrumda degilSizin yaşınız ilerlerken kendisinin yaşı olduğu yerde duruyor mu, şu yaş konusunu problem haline getiren insanları hiç anlamıyorum, hayatı yaşamak, yaşımızın ilerlemesiyle mümkün, eğer yaşımız ilerlememeliyse o zaman yaşamayalım ölelim... eşiniz maalesef ergenlikten çıkamamış o yüzden onun sözlerini düşünüp de kendinizi üzmeyin hiç, bebeğinize ve kendinize odaklanın hedefler belirleyin kendinize, kendinizde kusur aramak yerine hedeflerinize odaklanın zayıflamak ilk hedefiniz olsun bebeğinizi emzirmeyi bırakınca zayıflamak için beslenme düzeninizi uygun hale getirin böyle hedefleriniz olsun.
Bravo arkadsm ayni fikirdeyiz once kendine gelmeli esinden once coxuklarinin sagligi beslenmesi bakimi vedw kendin icin birseyler yapacaksin seni kayitsiz seven evladin olacak el adami bi yemek yapma bi ilgilenme eve bakma vs bak nasil kudururonve kendinin kiymetini bilcekBence seven hiç bir erkek dış görünüs için sevmekten vazgeçmez bu Kesin ayrıca sizin kilo almanız neden sizi üzüyor ki doğum yapan emziren her anne kilo alır yani burda Herseydn önce bebeğinizin iyi beslenmesi gerekiyor ondan kilonuzun yüksek olması gayet normal. Bence ne olursa olsun kendinizle barışık olmalısınız siz kendinizi beğeneceksinz ki etrafınızda ki insanlar da beğensin. Eşiniz sadece o kadınla mi konuşurken heyecan yapıyo yoksa tüm kadınlarla mi konuşurken heycan yapıyo bunu iyice araştırmalısnz bence direk ümitsizliğe kapılmamalisnz. Mesela benim eşim dünyadaki tüm kadınlarla konuşurken heyecan yapar çünkü çok utangaç.
1 çocuğum var 5 aylıkBende aktep burcuyum sezgiler gayet iyi calisiyor bendede iki cocugun varmis cok zor bi durum benmde 5.5 aylik kizim var bazen kendime vakit ayiramam bile hele ilk 3 ayi hatrlamiyorum nasil gecti o zamnlar hizli bi sekilde kilo vermistim biraz bende ozguven tavan yapmisti simdlerde almaya basladim denge deisebilio dogumdan sonra ama inanki bunlar gececek sakin ol ve esine kadinla alakali suphelerindeb bahsetme tabikide inkar edecek iyice sinirlerin ziplicak kendini salmayi birak derim madem kendini degersiz hissediyosun begenmemeye basldin ise önce kendini sevmekle baslicaksin
Hmm ben yanlis anlamsim pardon ayni benmde bir cocgum var bu aralar ufak basit kurlerle kilo vermeyi dene karatayi öneririm kesinlikle hayatinda duzene diaipline girer bide zarf at bakalim esine biraz dusuyomu sadece hislerle olmaz cok sık goruseceksiniz madem esini en iyi sen tanirsin1 çocuğum var 5 aylık
Eşiniz için değil kendiniz için hedefler belirleyin, yani kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz o tür hedefler... Eşiniz gerçekten ergenlikten çıkamamış, ebeveynleri onu yetiştirirken hep başkalarıyla kıyas yapmış sanırım çünkü şimdi de aynı tavrı kendisi gösteriyor. Kendinizi onun beni beğenmemesi umurumda değil düşüncesiyle salmayın, ben kendimi şu şekilde görmek istiyorum ve bunu başaracağım deyin ve yapın. Ayrıca hedefleriniz illa fiziksel görünümle ilgili olmak zorunda değil, ne tür bir durum sizi mutlu kılacaksa o hedefiniz olsun.Geçen bir başka arkadasi ve eşiyle karşılaştık yine:)tanıştık falan eve geldik işte yaşça bizden küçük çocuklar oyle bi konu açıldı yine bana o kız senden 10 yas kucuk dedi :)arkadaşının eşi için biraz bozuldum öle bi tuhaf soyedi 10 yaş küçük dediği kızda sanki benle aynı yaşta gb görünüyordu gerçekten bende kocasının da yaşı kucuktur heralde dedim yok benden 3 4 yaş küçük demez mi yani demek istiyor ki daha küçük biriyle evlenseydim biz tanıştığımızda 23 yaşındaydım flört iş güç derken onu bekleyecek m diye 28 yaşında evlendik şimdi söylediği şeylere çok sacma geliyor ve giderek uzakkasıyorum onun için birşey yapmak gelmiyor içimden kendimle ilgili artij beni beğenmesi yada begenmemmesi umrumda degil
Valla nasıl zarf atacağımida bilemiyorum anlar diyeHmm ben yanlis anlamsim pardon ayni benmde bir cocgum var bu aralar ufak basit kurlerle kilo vermeyi dene karatayi öneririm kesinlikle hayatinda duzene diaipline girer bide zarf at bakalim esine biraz dusuyomu sadece hislerle olmaz cok sık goruseceksiniz madem esini en iyi sen tanirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?