Eşim ve arkadaşının karisi

White leon 20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
43
13
3
38
Arkadaslar merhaba,yeni doğum yaptım 5 aylık bir bebeğim var çok kilo aldım dogumdan sonra 68 kiloyla hamile kaldım 82 kiloyum suanda hiçbir kıyafetim olmuyor kendimi hiç güzel bulmuyorum eşimin de beni güzel bulduğunu dusunmuyirum kiloda veremiyorum emziriyirum bilmiyorum ozguvene düştü ilk tanıştığımda eşimle daha guzwl bulurdum kendimi eşim le ilgili bazı seyer kafama takılıyor eşimin arkadaşının karısıya tanıştı benı ben tanışmadan oncesinde de sürekli onlardan bahsederdi en ufak bir konuda onlar şöyle yapmış bizde yapalım flan filan yani herşeye onları örnek gosteriyordu kadını beğendiğini düşündüm nedense gormeden meyen bizi tanıştırdı ve nedense heye canlanıyor sanki kadını girunce daha oncesinde de sürekli onlardan bahsediyor kadini beğendiğini düşünüyorum ve kadını gördükten sonra bunu anladım hoşlanıyor sanırım kadından kadın öle birine benzemiyor ama eşimin hoslanacagi tarz bir bayan fiziksel olarak suanda çalışmıyorum o bayanin bi mesleği var eşimde böle şeylere önem veren birisi ve etkileniyor böle şeylerden yani guzwl bir bayan gördüm u hemen dikkatini çeker bende öle çok çirkin değilim ama sanki idealindeki kadın ben değilim davranışları bunu gösteriyor birde arkadaşı ve eşini yemeğe davet etmek istedi birde sürekli görüşeceğiz onlarla gerçekten o kadından hoşlandığını dusunuyirum konuyu açamam ama eşim beğendiğini bell ediyor istemeden de olsa bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum doğum sonrası bebekle uğraşmaktan kendime bakamıyorum kendimi kötü hissediyorum gerçekten

esının o kadından hoslandıgına emınmısın
eger oyleyse , emınsen
90-60-90 fızıge ve en ıyı meslege de sahıp olsan esın yıne o kadından hoslanırdı.
erkegın ıhanetıyle kadının fızıksel durumunun hıc alakası oldugunu dusunmuyorum

cesıtlı sebeplerden fızıksel engelden aldatmayan esler nıye aldatmıyor ozaman ?

esınız o kadından hoslanıyorsa eger onu aynı ortama sokmayın. ve sızı sevmeyen bır adam varsa eger ortada onun ıcın kendınıze kızmayın.

Kadınlar hissedeyim daha tanışmadan konuşmalarından bunu sez mistim ve görünce heyecanlandi fiziksel olarak hoşlandığını dusunuyirum belli ediyor ve farkında değil bayanlar anlıyor ne yapacağını bilmiyirum.samimi arkadasi birde ,yeni doğum yaptım pskoloji olarak bi güvensizlik var kendime fiziksel olarakta kilo vs.birde böle bir durum gerçekten insanın kafasına takılıyor ister istemez yanlış anlamayın fesatlık değil karşı tarafa ama her kadının aklından geçer heralde işin kötüsü yakınız onlar la sürekli karşılaşma durumumuz var geçen gün karşılaştık yine bi tuhaf oldu eşim anlayamıyorum ona söylemem de saçma olur böle birseyi kendim rezil olurum

ben sızı anlıyorum...
kesınlıkle esınıze dusuncelerınızı paylasmayın

kendınızı sevın bır kere. cok ıncıtıcı ve zor bır durum. esını suan bogazlamak ıstıyorum sarsıp kendıne gel demek ıstıyorum.

Eşinize söylerseniz daha kötü olabilir. Bu konuyu ona açmayın. Ayrıca kendinizde de kusur bulmayı bırakın. Hamile kalmak, anne olmak, yeni doğmuş bir bebeğe bakmak hiç kolay değil. Ebru Şallı mıyız biz doğumdan sonra 'pilatese devam huhhuu' diye koşalım canım. O insanların kaç yardımcısı var kim bilir. Olduğunuz durum gayet normal. Sizin odak noktanız bebeğiniz çünkü. Eşinizin de öyle olsaymış keşke

Eşinin o bayandan hoşlandığını anladıysan ozaman bayanın esininde anlaması lazım madem bukadar belli ediyor. Bence hoşlanmıyordur sen komplekse girmişsin kilon yuzunden. Bebeğin olabilir ama yürüyüşe çıkabilirsin evde spor yapabilirsin bebeğinle birlikte hemde. Bence böyle günahlarını alma eski haline dönmeye çabala

Gerçekten pskolojim bozuldu birde yakın arkadaşı ve görüşmemizi istiyor ne yapacağımı şaşırdım yani

sankı kendısı tom cruise

bı adam ol oyle gel karsıma de benım adam dıyemez mesela hele bı desın kadınlarda kapıda dızılı senı beklıyordu al gıt derım camasırıyla atarım evden dısarı yemın ederım

ezdırme kız kendını kım oluyormus o

ıcten ıcten uzulup kendınde kusur arama sakın ha sakın. bunu da kabullenme cat cat ver cevabını

sessız kaldıkca cımsıtmıs iyice adama bak ya

esın agır komplekslı
resmen karakterı kusurlu
30 a geldın bana yenılık lazım dıyen adamı donuyla kapı onune atıcaksın al sana yenılık dıye
Bu sözünden dolayı çok soğudum kendisinden hiç yaklaşıyorum yaklaşmak istiyor ilgi istiyor ama bu bana ağır geldi 30 yaş çok bir yaş değil zaten herkes bir gün yaşanacak ben kendimi yaşlı hissetmediğim halde öle hissettiriyor kavga ettiğimizde bana sinirlenmek senin neyine dedi beni küçümsuyor eşim doyumsuz ilk evlendiğimiz arkadaşları akrabaları cevresi benimle ilgili çok iyi düşüncelere sahipti onun çevresindekiler bunu görebiliyor ama kendisi fazlasını istiyor bu yaş meselesi yüzünden bana öyle söylediği için bir türlü yaklaşamiyirum

zayıf karnını gormus zaafını ogrenmıs ordan vuruyor
86 dogumluyum ben 30 yas nedır kı

kendısı kendı tıpıne baksın
gorusmek ıstedıgınde goruselım en azından bırseyler gorur ogrenırsın adamdan de
madem oyle elestrılerı varmıs neden evlenmıs amac ne yanı zayıf egosunu mu tatmın etmeye calısıyor annesınden babasından cok dayak yemıs cok ezılmıs bu bellı kımse adam yerıne koymamıs hıncını senden alıyor

cok sınırlendım ya

30 yaş mı yaşlıymış?

Orta yaş sendromu mu diyorlardı ona? Eşiniz ona girmiş olmasın. Kaç yaşındaydı?

Yanlis anliyo olabilir misiniz? Dogumdan sonraki halimi psikolojimi hatirliyorum da yanlis anliyo olmaniz muhtemel.
Bir de o kilolar uzerinize yapismadan yavas yavas verin, zaten 1 ay sonra ek gidaya gececek bebek hem sutun yediklerimizle oyle pek de alakasi yok, gerekise bi diyetisyene gidip emzirirken uygulayabilceginiz bi diyet ve spor yaparsiniz. 35 kilo aldim hamileyken 2 3 kilosu haric hepsi gitti. Her seyden once sagliginiz ve ozguveniniz icin bu gerekli esiniz icin degil.

Yokk bayanla ilgili bir durum değil zaten eşim le alakalı bayan öle birine benzemiyor ama eşim sürekli onlardan bahsediyor bayanı görünce bi tuhaf oluyor hareketleri ses tonu falan:)
)

beyni antropoza gırmıs adamın ..
32 yaşında öle ahım şahım birşey degil normal yani ama.supermodel istiyor sanırım tv de falaan görse asla alamaz yani gözü orda dır hep eşim devlette çalışıyor bende üniversite mezunuyum özel bir üniversitede çalışıyordum eşimin tayini nedeniyle işimi biraktım doğum falan kilolar derken sürekli evdeyim sonuç bu ve iş takıntısı hiç bitmiyor sürekli bu baskıdan da sıkılmış durumdayım meslek takıntısı sürekli arkadaimi ve eşini övmesi boşanmaya düşünmüyor değilim ama bebegim kucuk

Yok kilo kompleks yaptı tabi ama kadını görünce bi garip davraniyor heyecanlandı ben tanışmadan onlardan bahsederken sezmistim zaten beğeniyor ve kesinlikle hoşlanıyor 2 kere karşılaştık bayanla tanıştırdı birde gotuseckmisiz yemeğe çağıralım falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…