Eşim ve arkadaşının karisi

Konu sahibi arkadaşım ben şu duruma çok takıldım.Bu adamın karakteri nasıl bı karakterki yakın arkadaşının,hemde nikah altında olan evli bir kadına bu adam nasıl yan gözle bakabilir..Yok hoşlanıyor yok beğeniyor..Ya o beğendiği kadın yakın arkadaşının karısı,nikahlisi, helâli..Bu nasıl bı karaktersizlik..Bakamaz ya bakamaz bakmamali.hani işyerinde bekar bı kız olurda elinde olmadan beğenir filan siz anlarsınız da konu acarsiniz..Ama bu adam ewine aldığı yakın dostunun karısına göz mı dikmiş benmi yanlış anladım.bu kabuledilemez birşey.yani işyerindeki bekar kadına da bakamaz ama orda kı durum size yapılan bı ihanettir.Fakat burada hem arkadaşına ,hem güvenip size gelen karısına hemde size ihanet..Ne deyim ben

Bence önce kendinize odaklanın. Sizi çok iyi anlıyorum, kilo almak, işten ayrılmak, bebekle evde kalmak, kendine zaman ayıramamak vs dengenizi bozmuş, eşinize söylemeyin hiçbirşey, azıcık dişiniz sıkın, bebek azıcık büyüyünce önce kilolardan kurtulun, sonra işe geri dönün, sonra da takın takıştırın:) özgüven önemli, karşımızdaki şu anki durumunuzda size destek olacağına öküzlük etmiş (kusura bakmayın) sizi daha da üzmüş. Ezdirmeyin kendinizi, üzüleceğinize hırs yapın, eskisinden de güzel, prestijli olun, 30 yaş kadının kadın olduğu en güzel olduğu yıllardır, kendinizi salıp daha da paranoyak olmayın. Bir de siz görüşmek istemiyorsanız yemeğe çağırmayın, kimse sizi zorlayamaz, o ortamda oldukça, eşinizin hallerini görünce daha da üzülürsünüz, görmeyin, bilmeyin, bir bahane bulun onlarla aynı ortama kendinizi toplayıncaya kadar girmeyin.

Bi ilişki kurmak değil amacı ama beğeniyor ve hoşlanıyor işte öyle bir karakter hareketleriyle bana hissettirdi bunu guzel oldugu icin ilgisini çekiyor işte

Sen daha yeni dogum yapmissin lutfen boyle seyler dusunme sutun azalir bebegin stresinden etkilenir tam kilo verebilecegin donemler emzirdikce bide yemeye dikkat ettikce o kilolar gidecek bol bol su iç

Hislerin icin bisey diyemem kadınlar hisseder dogrudur ama yinede temkinli olmalisin

Zaten kimseyle yeni arkadaşlık kurmak istemoyirum ,birde bunu çıkardı başıma hiç kaçış yok

Hiç böyle bir insan değildim 1 yıl oncesine kadar prestijli bir isim vardi özel sektörde olsa benim girdiğim ortamlara girip, benim tanışabildiğim insanlarla tanışacak kapasiteye sahip bir insan değil esim simdide ben kötü oldum

Eğer kaçış yoksa yarın kendinizi kuaför salonuna atın, bir güzel değiştirin saçınızı başınızı,sonra da bir mağazaya gidip hem bebeğinize hem de kendinize güzel bir kıyafet alın.
O zaman bu durumun geçici olduğunu önce bir farkedin, siz hala o güzel be prestijli olan kişisiniz. Eski fotoğrafları açın bakın aslında kimsiniz hatırlayın önce ve bunları eşiniz için değil kendiniz için yapın.

Kuaföre gitmel istiyorum ama emzirme döneminde boya olmuyor sanırım,tek bir kere bile giymediğim o kadar güzel kıyafetler var ki dolabımda çalıştığım dönede aldığım çoğu tasarım yani kocamdan kat ve kat zevkli sahibi bir insanım hepsi dolapta bekliyor işte şuan giydiğim şey tayt ve t shırt evde gerçekten artık değişmek istiyirum bu durumdan sıkıldım.

Boya olmasın bir fön birkaç makas darbesi bile iyi geliyor :) eh işte yemek olduğunda tayt Tshirt çıkamazsınız karşılarına, bir tane güzel bir lohusa kıyafetiniz olsun, dolaptakilere sonra geri dönersiniz zaten.
Bir de lütfen yanlış anlamayın ama bence siz de çok karşılaştırma yapıyorsunuz. Belki eşinizden kaptınız bu huyu ama siz de eşinizle kendinizi kuyaslıyorsunuz sürekli, eski halinizin ondan ne kadar iyi olduğundan bahsediyorsunuz, acaba eskiden farkında olmadan eşinizi biraz ezmiş olabilir misiniz? Acaba aşağılık kompleksine kapılmış şimdi de sizden bunu çıkarıyor olabilir mi?
Belki de en sağlıklısı onunla kendinizi kıyaslamayı bırakmanız olabilir mi? Yani siz artık bir takımsınız, ona da bunu söyleyin sizi biriyle ya da kendisiyle kıyasladığında.

Şuanda sinirliyim sanırım ondan karşılaştırmalı hep yaparım ama kendını icimde yaparım asla belli etmem ona

Belki siz belli etmediğinizi düşünüyorsunuz ama karşınizdakinin de sezgileri var. Mesela o da o bayanı beğeniyor ama size belli etmediğini düşünüyor olabilir..
Bence kendiniz için önce eşinizle kendinizi ya da herhangi birini kıyaslamayı bırakın. Emin olun çok daha rahatlayacaksınız ruhsal olarak. Hayat bir yarış değil. Eşinizin de sizi bu yarışa sokmasına izin vermeyin. Bir de söyle düşünün, siz ondan karşılaştırma yapmamasını isterken sizin yapmanız ne kadar doğru bir yaklaşım olur?
Merak etmeyin sadece biraz kendinizi salmışsınız, bebek büyütmek zor iş, bir de yaşam biçiminiz değişince biraz özgüven sorunu yaşamak normal, bu dönemde herşey batar göze, ama dediğim gibi bu durumun geçici olduğunu farkedin önce ve sonra adım atmaya başlayın durumu değiştirmek için.

Bol su içiyor musunuz? Doğum sonrası 4 litreye yakın su içiyordu arkadaşım bir de saatli düzenli yiyordu yemeklerini ara öğün yapıyordu sütü gelsin diye badem ceviz falan. Zaten su tok tutuyor .

Tartışmadan uygun bir dille rahatsız olduğnuzu bu tarz konuşmalardan söyleyin mutlaka beni üzüyorsun deyin. İstememekte haklısınız, ama karşılıklı olacak böyle şeyler.
Ben yatıp uyumak istiyorum mesela yeni evliyiz biz , beni istemiyorsun sen diye karalar bağlıyorum eşim halbuki o an sadece uyumak istiyorum.
Konuşarak halledemeyeceğiniz bir durum değil bence, üzüldüğünüzü belli edin yeter. O kadını da kafanıza takıp kurmayın kafanızda .

Merhaba
33 yasindayim 3 cocugum var.en kucugu 18 aylik.emzirirken sac boyaniyor iyice araştırın hepsinde boyattim ben.bol bol su icin lutfen.kendinize guvenin isin icindende çıkarmıyorsanız bir yardim alin,lahusalik depresyonuna girmeyin.
Herseyden once siz artık bir annesiniz diye hersey bebeginiz evet ama lutfen yapamamlari kafanizdan cikarin.son dogumumda 12 kilo aldim 4 ayda hepsi gitti.esinizi gozunizde buyutmeyin ve ona belli etmeyin bunu sakin.kediyi aslana cevirmeyin.suan 33 yasindayim 55 kiloyum herzaman gercekten once kendim icin kendime bakarim.3 çocuk ve eve ragmen.ve evdende calisyrm ben.eskiden calistigim sirketin bazi islerini evden yürütüyrm.kendinize hep guvenin lütfen hep sadece kendiniz icinn.o kadindanda hoslandigini sanmiyrm.suan sadece siz kadini gozunuzde buyuttugunuz icin oyle geliyor size.eski halinize biran önce dönüp kendinizi motive edin lutfen.

Sen hala aynı kadınsın.Değişmedi bir şey.Kilo almak,kocadan beklediğini bulamamak bunu değiştirmez.Kaldır o kadını ayağa.Yeter bu kadar dinlendiği.Yaparsın.Üzülme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…