Hoşgeldin aramıza arkadaşım ...gayet akıcı ve düzeyli anlatmissin kendini ...olayları. ..ben sizi cok seviyeli buldum ve anlattığınıza göre arkadaşınız belki biraz ego tatmini belki begenilebilirlik ölçümü için hafiften flörte girmis esinizle ama er kekler inanın bu konularda bizim kadar çakal değil ...sizde şurda hata gördüm sadece;kiloya boya bakmaz bu işler. ..teşbihte hata olmaz;Hülya Avşar i Kaya Çilingiroğlu gibi bir adam ;Feraye ile aldattı :)Yani kimseyi hafife almayın cüsseli diye...ama eşiniz de çok bi hata görmedim ben ...benim de bekar arkadaşım yanımızda olsa eşim abi gibi sahiplenir. ..ama bu kadar da beklemem ...daha fazla irdeleyip bu konuyu gereksiz önemli hale getirmeyin kendinizi yipratmayin derim ablacim...
Okuyup yanıtladığınız için çok teşekkür ederim. Benim orda kastım bir kıyas yada arkadaşımı aşağılamak değildi. Sadece görsel olarak betimledim. Ve daha sonrada belirttim olay gözlerde, tavırlarda biter diye. Her kadın bir erkeği elde edebilir iyi bir beden dili varsa.