Eşim ve arkadaşım... lütfen yardım edin :(

Kendimi sizin yerinize koydum ve kesinliklr kafayı yerdim. Kızı hayatınızdan çıkarın. Bir daha asla görüşmeyin bile. Eşinizede sürekli o kızın adını söyleyip aklına sokup tartışma yaratmayın üstüne gitmeyin.

O kızı silin hiç olmamış gibi hayatınıza devam edin aslada görüşmeyin.

O kız benim için bitti zaten. Çıkarttım hayatımdan. Fakat şuan hayatımdan ben bile çıktım sanırım. Elimde ne yapacağımı bilmediğim bir adam var. Bir seviyorum bir kızıyorum..

O kız benim için bitti zaten. Çıkarttım hayatımdan. Fakat şuan hayatımdan ben bile çıktım sanırım. Elimde ne yapacağımı bilmediğim bir adam var. Bir seviyorum bir kızıyorum..
Ben eşinizde pek hata görmedim. Belki gerçekten arkadaş gibi gördü ama şöyle bir laf vardır. Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek havlamaz.

Arkadaşınız olacak o insan demek istemiyorum resmen kocanıza işve cilve yapmış. Kocanız en nihayetinde erkek. Biraz saf oluyolar anlamıyolar karşıdaki kadının niyetini.

Bence aranız iyiyse artık esinize kızmayın.

Psikolojik olarak tahlil başarılı. Bencede dediğiniz gibi olabilir.
En güzeli arkadaşınla mesafeni koy, eşin de engellemiş zaten, eşli asla görüşme. Ama bu senin tercihin gibi değil de ne biliyim ya X İn işi varmış gelmek istemiyor gibi. Bi de bi anda kesme. Aranızda sorun yarattığını düşünüp egosunu okşama. Sorarsa bilmem bişeye mi kızdı bi şeyden mi rahatsız oldu acep de. Senin rahatsız olduğunu anlamasın. Sonra da yavas yavas iletişimi kesersin. Mors olsun. :KK48: yani ben olsam boyle yapardım haddini bilmesi için. Eşinin muhabbet etmek dışında bi suçu olmadığı için ona bi yaptırım bulamadım ama tamamen de suçsuz değil. İlgiyi erkekler hemen fark eder. Buna ragmen egosunu okşamasına izin vermiş. Ama sevgili ayarlamaya calışarak git buraga iltifat et diyerek bazen de hopp o kadar da değil, çizmeyi aşma diye yerini de göstermiş kıza. En iyisi onunla bi daha bu konuyu hiç konuşma onu da şımartma. Çok fazla fikir verdim ama ben olsam napardım aynen boyle yapardım. :KK48:

En güzeli arkadaşınla mesafeni koy, eşin de engellemiş zaten, eşli asla görüşme. Ama bu senin tercihin gibi değil de ne biliyim ya X İn işi varmış gelmek istemiyor gibi. Bi de bi anda kesme. Aranızda sorun yarattığını düşünüp egosunu okşama. Sorarsa bilmem bişeye mi kızdı bi şeyden mi rahatsız oldu acep de. Senin rahatsız olduğunu anlamasın. Sonra da yavas yavas iletişimi kesersin. Mors olsun. :KK48: yani ben olsam boyle yapardım haddini bilmesi için. Eşinin muhabbet etmek dışında bi suçu olmadığı için ona bi yaptırım bulamadım ama tamamen de suçsuz değil. İlgiyi erkekler hemen fark eder. Buna ragmen egosunu okşamasına izin vermiş. Ama sevgili ayarlamaya calışarak git buraga iltifat et diyerek bazen de hopp o kadar da değil, çizmeyi aşma diye yerini de göstermiş kıza. En iyisi onunla bi daha bu konuyu hiç konuşma onu da şımartma. Çok fazla fikir verdim ama ben olsam napardım aynen boyle yapardım. :KK48:

Çok teşekkür ederim canım.

Ben eşinizde pek hata görmedim. Belki gerçekten arkadaş gibi gördü ama şöyle bir laf vardır. Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek köpek havlamaz.

Arkadaşınız olacak o insan demek istemiyorum resmen kocanıza işve cilve yapmış. Kocanız en nihayetinde erkek. Biraz saf oluyolar anlamıyolar karşıdaki kadının niyetini.

Bence aranız iyiyse artık esinize kızmayın.

Aramız şöyle iyi. Normal hayatımıza devam ediiyoruz. Ailemin yanında gülümsüyoruz. Fakat benim içimde biyer kopuk ya.. Ben uyuyamıyorum geceleri. Atamasız bir öğretmenim bu yaz işimde yok iyice saldım kendimi. Tatile gidicez mesela mutlu olduğumuz zamanlarda ki gibi ama bende özgüven yerlere düştü. Ne giysem yakıştırmıyorum , her hareketim kendime eğreti geliyor falan.

Öncelikle herkese merhaba. Daha önce severek takip ettiğim ve her konuda fikir almak adına başvurduğum Kadınlar Klübüne bu gün derdimi açmak için üye oldum.
Arkadaşlarım bu derdimi anneme ve en yakın kız arkadaşıma anlattım ancak uzaktan bir göz her zaman daha iyidir diye düşünüyorum ve anlatacağım bu uzun, belkide sizleri sıkacak konu için değerli fikirlerinizi bekliyorum. Çok çaresiz ve mutsuzum...

Ben 23 yaşındayım ve bir yıllıkta eviliyim. Eşimle bir yıl süren fırtınalı ve tutkulu bir ilişkinin sonunda evlendik. Yaşım eşimden 7 yaş küçük, o olgun bir adam, ben daha kıpır kıpır bi kızım. Üniversiteyi bitirir bitirmez evlendik. Çok güzel bi evlilik sürdük. Bugüne kadar hep kıskanan taraf oydu. Ancak bir soru hayatımı değiştirdi desem yeridir.

Olayı sondan başa doğru anlatıcam çünkü herşey bende o son olaydan sonra domino taşı gibi devrilmeye başladı. Yaz başında eşim yüksek lisansını bitirdi. Bende bunu kutlamak için bir çift yakın arkadaşımızı birde başlıktan anlayacağınız gibi yakın bir kız arkadaşımı davet ederek bir kutlama yaptım. Eşim ortama girdiğimizde herşeyi benim yapmış olmama rağmen, adına Efsun diyeceğim o arkadaşımla ilgilendi. Efsuna laf atmalar bütün gece onunla şakalaşmalar fln. Sonra ben bozulup yerimi değiştirdim. Ardından eşimde yerini değiştirip yanıma geldi ve benle ilgilenmeye başladı. Bu olayların ardından efsunla wc'ye gittik. Kız bana wc'de ''sarhoş olup eşine sarılsam melesa kıskanırmısın'' diye bir cümle kurdu ve bu cümleyi kurarken gözlerinde tuhaf bi bakış belirdi. Hani şu Türk filmlerinde ki kötü kadın bakışı var ya.. aynı öyle. Yok kıskanmam diyip geçiştirdim. Gecenin devamında eşimle bi iki bakıştıklarını yakaladım. Eve dönerken de eşim ona (efsunun sevidiği bi adam var, hiç tanışmadık, adama açılmadı çünkü.Adamın adı Burak olsun) seni eve burak bıraksın dedi. Efsun eşime iltifat etti buna cevap olarak. Eşim sen bu iltifatları Burak'a et dedi. Gece böyle sonlandı bitti.
Tabi ben düşünmeye başladım. Efsun benim uzun yıllardır arkadaşımdır. Kondurmak ve kondurmamak arası gidip gidip geldim. Çok ağladım. Sonra düşündükçe eşimde de suçlar buldum. Anlatayım..
Eşim bu kıza çok yakın davranıyor. Kızla sürekli bi gırgır şamata. Aralarında bi elektrik var bence. Bana gül aldıysa bunu kızın yanında vermez mesela arabaya saklar, kız gidince verir. Kız buna iltifatlar eder. Mesela derki ''sen esmersin ben esmer adamları daha ciddi daha sıcak buluyorum der, eşim güler espriyle yanıt verir. Mesela eşim ona sormuştu bir kere Efsun sen beni hiç sevmiyordum eskiden, söylesene beni ne zaman sevmeye başladın? Efsun güler kikirder. Ayrıca bu kız düğününümde aşırı bir dekolte giyip, eşimle dans etmiş, sonrada sarhoş olmuştu. İlk eşimle tanıştığım zamanlar bu arkadaşım benden izinsiz eşimin telefon numarasını benim telefonumdan almıştı. Yine aynı zamanlarda eşimde ben tatile gittiğimde bu kız arkadaşıma sosyal medyadan ''bi sıkıntın olursa ara'' diye msj atmıştı. Bir yere gittiysek eşim ona hesap ödetmez, eve bırakır gidene kadar arkaşından bakar falan. Üçümüz birlikteysek eşim onla muhabbet eder. Beni dışlarlar. Şimdi diyeceksiniz sen salakmısın:) Ama bunlar gözüme batmadı çünkü nedenlerim var.
Nedenlerim şu bu kız fiziksel olarak (bu söylediğimi Allah affetsin hoş bişe değil) eşimin dengi değil. Yani söylemeye utanıyorum ama kız obez sayılabilecek bir kiloda. Yüzüde öyle güzel değil yani. Şimdi kızıda burda gömmiyim işte siz anlayın. Bu yüzden hiç tehtit olarak görmedim. Sonra bir baktım ki eşimle kız arasında bakışıp gülüşmeler mi dersiniz, her türlü samimiyet almış başını gitmiş. Hatta eşim bu kızı bekar bir arkadaşımıza ayarlamaya çalıştı bu sıradada görüştük falan tabi. Ama erkek arkadaşımız istemedi. Şunu da söyleyim, eşim ve Efsun yanlarında ben olmayınca görüşmezler, mesajlaşmazlar, birbirlerinin sosyal medyasında birşey beğenmezler. Eşim ona kardeşim der.
Zaten benim şüphelendiğim aldatılmak falan değil. Benim şüphelendiğim nasıl desem. Bu kız biraz efsunlu bir kız, böyle duygusal, ağır, işveli uzun bakışlar, hürrem entrikaları falan. Kız biraz tutkulu bi kız anlayacağınız. Bu eşimi etkiledimi sizce?
Ben eşimi zaten bi kez uyarmıştım dikate almamıştı. Sen nasıl kendini bir tuttun demişti.
Bu son ''sarılabilirmiyim?'' olayından sonra zaten eşimle kıyameti koparttım. Olanı biteni bir bir suratına haykırıp, çıkarttım yüzüğü koydum masaya. Bana verdiği tepki ''zaten o kızla görüşmeyelim dicektim ben sana''. Düşünmeye zamanı olmadan ilk söylediği bu cümle oldu. Sonrası ben kendimi kaybetmişim artık nasıl bir öfkeyse ev darmadağındı ve eşim evden gitmişti.... Bir sakinleştirici yuttum. Ardından eşim eve tekrar geldi sakince konuştuk. Eşim asla böyle birşey olmadığını ama son zamanlarda Efsundan yana bir şeyler sezip konduramadığını söyledi. Onu kardeşi gibi gördüğünü, o kızı o tipiyle ona nasıl denk gördüğümü, benim kıpır kıpır biri olmam nedeniyle yanımızda erkek değil kız arkadaş olsun diye onunla samimi olmaya çalıştığını söyledi. Aşkından şüphem varsa boşanmayı önerdi. Ama dayanamayıp, kardeşim gibi gördüm o kızı ama evli bir erkek yinede bi kadınla o derece yakın olmamalı haklısın diyip özür diledi. Diller döktü ve asla öyle bişey yok sen beni sapık yerine koyuyorsun tarzı cümleler kurdu. Surat ifadesini inceledim ve doğru söylediğine inandım. Sonrasında bir daha bekar arkadaşlarımızla bu kadar içli dışlı olmayacağımıza dair söz verip barıştık. Bu bi kaç aydır bana her zaman ki gibi çok iyi davranıyor. Eve gelirken çiçekler, haftasonu tatil kaçamakları, evli arkadaşlarımızla gezmeler. Hani çok iyiyiz maşallah. Kızı heryerden ben birşey demeden silmiş, engellemiş. Anneme anlattım annem kız seni kıskandı diyor damadına toz kondurmuyor. Yakın arkadaşıma anlattım o ben onun nasıl biri olduğunu bildiğim için nişanlımla hiç görüştürmedim, eşinin hiç suçu yok diyor. Nişanlısıda kendiside sırf ben seviyorum diye Efsunla aynı ortamlara girmişler hep.
Şimdi sizin fikriniz nedir ? Sizce eşimde suç var mı? Yoksa günahını mı alıyorum adamın? Yada ben Efsunun günahını mı aldım, sonuçta bekar bi kız, onunda ailesi bir iffeti, onuru var. Ay bana yardım edin eşimede kimseyede daha birşey diyemiyorum. Mutlu görünüyorum ama içim içimi kemirip duruyor. Ya varsa diye. Paranoyak oldum a dostlar. Eğer kocamda bir suç varsa boşanmayı düşünüyorum. Daha gencim, mesleğim var, ailem maddi manevi arkamda durur. Ancak ailem eşime tapıyor resmen. Ve bende çok aşığım çooookkkkk. Evlilikte veya ilişkilerde deneyimli ablalarım, arkadaşlarım bi el verin.
Hatayı önce kendinde ara düzgün bi aile yani karıkoca olarak alkollü ortamlarda bulunmak hata.sarhoş olup esimle dans etmek istedi olur olur gecistirdim diyorsun bi vazodan mı bahsediyosun eş Bu koca yani sende mi sarhoştun ne.çok yanlşların var kocanda haklı demiyorum.Mağden kızı engellediniz hayatnzdan evliliğinizi adam akıllı ele alın 1O kişi alkollü ortama girim arkdşmla dans etsin sarlsn gucaklaşsın kankim yok boyle bi dünya

Eşin esmer diye "sen esmersin esmerler daha yakışıklı ve sıcak" demiş. O laflara direkt şüphelenirdim kızdan

En çok kafama takılan şey eşinin 'ben de görüşmeyelim diyecektim' demesi oldu. Farkındaydı, kardeş mardeş ayağı hikaye yani bunu ağzıyla söylemiş durumda aslında.
Bu tip durumlarda kardes bacim denir zaten diger kisi cakmasin diye de benim de kafama takilan Efsunun platonik de olsa takildigi bir cocuk varmis. Bu kadar isveli nazli bir kiz nasol olur da hala hoslandigina acilamayip platonik takilir? Belki ortada oyle de biri yok. Sadece durum cakilmasin diye uydurulmus bir hikaye de olabilir.

Siz şişman, zayıf vs. bunları tartışmak istiyorsunuz sanırım. Yalnız benim konum bunun üzerine değil. Doya doya sizinle bunu tartışacakları bir konuda eminim muvaffak olursunuz.

konu bunun üzerine değilse neden üç beş yerde yazdınız? ayrıca konu bununla ilgili bence.

Aramız şöyle iyi. Normal hayatımıza devam ediiyoruz. Ailemin yanında gülümsüyoruz. Fakat benim içimde biyer kopuk ya.. Ben uyuyamıyorum geceleri. Atamasız bir öğretmenim bu yaz işimde yok iyice saldım kendimi. Tatile gidicez mesela mutlu olduğumuz zamanlarda ki gibi ama bende özgüven yerlere düştü. Ne giysem yakıştırmıyorum , her hareketim kendime eğreti geliyor falan.
Kendinize haksızlık etmeyin bence.

Zaten eşinizde demiş bir mi tutuyorsun kendini diye.
Üstelik her yerdende engellemiş hemde size söylemeden sormadan.

Şüpheylr yaşamak çok zordur. Güvenin eşinize.

Dediğim gibi bence eşniz kadının niyetini anlamadı.3 ünüzken Onunla konuşmasıda kendini yanlız dıslanıyor hissetmemesi içindir. Bunları en başta dile getirseniz bunlar belkide hiç olmazdı ama bi felaket olmadan dönülmüs iyi ki.

Kendinize güvenin eşinizede ve kuskuları atın hayatınızdan.

Bana gore tek sorun arkadasiniz esinizle nasil bu kadar samimi olabildi?? Bu ortami siz yaratmissiniz besbelli. Evlendikten sonra bekar arkadaslarla belli kurallar dahilinde gorusmek gerek. Esinizde sizin icin arkadasinizi idare etmis bence. Boyle bir konudan bosanmayi dusunmek fazla geldi. Seviyorum demissiniz guvenin ozaman. Bu konuyu acip esinizin aklinda olmayan biseyi aklina getirmeyin..

Kıza birşey demeden görüşmeyi bıçak gibi kestim zaten. Eşim ve Efsun hep benim sayemde görüştüler bu güne kadar. Ben kızla buluşurdum, eşim almaya gelirdi, gelmişken bir çay içerdi. Artık kız benim arkadaşım olmadığına göre sanmıyorum görüşeceklerini. Aslında bi bakımada görüşecek birşey mi kaldı diyesim geliyor. Ben adama erken çemkirdim. İtecektim birbirlerine görecektim ne olduğunu. Artık üstünde mi yakalrım, altında mı yakalarım. En azından elimde somut birşey olur du.

Bu yorumunuz çok enteresan. Erkeğin aldatması ile ilgili farklı görüşler var. Kimi der ki fırsatı olan aldatır, fırsatını vermeyeceksin. Kimi der ki hiç bir koşulda aldatmamalı. Sizin eşiniz zaten sabıkalı, aldatmaya meyilli. Demek ki 2. Seçenek size pek uymuyor. Siz fırsat vermeyen seçeneği seçeceksiniz. Bu durumda da hata sizde oluyor, yine se toparlamışsınız gibi görünüyor.

Hatayı önce kendinde ara düzgün bi aile yani karıkoca olarak alkollü ortamlarda bulunmak hata.sarhoş olup esimle dans etmek istedi olur olur gecistirdim diyorsun bi vazodan mı bahsediyosun eş Bu koca yani sende mi sarhoştun ne.çok yanlşların var kocanda haklı demiyorum.Mağden kızı engellediniz hayatnzdan evliliğinizi adam akıllı ele alın 1O kişi alkollü ortama girim arkdşmla dans etsin sarlsn gucaklaşsın kankim yok boyle bi dünya

Alkollü ortam dediğimiz şey bence burada ayırıcı nitelik. Ailecekte alkollü ortamlara giriyoruz. Yada evli çiftlerlede gidiyoruz. Oturup içip Türk Sanat Müziğimizi dinleyip çıkıyoruz. Yada yine canlı müziğe gidip dinliyoruz adabımızla. Böyle kopmalı coşmalı yerlere başbaşa gideriz biz. Zaten bu kız alkol kullanamıyor. İlk defa bir alkollü ortamımıza çağırdık onu ve bunu bana sarhoş olarak söylemedi ayıktı. Bende ayıktım. Daha önce eşimle yaşananlar hep alkolsüz ortamda cafelerde yaşandı yani. Alkol kötülüklerin anasıdır biyerde tabi çok içince, fakat kötü niyetli insanlarda kötülüklerin babasıdır biyerde. Bu sorun alkol yüzünden yaşanmadı.

Efsunun aslan burcu olma ihtimali?

Bence aralarında bir şey yok. Ama bi çekim var. Nasıl desem ikisi de diğerinin kendinden hoşlandığını düşünüyor ve bu egolarını tatmin ediyor gibi. Arkadaşın senin rahatsız olduğunu anlamış ve seni rahatsız etmek çok hoşuna gitmiş. Bir de kimse üstüne alınmasın her insan bir değil ama aşırı kilolu kadınlarda biraz kompleks kıskançlık gereksiz bi ego oluyor. Kendini çok fazla güzel zannedebiliyor. Bunu da ispatlamaya çalışmış olabilir. Ama direk aralarında bir şey yok bence dile dökülmüş.
Bu yorumu okumamis olayim cunku ben de aslan burcuyum ama kimsenin esine kaymadim.

erkekler kur yapan hic bir kadina bana denk mi diye düsünmezler.
o biz bayanlarin husnu kuruntusu ay ben daha guzelim kocam onami kaldi diyenlerin kocalari genelde onlara kalmistir
birdahaki sefere arkadaslarinizi tanistirirken sismanligina guvenerek degil karakterine guvenerek eve alirsiniz

Bu yorumunuz çok enteresan. Erkeğin aldatması ile ilgili farklı görüşler var. Kimi der ki fırsatı olan aldatır, fırsatını vermeyeceksin. Kimi der ki hiç bir koşulda aldatmamalı. Sizin eşiniz zaten sabıkalı, aldatmaya meyilli. Demek ki 2. Seçenek size pek uymuyor. Siz fırsat vermeyen seçeneği seçeceksiniz. Bu durumda da hata sizde oluyor, yine se toparlamışsınız gibi görünüyor.

Bu aldatma aldatılma konularında pek bir bilgim yok. İlk defa böyle bir durum yaşıyorum. Eşiminde suçu var Efsununda suçu var, benimde suçum var elbette. Ancak benim suçum olsada niyetim kötü değildi ki. Güvendiğim için suçluyum. Asıl acıtan ve insanı hayattan soğutan detay bu zaten. Güvendiği için suçlu olmak. Tabi burda suç nedir onu tartışmak lazım. Kimi felsefeci derki iyi niyetle bir şey yaptın ama sonu kötü bittti suçlusun. Kimisi de derki senin niyetin önemli suçlu değilsin. Ancak hayat ve insanlar öyle bir ahlaki çöküş içindeki dostluk, sadakat, güven hiç birşey yok. Böyle bir dünyada ayakta kalıp hiç üzülmemek için neredeyse kalpsiz olmaz gerekiyor.

Efsunun aslan burcu olma ihtimali?

Bence aralarında bir şey yok. Ama bi çekim var. Nasıl desem ikisi de diğerinin kendinden hoşlandığını düşünüyor ve bu egolarını tatmin ediyor gibi. Arkadaşın senin rahatsız olduğunu anlamış ve seni rahatsız etmek çok hoşuna gitmiş. Bir de kimse üstüne alınmasın her insan bir değil ama aşırı kilolu kadınlarda biraz kompleks kıskançlık gereksiz bi ego oluyor. Kendini çok fazla güzel zannedebiliyor. Bunu da ispatlamaya çalışmış olabilir. Ama direk aralarında bir şey yok bence dile dökülmüş.
konuyu aslan burcuyla nasil bagdastirdiniz cok merak ettim

Essegin aklina karpuz kabugu dusurme derim bazen hicbiseyden cok sey cikar ve sebebj biz oluruz evren bizi duyuyor kotu mesajlar verme.Hayatina bu olaylar hic yasanmamis gibi devam et

X