- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Üslubu hoş degil kayınvalidenin. Yakın olsada mesafe koyun. O yüzü bulamazsa pek karışamaz zatenMesafe en iyisi dimi bende benim kayınvalidem uzakken yakınıma taşındırdım.Tansiyon hastası bişey falan olur diye.İyi niyetimin karşılığınıda fazlasıyla aldım.
Hatta o dönemler ben o kadar çok ısrar etmiştimki taşınırken bana ‘oglum annem sensiz ben yapamam nolur evi taşıyalım’ dedi diye geldim yoksa gelmezdim dedi.Hani sen kimsinki seni dinlicem diyormuş anlayamamışım.
Başlarda hiç karışmadım.Çalışmıyordum kendi çalışıp kazanıyordu.Kendi parası zaten ne yaparsa yapsın diye düşündüm.ama işe başlayınca benden istekleri olunca onada razı geldim. hadi yetemiyor eve ortak olalım evlilik dedign budur diye.Ama ikinci bir evi daha geçindirmeye kalktığını görünce sinirlendim.Bunu asla kabul etmicem cnkü.Annenin parası varsada ihtiyaçlarını karşılasın götürürsün getirirsin.fatura ödeme işlemlerini halledersn vs ama para yedirmesi benim için ayrılma sebebi.Bunun metres hayatından farkı var mı siz söyleyin.Kendisi eve yetemiyor ama baska ev geçindiriyor.Eşiniz bunları yaparken siz nasıl tepki veriyorsunuz.
Bu durumun kanunda bir yeri vardır muhtemelen. Keşke dava acabilseniz eş ve çocuklari ihmaldenKelin ilacı olsa basina sürermiş:)) benim eşiminde senin esinden fazlası var eksiği yok..kimlere anlatayım derdimi anlatsam ne çare benim ki 5 yıldır böyle zannetmiyorum ki senin ki değişsin ben kabullendim hiçbir şey demiyorum artik bu ay babasının kredi borcunu ödedi gecen ay annesine telefon aldi tek maaşla iki ev gecindirmeye çalışıyoruz üstelik kp in iki evi arabası ve arsaları varken hala bizden geçiniyor bebeğim bir haftadır bezsiz ablasının 2 numara büyük beziyle duruyor dolap boş bisey al dedigimde para yok para yok diyip duruyor ben ne yapıyım Allah onları bilgi gibi yapsın
İş o raddeye geldiğinde elbet haklarım vardır illaki.çünkü ev geçindirmek kendi görevi ben istersem destek çıkarım.Ama umarım bunun için zorlamaz bir daha beni çalışsın.kazansın evine baksn umrumda bile degil.Ama mendil sattıran adam muamlesi yaptırmıcam bi daha kendime.Derseki ben yetemiyorum diye yattığı yerden o zaman gitsin annesinin evine yapacak birşey yok.Birikim yapmaya devam etsinlerBu durumun kanunda bir yeri vardır muhtemelen. Keşke dava acabilseniz eş ve çocuklari ihmalden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?