- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Bana annesinin parası varken ilaçlarını alması normal gelmiyor.alıyosada iki çocuğu daha var niye herşeyi olmayan parasıyla eşim üstleniyor?Herkes birşeyler söyler elbet onu yaşamak var birde yaşamadan atıp tutmak var. Eşine nakit akışını kesmek zorundasın. Ev kirası fatura vs ödüyorsun bunu kendim için yapıyorum demen hissettirmen lazım. Annesinin ilaçlarını alması normal ama diğerleri normal değil fazla taviz ve fedakar olmak insanların haddini aşamasında yardımcı olmak demek. Tecrübem ile sabittir.
Ben bunları yaşamak istemiyorum.Böyle olacaksa bu ilişki biyerde biter.Kelin ilacı olsa basina sürermiş:)) benim eşiminde senin esinden fazlası var eksiği yok..kimlere anlatayım derdimi anlatsam ne çare benim ki 5 yıldır böyle zannetmiyorum ki senin ki değişsin ben kabullendim hiçbir şey demiyorum artik bu ay babasının kredi borcunu ödedi gecen ay annesine telefon aldi tek maaşla iki ev gecindirmeye çalışıyoruz üstelik kp in iki evi arabası ve arsaları varken hala bizden geçiniyor bebeğim bir haftadır bezsiz ablasının 2 numara büyük beziyle duruyor dolap boş bisey al dedigimde para yok para yok diyip duruyor ben ne yapıyım Allah onları bilgi gibi yapsın
Bu zaten kesin birşey artık.Birşeyler düzelmedikçe asla düşünmüyorum.zaten hevesimde kalmadı.Artık hayal bile edemiyorumNe yapmazdım onu söyleyeyim, şu durumda asla çocuk yapmazdım.
Annesidir sonuçta doğurmuş büyütmüş öz bağı var. Kendi parası ile alabilir. Evin ekonomisi etkileniyor ise kardeşleri ile konuşup ilaç masrafları ortaklaşa alınabilir. Eşin ile konuşarak çözüm sağlaman daha sağlıklı ben nereden bile bilirim eşinin neden üstlendiğini.Bana annesinin parası varken ilaçlarını alması normal gelmiyor.alıyosada iki çocuğu daha var niye herşeyi olmayan parasıyla eşim üstleniyor?
Kendi parası ile alabilirse bende kendi paramla öz bağım olan aileme destek çıksam biz ne yiyip ne içeriz? Kardeşleri asla destek çıkmaz öyle insanlar değillerAnnesidir sonuçta doğurmuş büyütmüş öz bağı var. Kendi parası ile alabilir. Evin ekonomisi etkileniyor ise kardeşleri ile konuşup ilaç masrafları ortaklaşa alınabilir. Eşin ile konuşarak çözüm sağlaman daha sağlıklı ben nereden bile bilirim eşinin neden üstlendiğini.
İlişkiyi bitirmek yerine daha farklı çözümler uretebilirsiniz mesela siz onun harcamalarına karismazsiniz oda sizin maaşınıza dokunamazBen bunları yaşamak istemiyorum.Böyle olacaksa bu ilişki biyerde biter.
İlaç parası tek seferlik degil 8 aydır falan ödüyormuşİlaç parası anlarım da gerisi rezalet.
Annenin ihtiyacı yok, sizin var.
Burs ne alaka!
Para yetmiyorsa git yine çalış, sen ver bursu.
İki çalışan olarak ev giderleriniz elbet ortak olmalı, ikinizin de kendinize ayırdığı meblağ hariç, ortak havuzdan ödeme yapılmalı.
Ama adam evine yetemezken ailesine yetişiyor, çok çok yanlış.
O zaman sende aynı davranışı sergiler tepkisine bak bakalım. Anneme ilaç aldım 5 kuruşum yok de? Bunu deneyebilirsin?Kendi parası ile alabilirse bende kendi paramla öz bağım olan aileme destek çıksam biz ne yiyip ne içeriz? Kardeşleri asla destek çıkmaz öyle insanlar değiller
İlaç parasını her türlü anlayabilirim, gizlemesi hariç.İlaç parası tek seferlik degil 8 aydır falan ödüyormuş
Tabiki öyle yapıcam.Ben harcamlarına karışan biri değilimdir zaten ama ödeyemeyince benim maaşıma karışan biri oldu.Artık nereye kadar giderse.Sadece yanlış mı düşünüyorum diye yazmak istedim ama belliki herkes benim gibi düşünüyorİlişkiyi bitirmek yerine daha farklı çözümler uretebilirsiniz mesela siz onun harcamalarına karismazsiniz oda sizin maaşınıza dokunamaz
Çık işten beyefendi calıssın gene ıkı ıste. Aıleci erkek hıc sevmıyorumİlaç parasını her türlü anlayabilirim, gizlemesi hariç.
İnsan gibi gelip söylese, bir şey diyeceğinizi tahmin etmiyorum ama annenin de geliri var ve masrafı yok.
Bu ilaç parası aslında ‘ilaç alıyorum’ demek için yapılan bir şey bence.
Elden para verse ne alaka diyeceksiniz, annesine yardımı o şekilde yaparak kendini aklıyor.
Hiç samimi ve inandırıcı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?