- Konu Sahibi knickerbockerbande
Evde 2 gün kalan görümce veya kayın olsaydı vay buradaki kadınların yorumlarına (ne işi var o kadar, misafir dediğin 2 gün kalır, hem evimde kalacak hem bana terbiyesizlik yapacak ver bavulu eline, kendine göre yemek yap, eşinle konuş evden gitsin, ne yüzsüz insanlar var, bunun anası babası yok mu, vs.v.)
Erkek ailesi tarla veriyoruz toplayın ekin biçin deseydi vay buradaki kadınların yorumuna (ben mecburmuyum tarla toplamaya, ekip biçmeye, sana ne tarladan madem verecekler toplasın parasını versinler vs. vs.)
Erkek ailesi torunlarının resmini faceye koymaya kalksalar (Çocuğumu bana sormadan teşhir ediyorlar, ortalık pedofili kaynarken çocuğun resminin sosyal medyada ne işi var, sana sormadan nasıl foto çektirirler, çocuğu uzak tut onlardan bence görüştürme bile, sen yokken çekerler fotoğrafını dikkat et, vs.vs.)
Erkek ailesi torunlarına kılık kıyafet alsa, odasını döşese (bana sormadan nasıl yaparlar, sen bostan korkuluğu musun belki o oda takımını istemeyeceksin, bu erkek ailesi haddini aşıyor, çocuğunu kendi zevkine göre giydirmene odasını kendi zevkine göre döşetmene bile izin vermiyorlar)
Erkek ailesi evi yiyecek içecekle doldursa (Ben evime yiyecek içecek alamıyor muyum, ne diye alıyorlar kendi evlerine karışsınlar, bu erkek aileleri hala oğullarını evlendirdiklerinin farkında değiller vs. vs.)
Konu erkek ailesi olunca binlerce bahane konu kız anneleri olunca O anne, seni doğurdu baktı büyüttü, nasıl kocana laf söyletebilirsin.
Anladığım şu; kız anneleri çocuk doğurdu, erkek anneleri çocuğu hazır aldı.
kız anneleri vefakar erkek anneleri zalim
kız anneleri her şeyi hak ediyor erkek anneleri tüüü kaka.
Şahsi düşüncem değildir. Sadece buradaki ayrımcılığı belirtmek istedim.
Ben size katılıyorum
Çok haklısınız
Hep taraflı bakılıyor burada kız ailelerine
Bence her şey eşit olmalı