- 12 Şubat 2024
- 44
- 24
- 31
- Konu Sahibi FridaninGunlugu7
Merhaba bu ikinci konum olacak yine sizlerden destek almak istiyorum çünkü paylaşabileceğim kimse yok. Eşim benden habersiz ailesine para hibe ediyordu kardeşi başka bir şehirde üni okuyor ev tutuldu kardeşinin ev eşyalarını almış ve bunu bir tartışma esnasında öğrenmiştim, çok gücüme gitmişti haberim olmadığı için, normalde eşimin kartından alınmıştı geri ödeyeceklerdi ondan haberim vardı ama öğrendim ki eşim demiş ki geri ödemenize gerek yok. Neyse bugünde öğrendim ki eşim kardeşine son model bilgisayarını vermiş bana sormadan. Bizim evliliğimizden önce alınmış olsaydı beni ilgilendirmezdi ama beraber çalışırken alınmış bir eşya. Rızamı almasını beklerdim. Niye bana söylemedin diye sorunca da ‘bişey demezsin diye düşündüm’ diyip beni manipüle ediyor. Sana söylemiyorum çünkü tepkilerinden korkuyorum diyor. Daha geçen gün eşime dedim ki bu yıl çok zorlu geçicek gereksiz harcama yapmayalım para biriktirelim önümüzü göremiyoruz şuanda dedim. Ama kardeşi yurtdışına gitme planları kuruyor kayak planları yaz tatili planları yapıyor ben biliyorum ki abisine güvenerek yapıyor. Eşimin ailesinin durumu da kötü değil iyi yerlerden emekliler dolarla kira gelirleri var. Son yaşadığım bir problemde kv 1 hafta önce eşimle konuşurken beni şikayet ediyor niye gelmiyor diye. Bizde eşimle tartıştık bunun yüzünden. Bende kv’ye gidip bir daha benimle bir problemin olunca eşime değil bana söyle bu sebepten tartıştık diye konuştum. Problemin eşimden kaynaklandığının farkındayım dengeyi kuramıyor. Aile terapistine gidelim hala benim gibi düşünmüyorsan ben boşanmak istiyorum diyeceğim. Sizce?