• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi

Bir de yeni evlisiniz, maddi konulara niye girdiniz ki simdiden. Ailen onu yapmadi, araba vermedi, sozunde durmayip borclari bize yıktı, ben niye borcsuz evlendim.. vsvs.. bunlari dusunmeye ne gerek var ki?
Esinin ailesinin yapısı belli, bana ne deyip cekilmisler kenara.
Durumu bilseydiniz siz de elinizi birseye sürmezdiniz tüm borclar ortak olurdu.
Boylece hep sizden gidiyor da olmazdi

Ben olsam takmamaya,gormemeye calisirim artik.
Sen esinle mutluysan gerisi bos.
Ailesiyle munakasaya girme, yorum yapma.. kimse ailesinden de vazgecmiyor cunku ne kdr kotuluk ederlerse etsinler.
Kocan işi birakmasin, ailesinin yanina dönmesin, ikna et.. bu işi boyle zamanda nerde bulacaksin deli misin de.
Borclar 2_3 yilda odenir bir sekilde. Sen adamla mutlu olmaya bak, onun maasini ye..
Evet kendini enayi gibi goruyorsun suan canini sıkan da bu zaten. Ama bu durum 2_3 yil surecek, olan olmus. Cok da abarti bir borc degil, canini da sıkma cok. 200bin borc kalmamis sonucta ustunuze..
Ailen onu yapti,bunu yapti, sen ne ise yariyorsun ki, herseyi ben yaptim onlar napti ki diye dır dır edersen olacagi varsa da olmaz.. araya aile muhabbeti,kıyas girince iflah olmuyor o evlilikler.

Kendini kullandirtma, maddi çabada bulunma, herseyi ortak yap. Dugun konularini da adamın başına kakıp durma, bunaltma.
Dusunmemeye calisin, olan olmus kimse af dileyecege önunuze servet dökmeyecegine gore..
Sabır de gec, uyanık ol, kendini kullandirtma
Yarın bir gun bosanirsan dımdızlak kalma ortada, varını yogunu ortaya dökme. Sonra cok uzulursun..

Şöyle söyleyeyim eşime destek olmayı bıraktım zaten şuan dogudayz ve senede 2 kere 15 er gün gorusucez ailesiyle evimizdeyken eşim 4 4 Luk bana çok fazla ilgi gösteriyor değer veriyor sorun onların yanındayken oluşuyor ve mesleği bırakıp ailesinin yakınına taşınmayı düşünürse ayrılmayı düşünüyorum nasıl onun bir çevresi varsa ailesi varsa benimde var o yuvasını düşünmeyin mesleği bırakıyordu çevresi için o zaman bende çevrem için onu birakirim

Size tek tavsiyem bu durumda cocuk düsünmeyin. Yani ailesi ile olan toaf baglanti sizin evliligin temelinde patlamaya hazir bomba gibi duruyor.

Yeni birşey değil erkek tarafı köprüyü geçene kadar yalan söyler evliliklerin çoğu böyle kuruluyor damat her zaman anası ile işbirliğinde

Back
X