Eşim ve ailesi

Ailesi elbette yapacak ben ona bisi demiyorum. Sadece her şey ayarında olmalı

Eşiniz hicbir zaman kestirip atmaz. Atmasın da zaten ailesini

Ayar yok elınızde ayar !
Benim elimde olsa hiç göndermem çünkü haksızlık var ortada benim kocam beli kopuyor akşama kadar . Abisi karısının koynunda kaç yıldır

Açıklama yapmışsınız, epilepsi ve sara hastalıklarında d.kontrol işe yaramıyor demişsiniz. Saçma geldi bana. Hadi diyelim tıbbi bir gerçek eşiniz korunsaydi.
Korunmak istemiyor . Kaldı ki o şekilde bile hamile kalan var .

Ya benimde tek derdim yatırım yapa bilmek . Evet yurtdışındayım nice insan var orda evleri barkları var bizim hiç zerre kadar birşeyimiz yok . 4 çocuk olacak bunlara gelecek lazım .
Hayat bazen böyle tersine akar . 4 çocuğunuza yapacağınız en önemli yatırım huzurlu bir yuva . Eşiniz para kısmını anlamıyorsa sırf para bırakmak için huzur kısmını yıkmayın. Siz değil arkadaşları anlatması lazım kendisi düşünmesi lazım . Her ne yaparsanız yapın ailesini örnek vererek bunu ortaya atmayın kişiselleştirme yaparsa zaten bu konuyu aşamazsınız . Para birikmesi lazımsa bu para annene babana gidiyor ondan alamıyoruz muhabbetine girmeden nazikçe söyleyin. ( herkes birey eşiniz ne yaşadı kafasında ne var bilmeyiz ) ama kavga ederek çözüm olmaz kesin

Esim bu kadar enayi olsa( calismayan kardesi beslese,4 cocugu varken kendi ailesine para yollasa enayi derim kb) net bi tavir gorur karsisinda. bosarim. catir catir disari para akitacagina bana ve cocuklarina nafaka akit derim karsisinda cay icerek.birde beni bu kadar yolacaklar utanmadan kendi memleketimde 15guncuk kaldim diye laf atacaklar yemin ederim kp demem o lafi dürer munasip yerlerine sokarim. Oyle bir rezil ederimki 4 cocugumun rizkina ortaksiniz kac yildir bana laf etmek ne haddinize diye baslar omru billah onlarin ne memleketine adim atarim ne yuzlerine bakarim. Hem vericisiniz hem eziliyosunuz ezdirmeyin kendizi kizlar okurken sinirden şişiyorum.

Yok zaten kavga flan degil . Oda farkında . Ama göndermezsse ailesiyle arası bozulacak . Abisi zaten çalışmıyor . Eştim 5 ci yi doğuracak erkek olsun diye . Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım

Ahh ahh saygımdan susuyorum duygularıma tercüman oldun . Rabbim büyüktür diyip dizimi kıvırıp oturuyorum. Yeter ki kalp kırmayim diyorum

Yanı bunları eşinize söyleyin niye evde yatan adama para yolluyorsun dört çocuk varken yollayamazsın.. zamanla ile ilgili laf eden etsin takmayın para konusu resmen enayi yerine koymak sizde evde daha çok harcayın araba aldırın borca sokun .Alış veriş yapın çocuklarına kendinize bir değil beş tane alın siz yiyin en azından

Yasadiklarina ne desek az gelir
Kaynin neden calismiyor
Bir hastaligi mi var
Bence bakti kocan heer turlu gonderiyor parayi
Bende babamgille birlikte oturup yerim diyor

Geçmiş olsun. De anlamadigim mesela prezervatif nasıl fayda etmez ki?

Ahh ahh saygımdan susuyorum duygularıma tercüman oldun . Rabbim büyüktür diyip dizimi kıvırıp oturuyorum. Yeter ki kalp kırmayim diyorum
Kir kiz kir . Beter olsun kalpleri. Bunlar ne saygi hak eden büyükler ne sevgi hakeden bi aileler. Akilli serefli olsalar her seyi kararinda birakir bak senin 4. Geliyor evlatlarina yatirim yap bize yollama derler. Para cok lazim olsa evdeki calismayan ogullarini calistirsinlar bir zahmet. Hem yolup hem çeneleri car car etmemeli. Para istiyolarsa biraz munasip duracaklar karsinda. Aman saygi aman allah buyuk amann kalp kirmiyim deme senden ve cocuklarindan onemli degil kimse. En onemli kendini gec cocuklarimin rizkini niye yediriyorum diye dusun.

Yok zaten kavga flan degil . Oda farkında . Ama göndermezsse ailesiyle arası bozulacak . Abisi zaten çalışmıyor . Eştim 5 ci yi doğuracak erkek olsun diye . Neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım
Para geliyor beste yaparlar altıda ..afedersiniz e.. olana semer vuran çok olur derler.. eşinize bu atasözünü bir hatirlatin . Beni kullanan ailem bana kusse ne küsmese

Simdi bizde de kayin calisamiyor 4 cocugu var sonradan hastalandi kapali yerde calisamiyor
Hasta diye fabrikalarda kabul etmiyor
Koyde oturdugu icin her fabrika nin servisi de yok
Elimizden geldigince yardim ediyorduk ama ev aldik simdi gecimimizi zor sagliyoruz
Kp ilk zamanlar baski yapiyordu ev alinca sesi kesildi
Ev borcu 13 ay sonra bitecek
Bende onu dusunuyorum kara kara o zaman yine baslayacak bizi bize birakmiyorlar ki hayrimizi yapalim rahat rahat

Ay geliyor kira mı bile ödeyemiyorum gerçekten Allah var yukarda . Bir gün çok kötü patlicam ama ne zaman bilmiyorum. Benim ve çocuklarımın rızkı buraya geldikçe canım sıkılıyor . Bazen helal etmiyorum . Bizi zor durumda bırakıpta onları göndermesi . Allahtan reva mı ?

Simdi bizde de kayin calisamiyor 4 cocugu var sonradan hastalandi kapali yerde calisamiyor
Hasta diye fabrikalarda kabul etmiyor
Koyde oturdugu icin her fabrika da kabul etmiyor
Ya bir laf var ya nerde çokluk orda bokluk diye gerçekten öyle . Dua ediyorum iyiki köyde burda yaşamıyorum . Yoksa çoktan boşanmıştım .

O zaman çıldırıcaksiniz bu para nerde ? Hesap ver sen kirayı niye ödemedin bana bu ay şu ihtiyaçlarım niye alinmadi ? Cazgir olun bağırın çagirin bence .. Çıldırır insan ne saçma ya.. Deyin eşinize çocuk yapacaklarına çalışsınlar. Hiç mi tepki vermiyorsunuz.

E siz helal etmediginiz icin o paranin hayrini da goremiyorlar iste
Bu arada mesajimi duzenledim
Tekrar okursaniz

Yada ufak bir cinnet
Psikologa falan gidicem deyin biraz masrafa sokun demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…