- 3 Kasım 2014
- 15
- 2
- 3
- 38
- Konu Sahibi AyseAyse25
-
Seninde esinden eksik kalir yanin yok. Ailem de ailem. Benim ailem bunu yapti benim ailem sunu yapti. Kusura bakma ama evlendigin evde tabi kahvalti hazirlamak zorundasin orda misafir degilsin.
canım 1 oda bir salon nerde kalıcaktıkta pardon ilk gece ...şey yapmayı bile bilmiyoz. zaten okadar bağırdımkı kaynanada nasıl yapardım o işi bilmiyom.evınıze gıtmeye calıstıgınızda anahtarımı vermıyecektı orda kalın dıye bn oyle anladım
eltın hangı akılla aldıysa anahtarı artıkcanım 1 oda bir salon nerde kalıcaktıkta pardon ilk gece ...şey yapmayı bile bilmiyoz. zaten okadar bağırdımkı kaynanada nasıl yapardım o işi bilmiyom.
hayir ben esiml
hem altinlarimi aldilar hem kotu odaya attilar hem ilgisizler hemde esimle kimbilir kac ayri kalicam bendrn is yapmami beklemessnler kaynanam yan gelip yaticak bende evliligim ilk haftalarini esimnle son gecirecegm son haftayi bu sekilde gecirecegim evet malesefki gecirdim ama bu yapigim aptallikdi
eltın hangı akılla aldıysa anahtarı artık
eee ben bosuna demıyorum kadın kadının dusmanı dıye1 senelik evliyim herşeye karıştığı için (zaten ayda 2 kez gidiyom kaynanama.. ) ortanca eltimin adı çakma kaynana...
ama sürekli geriye bakarsanız, dengeniz bozulur, kendi huzurunuz için unutmaya çalışın, zamanla kocanız sizi anlayıp hak verecektir. kv.den uzaktasınız, bu büyük bir şans. evinizdeki huzura bakın.
takılar gelinindir, vermemeleri çok ayıp ama o arsız diye siz de kötüye mi uyacaksınız. aileniz gelin vermemiş, damat almış, fazladan bir oğlumuz daha oldu diye düşünsünler. karşı taraf saygısız yaptıklarından belli.
dipnot: . "dul kadın almış gibi böyle şey olurmu ama. çok çok ayıp."diye düşünen arkadaşı kınıyorum. hayatın size sürprizlerini bilemezsiniz. biz kocaman kocaman laf edenleri çok gördük.
zaten tek avuntum kv min burda olmamasi eltim kayinlarim dahil zararlari dokunmasda uzak olmak guzel gercekten annemlerde aynisini diyor..bir oglumuz oldu diyorlar ama esim hala kv mi aramami bekliyor ben kac defa kaza gecirdim 1 defa aramadilar...dedesi rahatsizlanmis gelmis 90 yasina neden aramadm diye hepsi tavir aldi ben ise defalarca kaza gecirdm 1 kez aramadilar gelinim gecmis olsn diye ben neden ariyimki ya akli olan gec evlensin hatta hic evlenmesn
zaten tek avuntum kv min burda olmamasi eltim kayinlarim dahil zararlari dokunmasda uzak olmak guzel gercekten annemlerde aynisini diyor..bir oglumuz oldu diyorlar ama esim hala kv mi aramami bekliyor ben kac defa kaza gecirdim 1 defa aramadilar...dedesi rahatsizlanmis gelmis 90 yasina neden aramadm diye hepsi tavir aldi ben ise defalarca kaza gecirdm 1 kez aramadilar gelinim gecmis olsn diye ben neden ariyimki ya akli olan gec evlensin hatta hic evlenmesn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?