- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi AyseAyse25
-
peki simdi ne yapmaliyim basdan yanlis yaptik hep altdan aldik simdi ne yapabiliriz bir bilsemailemde uzuluyor belli etmesede herseyi onlar karsiliyor calisip edip kaynanam trde keyfine bakiyor oturmus ev hanimi biz burda rezillik icimde ev dizerken esim beni nekadar sevsede bunlari goremiyor ne yapablrm konuyu bidaha acmamak en dogrusu olmali?
:)Aynen ve esinin aileside ogullarina deger vermiyor deger veren aile alta kalmaz düpedüz sizi ailenizi kullanıyorlar... Maalesef boyleBeni ise asil üzen esimin hala kendi ailesini savunmasi ama bana sevgisinden hic süphem yok
Benim de sizi sevmediğinden hiç şüphem yok.
Olay da maddi değil manevi, size verdiği değerle ilgili.
Bu yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek ama 1 yıl sonra kimse bana dememişti diyemezsiniz en azından.
Eşiniz sizi tartışmasız bir şekilde sevmiyor ve değer vermiyor. Ne yapacağınıza siz karar verin artık.
Yanlış anlamadıysam ev eşyasından bahsediyor arkadaş hani ev düzmek deriz ya onun gibi sanırımAffola "düzen" neydir? Cahilligime verin...
Hmmm olabilir, tesekkürler...Yanlış anlamadıysam ev eşyasından bahsediyor arkadaş hani ev düzmek deriz ya onun gibi sanırım
Affola "düzen" neydir? Cahilligime verin...
esimin ailesi beni istemiyordu esimin istemesiyle oldu esimin sevgisinden hic ama hic suphem yok olamaz ama huyu buki hayatda cevab veremez ne benim aileme ne kendi ailesine ...esimin babasi yok belkide bu yuzdendir diye dusunuyorum...
düzen derken yeni geline hediyeler alinir bana sadece gelinlik kiralandi hediye felan asla yok esim hep yanimdaydi ama son aylar okadar degistiki ben buraya geldim geleli hep ailesini savunuyor iste sebebi ne cozemedim ama haklsnz onume bakma zamani geldi...herseyi geride birakmam lazm aileme gelince yapma dedikce yapiyorlar
Affola "düzen" neydir? Cahilligime verin...
Ben bedavaya gitmisim o zaman yaaaa... Ogullarimda aklimda tutayim ama bilmemezlikten gelsem en iyisi galibaaklında olsun seninde :) kıza bilezik istenir. genelde 6 tanedir. elbise ayakkabı aklına gelebilecek herşeyin adına düzen denir. ayrıca kurban bayramında geline boynuzunda bilezik takılı koç hediye eder damat tarafı. buda bi parçası.
Ben bedavaya gitmisim o zaman yaaaa... Ogullarimda aklimda tutayim ama bilmemezlikten gelsem en iyisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?