- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi yesilperi17
Siz avukattınız değil mi?Bu zamanda artik cocugun velayeti kolay kolay babaya verilmez hele annenin bir isi gecindirecek durumu varsa olmasa bile devlet politikasi cocukla anneyi ayirmamaktan yana. Ayrica 100 tane bosanma dosyasindan sadece birinde velayet sorun oluyor. Maalesef artik ebeveynler velayeti almaya degil vermeye çalışıyorlar o sorumlulugu istemiyorlar. Herkesin derdi oncelikle maddi hesaplar nafaka ve tazminatlar oluyor.
Ayrica bence cocuk yapilmayacaksa evlilik zahmetli ve zor bir kurum. Yani evliligin en büyük nimeti de evlat. Kendi adima cocugum olduktan sonra bundan sonra eşim ne yaparsa yapsın evliligim bitse bile bunca caba bosaymis demeyecegim dedim. Ki hala da öyle dusunuyorum. Ayrica herkesin bir fikri var kimse benim aklimla hareket etmez ben de kimseninkiyle. Siz soylediniz diye de fikirlerim degismez. Ben söyledim diye sizinkisi degismeyecegi gibi.
Son bir sey ben kendi etrafimdaki belli yasta olup evlenmemis insanlara da tavsiye ediyorum hic olmazsa cocuk için evlenin anlasamazsan sevemezsen bosanirsin diye...
Bu aralar işler durgun galiba