- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.508
- 1.123
- Konu Sahibi sevmesendebeni
ciddi olarak söylüyorum 2014 yılının en marjinal konusu bu. şiddete son derece karşı biri olarak nasıl burnunu kırmadınız ablanızın o mesajları göstermediğinde aklım almıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyese o kadarda pek inanasim gelmedi bu konuya. Yani eger dogru olsa bile, ihanetten daha çok hem ablanin, hem esinin içki sorunlari var oldugudur, yani bu kanimca daha büyük bir problemdir. Üstelik olaylar dogru ise, ablandan daha çok esin sorunlu herseyden. Kaynin sana yaklasmaya çalissa sen ne yaparsin? Izinmi verirsin suçu içkiye atarak? Esin kayninimi "suçlar'di yada seni mi?
Asil bana pek inandirici gelmeyen olay ise, halen sizin onlar ile bulusmaniz. Yani ablandan, kendi esinden süphe ediyorsun aylarca ve halen bulusuyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi. Sonuçta o kadar içli disli olmaya gerek yok, isim var yoruldum dersin bir müddet bulusmazsin. Ne bilim, olay bana aski memnu'nudan çok daha kötü yazilmis senaryosuna benziyor.
Tekrar okudum yine dilimi ısırdım yaw aileniz oha demiyor mu hele Eşiniz nasıl genişlik bu Allahım..
Bal gibi cilvenin otesi Bu resmen flört bildigin flört midem kalktı yemin ederim
Niyese o kadarda pek inanasim gelmedi bu konuya. Yani eger dogru olsa bile, ihanetten daha çok hem ablanin, hem esinin içki sorunlari var oldugudur, yani bu kanimca daha büyük bir problemdir. Üstelik olaylar dogru ise, ablandan daha çok esin sorunlu herseyden. Kaynin sana yaklasmaya çalissa sen ne yaparsin? Izinmi verirsin suçu içkiye atarak? Esin kayninimi "suçlar'di yada seni mi?
Asil bana pek inandirici gelmeyen olay ise, halen sizin onlar ile bulusmaniz. Yani ablandan, kendi esinden süphe ediyorsun aylarca ve halen bulusuyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi. Sonuçta o kadar içli disli olmaya gerek yok, isim var yoruldum dersin bir müddet bulusmazsin. Ne bilim, olay bana aski memnu'nudan çok daha kötü yazilmis senaryosuna benziyor.
Eşinin tek suçu bu değil yanlız.eniştem çok iyi niyetli bi insandır.hayatında belki tartışmaya girdiği tek bi insan bile olmamıştır.ciddi anlamda saf ve salaktır.bu olanların asla kötü niyetle olduğunu düşünmez.kimsede kötü niyet aramaz.eniştem hiçbir tavır sergilemiyor bu olanları bir saniye bile düşünmediğine eminim.ablam sapıtıp sarhoş olduğunda sen napıyosun bu ne hal demez asla.böyle gelmiş böyle gider.
ablamla görüşmemeye karar verdiğimi söylemiştim bi süre.görüşmiycem de.lakin eşimin içkiye zaafı var içkiyi bıraktırma meselesi çok zor.alkolik değil ama haftada bigün içicem diye başımı yer.tamam görüşmeyim de, bigün tekrar görüştüğümüz zaman ne olacak?kaldığı yerden devam ederse?
ayrıca da şunu demek istiyorum.ablanı bozsaydın, içki içmelerine izin verme falan diyenler olmus.bazen bazı seyleri kontrol edemiyosunuz arkadaslar.kağıt oynamya diye onlara gidiyoduk bi bakıoyrum pat diye dolaptan biralar cıkıyo ben napim simdi.esim sigara almaya gitcem diyo ablamlardayken bi bakıyorum elinde iicki gelms napim bazı seylere engel olamadım.
cok zor zamanlar geciriyorum inanın böyle bi süpheyle yasamak cok zor.şunu düşünmemi sağladınız eşim düşündüğümden fazla suçlu evet ben icki icmediğim halde beni alıp alıp ya bu kız da sıkılır burda demeden oraya götürdü sürekli onların ayyas muhabbetini cektim aylarca.beni gercekten sevip önemseseydi ne kadar rahatsız olduğumu bilerek ve orda sıkıldığımı bilerek alıp oraya götürmezdi.
ayrıca şöyle bi durum var etrafmzda pek insan yok esim benm arkadaslarmla anlasamaz(coğu bekar ve bize tek gelmek istemiyorlar) ben de onun arkadaslarını sevemedm o yüzden ablamlarla sık görüsmek zorunda kaldık..
ama gercekten nolursa olsun bu kadar görüsmek iyi değilmiş kim olursa olsun.
Anneniz bile ihtimal verdiyseailemin bişeyden haberi yok ki duysa kalplerine iner..
anneme bu son olaydan sonra olanları anlattm ama çok detay bilmiyor.
o bile ablamn esime ilgisi olabileceğini düsündü şurda yazdıklarımın çeyreğini bile anlatmadan.
geçen ablam anneme esimden bahsetmiş.
işte bizim muratla cok ortak noktamz var, icki iciyoruz, sohbet ediyoruz cok sey paylasıyoruz falan demis..
ne alakaysa.