• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Bir çok arkadaşın dediği gibi Ablan kendini sarhoşluğa verip ayıkken düşündüklerini alkolü kullanarak yapıyor.Hiç bir şekilde toleransı hak etmiyor. Ne ablan ne de eşin.Derhal ablandan uzaklaş.Bu rahatlık sonunda korktuğun başnına gelebilir. Bir de anlamadığım bu kadar sık görüşmelere neden izin verdiniz? Bu kadar samimi olmak ne abla ne de diğer fertler olmadı arkadaşlar, hiç bir zaman hayır getirmez. Ablanı gözden çıkarıp onlar sarhoşken yine aynı durumları yaşarsanız ablanın kolunan tutup onu kapıya doğru götüreceksin. Ha gitti gitti gitmedi kendi utansın yaptıklarından.Bu arada eşin ne yapıyor ona bakıcaksın, Ses çıkardığı anda hopp onun kolundanda güle güle. Eşin seviyorsa bir daha ablanı o evde görmek istemez.
Bizim ailelerimizden gördüklerimizle şimdi düşünüyorum ne kadar da haklılarmış.
Edep edep edep.

Niyese o kadarda pek inanasim gelmedi bu konuya. Yani eger dogru olsa bile, ihanetten daha çok hem ablanin, hem esinin içki sorunlari var oldugudur, yani bu kanimca daha büyük bir problemdir. Üstelik olaylar dogru ise, ablandan daha çok esin sorunlu herseyden. Kaynin sana yaklasmaya çalissa sen ne yaparsin? Izinmi verirsin suçu içkiye atarak? Esin kayninimi "suçlar'di yada seni mi?

Asil bana pek inandirici gelmeyen olay ise, halen sizin onlar ile bulusmaniz. Yani ablandan, kendi esinden süphe ediyorsun aylarca ve halen bulusuyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi. Sonuçta o kadar içli disli olmaya gerek yok, isim var yoruldum dersin bir müddet bulusmazsin. Ne bilim, olay bana aski memnu'nudan çok daha kötü yazilmis senaryosuna benziyor.

aslında biran benimde aklımdan geçti konunun sahte olabileceği, yani bu kadar rezillik var konu sahibi hala acıların çocuğunu oynuyor,ezik gösteriyor kendini, haklısınız konuda anormallik var gerçekten

eniştem çok iyi niyetli bi insandır.hayatında belki tartışmaya girdiği tek bi insan bile olmamıştır.ciddi anlamda saf ve salaktır.bu olanların asla kötü niyetle olduğunu düşünmez.kimsede kötü niyet aramaz.eniştem hiçbir tavır sergilemiyor bu olanları bir saniye bile düşünmediğine eminim.ablam sapıtıp sarhoş olduğunda sen napıyosun bu ne hal demez asla.böyle gelmiş böyle gider.

ablamla görüşmemeye karar verdiğimi söylemiştim bi süre.görüşmiycem de.lakin eşimin içkiye zaafı var içkiyi bıraktırma meselesi çok zor.alkolik değil ama haftada bigün içicem diye başımı yer.tamam görüşmeyim de, bigün tekrar görüştüğümüz zaman ne olacak?kaldığı yerden devam ederse?

ayrıca da şunu demek istiyorum.ablanı bozsaydın, içki içmelerine izin verme falan diyenler olmus.bazen bazı seyleri kontrol edemiyosunuz arkadaslar.kağıt oynamya diye onlara gidiyoduk bi bakıoyrum pat diye dolaptan biralar cıkıyo ben napim simdi.esim sigara almaya gitcem diyo ablamlardayken bi bakıyorum elinde iicki gelms napim bazı seylere engel olamadım.

cok zor zamanlar geciriyorum inanın böyle bi süpheyle yasamak cok zor.şunu düşünmemi sağladınız eşim düşündüğümden fazla suçlu evet ben icki icmediğim halde beni alıp alıp ya bu kız da sıkılır burda demeden oraya götürdü sürekli onların ayyas muhabbetini cektim aylarca.beni gercekten sevip önemseseydi ne kadar rahatsız olduğumu bilerek ve orda sıkıldığımı bilerek alıp oraya götürmezdi.

ayrıca şöyle bi durum var etrafmzda pek insan yok esim benm arkadaslarmla anlasamaz(coğu bekar ve bize tek gelmek istemiyorlar) ben de onun arkadaslarını sevemedm o yüzden ablamlarla sık görüsmek zorunda kaldık..

ama gercekten nolursa olsun bu kadar görüsmek iyi değilmiş kim olursa olsun.

Tekrar okudum yine dilimi ısırdım yaw aileniz oha demiyor mu hele Eşiniz nasıl genişlik bu Allahım..

Bal gibi cilvenin otesi Bu resmen flört bildigin flört midem kalktı yemin ederim

ailemin bişeyden haberi yok ki duysa kalplerine iner..
anneme bu son olaydan sonra olanları anlattm ama çok detay bilmiyor.
o bile ablamn esime ilgisi olabileceğini düsündü şurda yazdıklarımın çeyreğini bile anlatmadan.
geçen ablam anneme esimden bahsetmiş.
işte bizim muratla cok ortak noktamz var, icki iciyoruz, sohbet ediyoruz cok sey paylasıyoruz falan demis..
ne alakaysa.

her ilişkiye mesafe gerek ..
enişteye de saygı mesafe ..
ilişkiniz bi garip geldi bana ..

Niyese o kadarda pek inanasim gelmedi bu konuya. Yani eger dogru olsa bile, ihanetten daha çok hem ablanin, hem esinin içki sorunlari var oldugudur, yani bu kanimca daha büyük bir problemdir. Üstelik olaylar dogru ise, ablandan daha çok esin sorunlu herseyden. Kaynin sana yaklasmaya çalissa sen ne yaparsin? Izinmi verirsin suçu içkiye atarak? Esin kayninimi "suçlar'di yada seni mi?

Asil bana pek inandirici gelmeyen olay ise, halen sizin onlar ile bulusmaniz. Yani ablandan, kendi esinden süphe ediyorsun aylarca ve halen bulusuyorsunuz? Bu bana çok saçma geldi. Sonuçta o kadar içli disli olmaya gerek yok, isim var yoruldum dersin bir müddet bulusmazsin. Ne bilim, olay bana aski memnu'nudan çok daha kötü yazilmis senaryosuna benziyor.

dilerim böyle bisey yasamazsınız..cünkü söz konusu aileniz ise bazı konularla ilgili pat diye hüküm veremiyosunuz, öyle kolay kolay konduramıyosunuz; kondurmak da istemiyorsunuz zaten.yani olay şu an 3.bir kişi olarak dışardan dinleyip karar vermek kadar kolay olmuyor içinde olunca.çünkü bir kere hele de böyle bi konuyla ilgili net bi karar verirseniz sonucları herkes açısından ağır olur.benim onlarla hala görüsme sebebim olan bitenden emin olamamam zaten bunu burda kac kere söyledim.acaba ben mi kötü düsünüyorum diye emin olamadım.yoksa neden görüseyim.

eniştem çok iyi niyetli bi insandır.hayatında belki tartışmaya girdiği tek bi insan bile olmamıştır.ciddi anlamda saf ve salaktır.bu olanların asla kötü niyetle olduğunu düşünmez.kimsede kötü niyet aramaz.eniştem hiçbir tavır sergilemiyor bu olanları bir saniye bile düşünmediğine eminim.ablam sapıtıp sarhoş olduğunda sen napıyosun bu ne hal demez asla.böyle gelmiş böyle gider.

ablamla görüşmemeye karar verdiğimi söylemiştim bi süre.görüşmiycem de.lakin eşimin içkiye zaafı var içkiyi bıraktırma meselesi çok zor.alkolik değil ama haftada bigün içicem diye başımı yer.tamam görüşmeyim de, bigün tekrar görüştüğümüz zaman ne olacak?kaldığı yerden devam ederse?

ayrıca da şunu demek istiyorum.ablanı bozsaydın, içki içmelerine izin verme falan diyenler olmus.bazen bazı seyleri kontrol edemiyosunuz arkadaslar.kağıt oynamya diye onlara gidiyoduk bi bakıoyrum pat diye dolaptan biralar cıkıyo ben napim simdi.esim sigara almaya gitcem diyo ablamlardayken bi bakıyorum elinde iicki gelms napim bazı seylere engel olamadım.

cok zor zamanlar geciriyorum inanın böyle bi süpheyle yasamak cok zor.şunu düşünmemi sağladınız eşim düşündüğümden fazla suçlu evet ben icki icmediğim halde beni alıp alıp ya bu kız da sıkılır burda demeden oraya götürdü sürekli onların ayyas muhabbetini cektim aylarca.beni gercekten sevip önemseseydi ne kadar rahatsız olduğumu bilerek ve orda sıkıldığımı bilerek alıp oraya götürmezdi.

ayrıca şöyle bi durum var etrafmzda pek insan yok esim benm arkadaslarmla anlasamaz(coğu bekar ve bize tek gelmek istemiyorlar) ben de onun arkadaslarını sevemedm o yüzden ablamlarla sık görüsmek zorunda kaldık..

ama gercekten nolursa olsun bu kadar görüsmek iyi değilmiş kim olursa olsun.
Eşinin tek suçu bu değil yanlız.
Ablanın tavırları hoşuna gitmese bir daha asla oraya gitmez..
İçki içmek hoşuna gidiyorsa evdede birasını açar,içer

cok sabirliymissiniz cok sabretmissiniz. bence artik ipleri elinize almanin zamani gelmis. once esinizden baslayin. eteginizdeki butun taslari dokun ortaya.boyle yasamak cok zor

OK ABlan içince sapıtıyo
maşallah eşinde ondan az kalır tarafı yok
kusura bakma ama eşine tek laf etmeyip ablanı sapıkmış gibi anlatmana kızdım ben
biraraya gelmeyin bu kadar sık sizde madem süphen var içirme eşini ablanın yanında olsun bitsin

Nereden bakarsam bakayım ben bu konuyu anlayamıyorum orada ablanızın eşi var, siz varsınız şortla oturup eşi orada dururken neden sizin eşinizin üzerine ayaklarını uzatıyor, elini çekince nedne çektin diye herkesin içinde nasıl soruyor bu ablanızın çocuğu filan yok mu ve her geldiklerinde mi alkol alıyorlar ya kocası ne kadar iyi niyetli olursa olsun alenen şetyler var hani koca buna müsaade eder hadi siz yattınız kötü olup eşi nasıl bırakıp ablanızı yatıyor yok yani inanasım gelmiyor o zaman eşinize evde içki içmeyi yasaklayın araya daha çok mesafe koymasını yanına oturmamasını söyleyin ama ablanızla da aranız bence zaten başından beri iyi değildi çok abartı var gibi buluyorum. Kim cesaret edebilir bu kadarına kocası yanındayken Allah aşkına. Abla bu ne deyip hayatınızdan çıkaracaksınız laf söyleyin abla ben öyle davranmıyorum herkesin içinde kocama ayaklarımı üzerine uzatmıyorum senin kendi kocan var ya ona sarıl ona uzat bacaklarını de yani. Eşiniz de kurusa bakmayın o zaman prim veriyor gayet de mesafe koyabilirdi.

Canım ya bu nasıl konu böyle ben sinirlendim okurken ve senin adına çok da üzüldüm. Biri ablan biri eşin yani. Ablanın yaptığı iğrenç eşinin sana rağmen uyuyor olması da kötü. Bu samimiyet değil ki bildiğin karşılıklı zarf atıyolar önce içkiyi evinden uzaklaştır, onlar içkiye sığınarak rahat davranıyorlar. Nasıl becerirsin bilmiyorum ama ablandanda uzaklaş. Hiç sevmem böyle yılışık insanları. Allah yardımcın olsun işin zor:KK51:

ya ben şimdi düşünüyorum da
biri bana söyleyebilir mi
benim gözümün içine baka baka bunlar karşımda flört mü etti yani
ben aptal yerine mi kondum aylarca

Ickili bir ortam olunca nedense böyle seyler geliyor arkasindan.ablan tam anlamiyla ilgi manyagi biri.bazi kadinlar vardir hani herkes bana baksin benle ilgilensin isterler.butun erkeklerin ilgisini cekmek onlari mutlu eder.ayrica evli bir kadinin normal mi baska birinle sinemaya gitmesi.bu kadinlarinda kocalari hep saf olur zaten birseyi farkina varmazlar.dedigim gibi ablan egoist biri.esinde ilgisinden memnun.bence kesin bir dille esinle konus.ickili bir ortama girmeyin onlarla.gerekirse görüşme biraz.supheyle yasanmaz ama simdilik en mantıklı çözüm bu.

ailemin bişeyden haberi yok ki duysa kalplerine iner..
anneme bu son olaydan sonra olanları anlattm ama çok detay bilmiyor.
o bile ablamn esime ilgisi olabileceğini düsündü şurda yazdıklarımın çeyreğini bile anlatmadan.
geçen ablam anneme esimden bahsetmiş.
işte bizim muratla cok ortak noktamz var, icki iciyoruz, sohbet ediyoruz cok sey paylasıyoruz falan demis..
ne alakaysa.
Anneniz bile ihtimal verdiyse
Ki bir anne iç güdüsel olarak son ana değin, çocuğunu korumak ister
Suçsuzmuş gibi düşünür .
Artık bu ihtimalleri gözden geçiremezsiniz.
Ciddi bi tepki koymak zorundasınız

Back