• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

annem istersen ben konusuyum dedi.
ama ben yok dedim zaten görüsmicez dedim.
Bence soylemeden dırek konusmayı kesmek mantıksız sız bunları yasarken esınızınde ablanızında bu rahatsızlıgınızdan haberdar olmalı bu sekılde kesın tavır koymalısın ablan ıster sonrasında konussun yada sana nasıl boyle dusunursun falan desın ben olsam umrumda olmaz kım ne dusunurse dusunsun senın ıc huzurun onemlı bununla yasamak cok zor :(

ikisinide bıçagın ters tarafıyla dograrım
hata ne ablanda ne kocanda
sen ve eniştede saf saf bakmayın kızım
enişte karısını haklayacak
sende kocanı
böyle bişeyi ben yaşayım ortalıgı yıkarım ya

çok kötü durumdayım zaten paranoyaya bağladım.
sürekli whatsappe girip ikisi de aynı anda online mı diye bakıyorum.
bazen denk geliyor.
napcam bilmiyorum :KK43:
Daha kötü duruma girin istemem.
O durumun ne olduğunu söylemek istemiyorum .
Ama siz anlayın lütfen
Bu yüzden ciddi bi yaptırım yapmanız lazım bi şekilde.
Bırakın anneniz konuşsun
Sanki sizin hiç haberiniz yokmuş gibi konuşup
"Kendine çeki düzen ver" desin.

1. Sen hala "şüphe" diyorsun... Şüphesi mi kalmış? "Flört mü ettiler karşımda?" diyorsun. Hala konduramıyorsun başına geleni.
2. Hala orada sıkıldığından bahsediyorsun, "sıkılacağımı bile bile beni götürüyor" diyorsun. Sıkılmak ne ki, senin evin, ailen elden gidiyor...
3. Enişte bey çok saf, iyi niyetli demişsin. Erkek erkeği bilir, kadın da kadını bilir kardeşim. Bence eniştede bir sorun var. Günahını almak istemem ama bu kadar geniş mezhepli olabilmesi için ya hoşuna gitmesi lazım böyle aile durumların ya da kendi de karısını aldatıyor.
4. Eşin telefonunu siliyor sürekli. Bir telefon saklanıyorsa o telefonda bir bit yeniği var demektir. Borç harç hikaye, eşler birbirinin halini bilmeyecek de kim bilecek? Üstelik abla da gizliyor telefonunu.

...Ve siz hala ortamları bozulmasın diye sessizsiniz. "Bir anda biralar çıkıyor, ne diyeyim şimdi?" diyorsunuz.

Kusura bakmayın ama kadın senin kocana "boşan da gel" diyerek kahkahalar atacak, sana dönüp "siz arkadaşlarınla kız kıza gezin, eşini bize bırak" diyecek, eşin sana "farkında olmadım bacaklarını uzattığını" diyecek, "Mertle oturduk" diye yalan söyleyecek, daha ne yapsınlar inanmanız için? Bir şey diyeceğim ama... vazgeçtim.

Sen konunun en başında "beni yanlış düşündüğüme, fesat olduğuma inandırın lütfen" diyerek olayları kendine uygun şekilde inanmaya hazırlamışsın zaten. Arasan bulunmaz senin gibi eş...

bir kadin olarak esini en iyi sen tanirsin
tabi ablanida
ben senin yazdiklarindan fesat oldugunu dusunmuyorum
o ikisinin arasinda cirkin bir ilski var diye hissettim yazdiklarindan
ama sessiz kalip bir kenara cekilirsen onlarin dahada ilerlemesine meydan verirsin
kesin bir sekilde tavrini koy derim
acikcasi ablandan midem bulandi
bu yorumu yaptigim icin ozur dilerim
kolay kolay yazmam ben ama dayanamadim

Neden bir tek ablanızı suçluyorsunuz ki? Aynı durumda olan eşiniz de var. Yanlış duşunuyorsunuz bence ikisine de kızmalısınız. Ama siz ablam eşime ilgi duyuyor diyorsunuz. Belli ki eşiniz de ablanıza karşı aynı şeyleri duyuyor. Yoksa tersler sert çıkardı ama yapmamış. Bence ablanızla eşinizi bir araya getirmemeye çalışın. Anlayacaklardır.

yani ben doğru düşünüyorum değil mi?
dünyanın en saf insanı da olsa ablam beş dakka durur "ya benim bu yaptıklarım yanlış anlaşılır mı?"der
bunu herkes kendine bi sorardı heralde.
her haftasonu geldiğinde yapışıyolar.
görüşmeyim desem çatkapı geliyolar bize ellerinde alkol.
eşim herkesin içinde benden izin istiyor içki içmek için.
bişey diyemiyorum hayır desem beni oyun bozan mutsuz uyumsuz olmakla suçluyolar.
ablama bişey dersem o hemen kavga çıkarır üste çıkar suçlu ben olurum.
şu an buna cesaret edemem sanırım.
canım benim ben senin yerinde olsam , eşin belli seviyor içki muhabbetini sen içmesen de hazırla sofrasını yada ayarla bi mekan çıkın dışarı.. ikiniz yada başka arkadaşlarınızla.. ablanla da bak direk konuş derim ben görüşmek istemiyorum bi süre gibi.. net ol ama.. arana mesafe koy küserse küssün nediyeyim. zor bi durum ama çözümü senin elinde

çok kötü durumdayım zaten paranoyaya bağladım.
sürekli whatsappe girip ikisi de aynı anda online mı diye bakıyorum.
bazen denk geliyor.
napcam bilmiyorum :KK43:
Kendinizi bukadar yiyip bitirceginize, ablanizada kesin dille rahatsizligini bildiriceksiniz, o nasil üste cikmaya ugrasiyorsa bu sefer siz üste cikacaksiniz, esinizede sert tepki vereceksiniz, siz böyle napcam ben dedikce onlar dahada cok kaynasacak bunun farkina varin...ablaysa abla herkes yerini bilmeli, gereksiz samimiyetlikte bulunmamali... Iyi anlasa bilinir, güzel beraber gecinile bilinir, ama herseyin bi siniri olmali, herkes yerini bilmeli ve sürekli alkol almakta hic hos bisey degil kaldiki siz bu durumdanda rahatsizsiniz...kendi evliliginiz icin biraz yasam alani acmaniz lazim artik...siz böyle susarsaniz daha cok vurursunuz dizlerinize...:KK14:

anneniz bence en zor durumda kalacak olan kişi düşünsenize ikinizde evladısınız bir an önce annenize açılın .Hallederse o halleder büyük olarak .Hal ve hareketlerini beğenmiyorum eniştene karşı diyebilir evli barklı kadınsın vs..Siz hiç yüz göz olmadan belki de kendisine çeki düzen verir .

Ne igrenc iliskiler ya. Herkes yerini haddini bilsin. Siz fesat degil fazla bile yumusaksiniz.

benim merak ettigim nasıl bu kadar sakinsin sadece ablama mesafe koymam eşiminde anasından emdi sütü zehir ederim hatta birdaha ablan o şekilde bacagını kocanın üstüne atarsa orda tartışma baslatki elleri kolları baglansın ama allahtan korkmayan kulundanda utanmaz

dilerim böyle bisey yasamazsınız..cünkü söz konusu aileniz ise bazı konularla ilgili pat diye hüküm veremiyosunuz, öyle kolay kolay konduramıyosunuz; kondurmak da istemiyorsunuz zaten.yani olay şu an 3.bir kişi olarak dışardan dinleyip karar vermek kadar kolay olmuyor içinde olunca.çünkü bir kere hele de böyle bi konuyla ilgili net bi karar verirseniz sonucları herkes açısından ağır olur.benim onlarla hala görüsme sebebim olan bitenden emin olamamam zaten bunu burda kac kere söyledim.acaba ben mi kötü düsünüyorum diye emin olamadım.yoksa neden görüseyim.

Illahi emin olmak mi gerekiyor baglantiyi kesmek için? Yada illahi bir olay/ihanet olmasimi lazim baglantiyi kesmek için? Bende mesela fazla içki alan birisi degilim. Arada bir böyle içki sofrasi olsa,etrafimdakiler içse benim için problem olmaz fakat her seferinde içki içilmesi ve içkinin dozu kaçirilmasi bile benim için sikici olur ve baglantiyi direk keserim.

Yani ortamdan hoslanmamak bile baglantiyi kesmek için yeter bir nedendir. Üstelik ben esim ve ablamdan süphelensem bile birak aylarca bulusmak, 1 gün bile bulusmam artik. Bu nedenlerden dolayida bana pek inandirici gelmedi hiçbirsey kusurama bakma.

Ben anneme diyene kadar
Önce eşimin sonra da ablamın alnını karışlardım
Bi nebze hıncım giderdi
Hala bir tek görüşme veya mesajlaşmaları olursa da orda biterdi
Adam olan ayağını denk almalı, o uyarıdan sonra

Back