Adam bir ilişkide yapılabilecek tüm falsolari yapmış ,ama siz hala onunla berabersiniz. Ayrılmak için daha ne yapması gerekiyor sizin için ?Tepki alacağım biliyorum ama düşündüğümu de yazacagim,siz bunları kendinize reva gorurken ,biz ne yapalım ?Bazı kadınlarda bu tip seviyor demek ki diyorum ben de .Sanki adam sizden ayrılsa yine aynı tip bir adam bulurmussunuz gibi.Hic mi gururunuz yok ya ?Bu tür adamlarla ilişkiye devam ederek ,bu adamların böyle kalmasını destekliyorsunuz . Şiddet mi gordun ayrılacaksın ,aldatıldın mi ayrilacaksin,öyle iki gün ağlayıp 10 gün trip atıp ,ozurler sözler barismayacaksin.Once sen kendine sahip çıkacaksın sonra başkaları .Sen bile kendine değer vermezsen kim niye sana değer versin .Kusura bakmayın ağır yazdım ,bir dusunun bunları ve bu adamdan ayrılın.10 çocuk sahibi olsanız 30 senelik evli olsanız bile böyle yapan adamdan ayrılın.Lutfen bir kadın daha heba olup gitmesin.
Ablanin da gözlerinden öperim ,siz anlatmasaniz bile akıllı kadın sezmis demek ki .