esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Dinde ablaya nikah düşüyor, benim vicdanım ve mantığımda düşmüyorsa, ben neyim :)

Ya kızın aklını bulandırıp, evliliğini etkiliyeceksiniz belki kendi değer yargılarınızla.

Kız bundan rahatsız olmamışki, kaldı ki bencede yok, ne güzel araları iyi. Konu sahibi takıl sende onlara kafana takacağına.

ablanın saçını görmüş görmemiş beni ilgilendirmez kapalı bazı arkadaşlarım düğünlerde saçlarını açıp yaptırıyolar bana çok garip gelse de..abla da böyle bişey yapmış eş de görmüş olabilir.ya da eş tamamen patavatsız olabilir falan.

hepsini geçtim de YEĞENİME DOKUNUYO AMA YANLIŞ ANLAMIYORUM cümlesini çözemedim.çözebilen var mı? bu ne demek?

ablanın saçını görmüş görmemiş beni ilgilendirmez kapalı bazı arkadaşlarım düğünlerde saçlarını açıp yaptırıyolar bana çok garip gelse de..abla da böyle bişey yapmış eş de görmüş olabilir.ya da eş tamamen patavatsız olabilir falan.

hepsini geçtim de YEĞENİME DOKUNUYO AMA YANLIŞ ANLAMIYORUM cümlesini çözemedim.çözebilen var mı? bu ne demek?

Öyle bir cümle mi kurmuş ki?

siz de bir gariplik var sanırım evlilik size göre değilmiş

s sigara içmeye balkoba cikarlar yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum

kurmuş,diyor ki balkona çıkıyorlar yeğenime dokunuyor falan..

millet baldızın saçına takılmış ama bu cümle arada kaynamış.

Anaaam hakkat söylemiş ya. Yeğenine nasıl dokunuyor ki ? :KK57::KK57: Tövbe tövbe

Kizlar ablami cok severim herseyim o benim diktatör hazir cevap zeki tatli mi tatli sevecen psikolog gibi kadındır :-) takdir ederim hep ama onlarla biraraya geldigimizde esim ablam soyle ablam boyle onun sozunu dinler over ama surekli onunla sakalasr ugrasir surekli kankim o benim der onlarin yaninda kendimi kucuk görüyorum kotu bi his kiskaniyormuyum bilmiyorum kotu niyet yok kesinlikle ama bu hisden kurtulamiyorum bastiriyorum engel olamiyorum ablam 6 yas buyuk benden ablam kapali esim diyo abla sari sac yakisir sana sacini boyat sigara içmeye balkoba cikarlar yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum ve esim ailesinede duskundur esimi kaybetme korkusunuda kafamdan atamiyorm sanki ben haric herkes mutlu ediyor onu gerci iyi geciniyoruz yeni evliyiz psikolojim bozuluyor galiba hic iyi degilim kendimi ise yaramaz degersiz hissediyorum :110:

1. siz kendinizi yeterince sevmiyorsunuz, kendinizi sevmeye çalışın değer verin kendinize. hatta şımartın kendinizi.

2. ablanız ile eşinizin arasının olması gerektiği kadar iyi olması güzel bişeydir fakaaaat burada onlar muhabbet ederken muhabbetin öbeğinde senin olman lazım. demek ki o diktatör ,zeki, bla bla bla ablan var ya bir abla gibi davranmıyor. Eniştesi ile muhabbeti öyle güzel tutması gerekir ki sen de bu mahabbetten memnun kalmalısın. Ablan eniştesi ile lüzümsuz iyi muhabbet içinde. Eniştesine hep seni övmeli, hep seni ön plana çıkartmalı, sohbet sizin ikinizizin üzerinden gitmeli. O abla büyük olmalı büyük. Enişte ha ha haa kocanız da ay abla saçların sarı olsa... sen de kenarda süt dökmüş kedi. Ablan çok düşüncesiz, anlayışsıız biri. Onlar muhabbet ederken kız kardeşinin kenarda duruduunu hafiften gocunduğunu ANLAMIY MU??? BU NE ANLAYIŞSIZ Bİ ABLA!

bilmiyorum ki ara ara tüm sayfalara baktım ama yaş ve cinsiyet göremedim.

hani belki adam kötü niyetli değildir ama bu cümle niye kurulsun ki?

hani sadece ablama dokunmuyor yiğene de dokunuyor ki sanıırm gnç kız yaşında onu yanlış anlamıyorum ablamı anlıyorum gibi midir ki?

1. siz kendinizi yeterince sevmiyorsunuz, kendinizi sevmeye çalışın değer verin kendinize. hatta şımartın kendinizi.

2. ablanız ile eşinizin arasının olması gerektiği kadar iyi olması güzel bişeydir fakaaaat burada onlar muhabbet ederken muhabbetin öbeğinde senin olman lazım. demek ki o diktatör ,zeki, bla bla bla ablan var ya bir abla gibi davranmıyor. Eniştesi ile muhabbeti öyle güzel tutması gerekir ki sen de bu mahabbetten memnun kalmalısın. Ablan eniştesi ile lüzümsuz iyi muhabbet içinde. Eniştesine hep seni övmeli, hep seni ön plana çıkartmalı, sohbet sizin ikinizizin üzerinden gitmeli. O abla büyük olmalı büyük. Enişte ha ha haa kocanız da ay abla saçların sarı olsa... sen de kenarda süt dökmüş kedi. Ablan çok düşüncesiz, anlayışsıız biri. Onlar muhabbet ederken kız kardeşinin kenarda duruduunu hafiften gocunduğunu ANLAMIY MU??? BU NE ANLAYIŞSIZ Bİ ABLA!

herkes kardeş olamıyor işte.belki bile bile yapıyor damarına basıyor niyeti belki ezmek kim bilir?

Arkadaslar yegenime dokunan sigara dumani o uizden beraber balkonda iciyorlar bazen enistemde takilir enistem hicbiseyi yanlis anlamaz hic kiskancligi yoktur

Konu benim derdimden cok ayrıntılarla dolmus tasmis 16 sayfadan sayili yorumlar derdimle ilgili :KK57:

Ne kadar ayip ya.insan bunu ablasina esine yakistirir mi.burda sizi doldurusa getirenlere de pes dogrusu.
Burda okuduklarimdan ogrendigim.kimse abisinin ablasinin evine gitmesin.esi alimallah yanlis anlar en kotu ihtimalle esini ayarttigini dusunur.
İnsan ailesine canina guvenemez mi yaw.yakistirma rahatsiz olma ne demek ya.bence boyle dusunenler aile olmasin.cocuk dogurmasin.ilerde onlarda o psikolojiyi yasamasin dimi ama.

Konu benim derdimden cok ayrıntılarla dolmus tasmis 16 sayfadan sayili yorumlar derdimle ilgili :KK57:

Sizin anlatımınız yüzünden öyle bence. Hem kötü niyet yok kesinlikle diyip (bence de yoktur) hem de çok yanlış anlaşılacak, başka tarafa çekilebilecek ayrıntılardan bahsedip yorumlar yapmışsınız. O nedenle öyle yani.

"Aile olmak" hali eşlerimiz için de geçerli, yorumlardan ürktüm billa. Etmeyin.
Konu sahibi siz de onlara katılın. Hatta hep birlikte yapabileceğiniz etkinlikler organize edin. Sizin de keyif alacağınız ortamlar kurabilirsiniz.

X