esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

İlk ben demedimki nikah düşüyor diye. Birisi yazdı bende onayladım. Ama kabak benim başımda patladı.

Yoo, tesüttürlü kadının saçı hakkında damat nasıl fikir beyan eder muhabbeti konu boyunca uzadı ama baldız düğünde başını açtığı için damat da dahil bir çok kişi görmüş olmuş, kıstasınızın da istisnası olmuş oldu. Olmuşla, ölmüşe çare yok tabi bu durumda. :KK43:

Bilmiyorum bakkal iyi adam, henüz saçma sapan bir hareketini görmedim olursa daha da gitmem ekmek almaya :63:

Yazdıklarınız doğru ben şunu anlatamadım sanırım. Birisi ( kim olduğunu hatırlayamadım) ablayı, konu sahibinin eşinin ablası sanmış. Bende olmadığını ve baldız-enişte olduklarını söyledim. Üstelikte neticede nikah düşüyormu=evet. Baldız kapalıymış, eniştenin yanında başını açabilirmi, hayır. Kapalı kadın sadece eşinin, k.p.nin, abisi dayısı amcası ve yeğenlerinin yanında başını açabilir. Benim için kıstas budur. Diğerleride nikah düşen kişilerdir.
evet nıkah dusuyor ama sartalrı var onu anlatmak ıstıyorum ben olmedıgım veya esımden bosanmadıgım surece benım esımle ablama nıkah dusumez ama sız ve bazı arkadasrlar dırek nıkah dusuyor derse bılmeyen ınsan derkı isılamda aynı anda 2 kardes alınabılır evlenılebılır benım demek ıstedıgım lutfen ıslamla ılgılı yazarken acıklama getırın sadece size demıyorum boyle yazan hrkeze dıyorum.... sac acma meselesıne gelınce evet enıstenın yanında saçın acılamaz ıslamda yıne acıtırkı kımlerın yanında acılacagı ben bu konuda herhangı bırsey yazmadım zaten...

evet nıkah dusuyor ama sartalrı var onu anlatmak ıstıyorum ben olmedıgım veya esımden bosanmadıgım surece benım esımle ablama nıkah dusumez ama sız ve bazı arkadasrlar dırek nıkah dusuyor derse bılmeyen ınsan derkı isılamda aynı anda 2 kardes alınabılır evlenılebılır benım demek ıstedıgım lutfen ıslamla ılgılı yazarken acıklama getırın sadece size demıyorum boyle yazan hrkeze dıyorum.... sac acma meselesıne gelınce evet enıstenın yanında saçın acılamaz ıslamda yıne acıtırkı kımlerın yanında acılacagı ben bu konuda herhangı bırsey yazmadım zaten...
Yok ben zaten ikisiyle birden evlenebilir demedim. Eksik yazmışım, pardon. Sizinki daha açıklayıcı oldu.

her sakallıyı dedemiz sanmıyoruz işte.Yoksa içimiz falan kararmadı.Sizin aile ilişkileriniz güzel olabilir,ama bu devirde polliyancılık oynamaya gerek yok.Kanada da yaşamıyoruz,haberler,gazeteler,herşey böyle saçmalıklarla dolu.Kardeşi rahatsız olan bir abla,nasıl kardeşini düşünmez, mesafe koymaz.Kız rahatsız oluyor besbelli,o da ablalığını yapsın.Bu kadar mı zor.Konuşmasınlar fazla ölmezler ya.
haberleri ve gazeteleri bilmem ama siz ve sizin gibi düşünenlerin kafası bunlarla dolu neden mesafeli olmaya gerek duysunlar ki birbirlerine o gözle bakmadıkları için olabilir mi acaba ?

Yukarda ki arkadaş gayet güzel anlatmış. Ben bilmediğim şeyleri yazmam. Bu konuyu nikah olayına getirecek kadar da fesatlık yok zaten içimde. Anlatabildim mi?
Offf fesat oldum şimdide.
Hay dilime tüküreyim nerden de yazdım pişman oldum valla.

Bende herkes gibi sac konusuna takildim, ablan kapaliysa esin nerden goruyormus sacini
.
konu sahıbının dugnunde abla sacını acmıs yaptırmıs ve konu sahıbıde daha 4 aylık evlı sankı aradan yıllar gecmste konu sahıbın esı ablasının sac rengını hatırlamayacak yıne aynı sekılde ortda sac konusu yokken sankı konu sahıbın esı durduk yere konu sahıbınn ablasına sana sarı saç yakısır demış gıbı buyutuldude buyutuldu olay nerelere geldı...

haberleri ve gazeteleri bilmem ama siz ve sizin gibi düşünenlerin kafası bunlarla dolu neden mesafeli olmaya gerek duysunlar ki birbirlerine o gözle bakmadıkları için olabilir mi acaba ?
He he ben öyleyim .... Herkese o gözle bakıyorum. İçim kötü benim, benden hariç hepiniz saf, temiz, paksınız...

Ayyy valla şiştim ben. Yetişemiyorum yazdıklarınıza. Teker teker gelin yaaa... Valla acaip pişmanım, öyle çok yorumda yapmam, buna yapadım tuttu, keşke yapmasaydım, herkeste beni bekliyormuş meğer, bi cevap yazdım hurraaa...

Arkadaşlar nikah düşer diye ilk ben dedim sanırım amacım dini yorum yapmak değil sonucta adamın aklına karpuz kabuğu düşerse evlenebileceği kadınlar arasında baldızda vardır bu yuzden samimiyete gerek yok ve samimiyete izinde vermezdim ben bu durumda olsam dedim. Baxıları o zaman kimseyle görüşmeyelime çekmiş görüşün arkadaşım görüşün benim dediğim yslnız odada evde balkonda vs olmasının sacma ve gereksiz olduğu yönündeydi. Basbasa kalmalarının kime faydası var? Benim ablam veyahut kızkardeşim yok aynı şekilde eşiminde kızkardeşi ablası vs yok. Eltim olacak sadece ve inanın balkonda fln yalnız kalmamalı eşimle. Sonuçta enişte var orada bir adet onunlae samimi olcsun illa ablayla samimi olmaktaki ısrar niye.... Çok güzel anlaşmaları kesinlikle kötü değil ama konu sahibi birseylerden rahatsız olmuşsa Gerek uok samimiyete de.

Polemik istemiyorum herkesin kendi fikridir ben sadece ilk bahsettiğim için biraz acma gereği duydum o kadar

Olması gerek diye bişey yok. Dini kuralların netliği ve tartışılmazlığı da kişisel bazda kalıyor. Sana göre o dinde öyle bir şey olabilir. Başkasına göre olmayabilir. Aynı dini bir sürü kişi ve topluluk farklı şekilde yorumlayıp herkes kendi veya çevresinin yorumuna göre yaşıyor. Bu yüzden kendi inandığınız dini yorumlara tartışmayı çekmek mantıklı değil.
Bi yerde haklı olabilirsiniz ama namaz gibi oruç gibi nettir bazı şeyler bu konuda da kimşerin mahrem olduğu nettir ben bunu ifade etmek istedim. Hee ciddiye alırsın almazsın yada sen yorumunu farklı yaparsın karışamam ama kural nettir sevabı günahı nettir. Ben buna vurgu yaptım ama yanlış anlaşıldım heralde ya neyse

Arkadaşlar nikah düşer diye ilk ben dedim sanırım amacım dini yorum yapmak değil sonucta adamın aklına karpuz kabuğu düşerse evlenebileceği kadınlar arasında baldızda vardır bu yuzden samimiyete gerek yok ve samimiyete izinde vermezdim ben bu durumda olsam dedim. Baxıları o zaman kimseyle görüşmeyelime çekmiş görüşün arkadaşım görüşün benim dediğim yslnız odada evde balkonda vs olmasının sacma ve gereksiz olduğu yönündeydi. Basbasa kalmalarının kime faydası var? Benim ablam veyahut kızkardeşim yok aynı şekilde eşiminde kızkardeşi ablası vs yok. Eltim olacak sadece ve inanın balkonda fln yalnız kalmamalı eşimle. Sonuçta enişte var orada bir adet onunlae samimi olcsun illa ablayla samimi olmaktaki ısrar niye.... Çok güzel anlaşmaları kesinlikle kötü değil ama konu sahibi birseylerden rahatsız olmuşsa Gerek uok samimiyete de.

Polemik istemiyorum herkesin kendi fikridir ben sadece ilk bahsettiğim için biraz acma gereği duydum o kadar
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Kimse kimsenin dinine laf etmiyo zaten ama yanlış anlaşılıyo malesef.

Her eş aynı özelliği taşıyamıyor olabilir bende 19 aylık evliyim ben de kıskanırım kendi kuzeninden bile muck muck bir kuzeni var iğrendim resmen ya yapmacık geliyor hareketleri....
Eşime kıskandığımı söyledim
O benim kuzenim saçmalama
İstemiyorum sırnaşmasın kuzenin bile olsa sen evlisin artık
Ben ne yapayım onun huyu böyle
Bakıyorum biraz ileri gittimi hemen araya giriyorum

Kendi kardeşim biraz eşimden övgü ile bahsetsin eniştem şöyle böyle yakışıklı iyi felan hiç dayanamam kardeşim kapalı birgün bir sohbetinde dediki evli erkeklerden uzak durmalıyız mesafe olması lazım çünkü bekar erkek kadın özelliğini bilmez ama evli olan eşinden dolayı kadınların her halini düşünebilir
Bence ablan Size çok sık gelmesin Zahide ile yetiş hayata programında buna benzer bir Program yayınlamışlardı eşinizi başka bir bayan ile yan yana bırakmayın diyor
Halinizi anlayabiliyorum ama yaptığınız abartı değil kıskanmakta haklısınız ve biraz değişime ihtiyacınız var sanırım

Ne alaka yaa hemen niye çarpıtıyorsunuz söyleneni. Arkadaşın demek istediği saçı kapalı , görmüyorki saçını, nerden biliyor ne renk olduğunuda sarı saç yakışır diyor. Bu yani...

Konuyu carpitan sensin bu bir,

Abla, eniste nin yaninda sacini acmis yani dugunde acikmis bu iki,

Bir kadina ne renk sac yakisacagini tahmin etmek icin sac rengini gormek gerekmez kaş ve ten renginden ne renk yakisacagi soylenir bu üç.

Kişi kendinden bilir işi bu da dört.

Daha geçen gun meshur hocalardan biri demedi mi annenin duz kapaginin ustu tahrik eder diye?

Yani iş niyet işi, nikah dusse de dusmese de anasının diz kapagindan tahrik olan/olunabilecegini savunan insanlarla ayni topraklarda yasiyoruz. Bırakın nikah dusermis namahremmis islerini, kocanizin ici fesatsa kendi annesiyle bile basbasa birakmayin maazallah diz kapagi acilirsa seytan doldurur hoca bile fetva verdi :KK14:

http://www.milliyet.com.tr/sok-sozler-annen-de-olsa-diz-gundem-2003730/

Arkadaslar yegenime dokunan sigara dumani o uizden beraber balkonda iciyorlar bazen enistemde takilir enistem hicbiseyi yanlis anlamaz hic kiskancligi yoktur

--İTİMAT KONTROLE MANİ DEĞİLDİR.
--BİR HATIRLATMA ÖNCE TEDBİR SONRA TEVEKKÜL CÜMLESİ EKSİKTİR.
ÖNCE TAM TEDBİR SONRA TEVEKKÜL
--ERKEK İÇİN NİKAH DÜŞEN HERKES CEZBEDİZİ GELEBİLİR. ARTIK EVLİLİK BUNA ENGEL DEĞİLDİR
--VE SİZDEN DAHA ÇOK SOHBET VE HELE Kİ SAÇLARI İLE İLGİLİ YORUMU KESİNLİKLİKLE BİR ÜNLEMDİR !!!
--ŞÜPHE DUYUN DEMİYORUM ZEMİN OLUŞMASINA İZİN VERMEYİN DİYORUM.

''onlarla biraraya geldigimizde esim ablam soyle ablam boyle onun sozunu dinler over ama surekli onunla sakalasr ugrasir surekli kankim o benim der
ablam kapali esim diyo abla sari sac yakisir sana sacini boyat sigara içmeye balkoba cikarlar''
(Tehlikeli Sözler)

dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum
(boşa değil bu his)

TEKRAR EDİYORUM BİŞİ OLDUĞUNDAN DEĞİL BİŞİ YOK LAKİN OLUŞMASI İÇİN ZEMİN VAR. BUNA İZİN VERMEYİN!!!

Sarı saç konusu abartılı olmus biraz evet, gereksiz bir muhabbet tabi eşiniz bayan kuaförü değilse..
Sizde muhabbete dahil olun, neden kendinizi soyutluyorsunuz ki.

X