esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır
yok artık. nikah düşmesi falan

sevgili konu sahibi pamukkiz,
bir şey söylersem beni haksız çıkarmaya çalışırlar, rezil ederler diye hiiiç düşünme.
ikisi de gevşek. senin yerinde olsam söylenmesi gereken her şeyi söylerim.
inkar edip seni fesatlıkla mı suçluyorlar? dinsizin hakkından imansız gelir şekerim..
bastıracaksın. "sizin hareketleriniz normal olsaydı ben de böyle düşünmezdim. hiçbirşey yoksa bile samimiyetinizi fazla buluyorum. biriniz eşim, biriniz ablamsınız aranıza mesafe koysanız iyi olur. " diyeceksin.

Bana normal geldi gerçekten. Anormal damgası yapıştırmak için bundan daha fazlası lazım. Daha önce de bahsetttim eşim kardeşimi benden çok düşünür(hoş eşim evdeki toz bezlerini bile benden daha çok düşünür de), küçük kız kardeşim de büyüyüp onunla sohbet edebilecek yaşa geldiğinde ona da aynı ilgiyi gösterecektir eminim. Sadece yıldızları barışmış ve iyi anlaşıyor olamazlar mı? Yahut sizi sevdiği için onunla iyi geçiniyordur falan?

yegenime dokunuyo yanlis anlamiyorum ama dislanmis gibi hissediyorum kendimi guvensiz hissediyorum
Konu sahibi,eşin sapıkmı ,yanlış anlayacaksın,yeğenine dokunmasında ne sakınca var.

Neden kapalilar kadin degil mi? Onlarin saci hakkinda yorum yapilamaz mi? Acik kadinla istendigi gibi konusulur kapaliyla mesafeli durulur diye bir kural mi var?
kural yok da sakladığın birşey hakkında rahatça yorum yapılması burada söz konusu olan atıyorum göbeğinizi kapatıyorsunuz ama enişteniz senin göbeğine de piercing çok yakışır diyor mesela :KK14:

Gerçekten çok tuhaf yorumlar. Herkes kendi fikrinden ne kadar emin. Bu kadar kolay zan altında bırakılmamalı insanlar. Buraları okuyup okuyup iyice gaza gelmeyin lütfen. İnsan ilişkileri karmaşıktır. Herkesin şakası veya her durumda vereceği tepki aynı değildir. İkisini de tanımadan sadece sizin gözlem ve yorumunuza göre fikir yürütülüyor ama iyice abartılı yorumlar geliyor.

Biraz bu şüphelerinizi frenlemeye çalışın. Olmadı ablanıza uygun bir dille kıskanmaya başlamaktan korktuğunuzu söylersiniz olur biter. O da mesafelerini ona göre ayarlar.

Ablanızın sacını aklından çıkaramamış artık nasıl bi etkilendiyse. K bakma canım ben bu konularda biraz sivri görüşlüyüm sen neden kocanı bir bayanla yalnız bırakıyordun bu bayan ankan da olsa sonuçta birbirlerine niksh düşer. Ben hep buna göre hareket ederim nikah düşüyorsa bitti samimiyrt ve yslnız kalma olayı olmaz olmamalıda. Ne demişler sinek küçük mide bulandırır

Yok artık..
Oldu olacak eşi eve kitlesin bayanlarla yanlız kalmasın diye..
Nikah düşer mazaallah..

Eeee kocani karsina alip YAHU ADAM SEN KAPALI KADINA NE DIYE SANA SARI SAC YAKISIR DIYOSUN DERDIN NE diye sormadin mi

kural yok da sakladığın birşey hakkında rahatça yorum yapılması burada söz konusu olan atıyorum göbeğinizi kapatıyorsunuz ama enişteniz senin göbeğine de piercing çok yakışır diyor mesela :KK14:

pek dogru bir benzetme olmadi bu, sac boyatmak her kadinin rutin yaptigi biseyken piercing oyle degil, ayrica burda adam baldizinin sacini hic gormemis degil ki gormus ve fikir beyan etmis. Atiyorum plajdayizdir kardesim gobegine piercing takmistir herkes kardesim cok yakismis guzel olmus derken, eniste sen de taktir der yadirgamam ama durduk yere dese yadirgarim. Burda da durduk yere git sacini sariya boyat dememis konu zaten sac boyamaymis.
diyorum ya niyet onemli, ben iyi niyetli bir insanim herkesi de oyle tanimlamaya calisiyorum. Ve yine soyleyeyim insanlar kotu niyetlerini gizlemeye calisir, baldizinda gozu olan hicbir eniste uluorta samimiyet kurmaz.

pek dogru bir benzetme olmadi bu, sac boyatmak her kadinin rutin yaptigi biseyken piercing oyle degil, ayrica burda adam baldizinin sacini hic gormemis degil ki gormus ve fikir beyan etmis. Atiyorum plajdayizdir kardesim gobegine piercing takmistir herkes kardesim cok yakismis guzel olmus derken, eniste sen de taktir der yadirgamam ama durduk yere dese yadirgarim. Burda da durduk yere git sacini sariya boyat dememis konu zaten sac boyamaymis.
diyorum ya niyet onemli, ben iyi niyetli bir insanim herkesi de oyle tanimlamaya calisiyorum. Ve yine soyleyeyim insanlar kotu niyetlerini gizlemeye calisir, baldizinda gozu olan hicbir eniste uluorta samimiyet kurmaz.
evet o kısmı sıkıntı şekerim ben genellemeye örnek verdim hiç saçını göstermemiş olmasından baz alarak söyledim :KK14:
açık da olsa kapalı bayan da olsa bir eniştenin rahatça saçını sarıya boyat sana yakışır demesi pek hoş değil bana göre samimiyetin de resmiyetinde sınırları vardır ha söz konusu kadınsa gereksiz kıskançlıklardan aşırı abartmalar da yapabiliyoruz karşı tarafın niyeti gayet masumdu belki de :cool:

Neden kapalilar kadin degil mi? Onlarin saci hakkinda yorum yapilamaz mi? Acik kadinla istendigi gibi konusulur kapaliyla mesafeli durulur diye bir kural mi var?
Kapalı bi kadının saçının görülmesi normal mi ki buna yorum yapan eniştesi namahremi!!!

evet o kısmı sıkıntı şekerim ben genellemeye örnek verdim hiç saçını göstermemiş olmasından baz alarak söyledim :KK14:
açık da olsa kapalı bayan da olsa bir eniştenin rahatça saçını sarıya boyat sana yakışır demesi pek hoş değil bana göre samimiyetin de resmiyetinde sınırları vardır ha söz konusu kadınsa gereksiz kıskançlıklardan aşırı abartmalar da yapabiliyoruz karşı tarafın niyeti gayet masumdu belki de :cool:

Bana gore egilip kulagina sana da sari sac yakisir dese ya da ne bileym sacini sariya boya diye mesaj atsa sorun ama adam gercekten onu ablasi gibi gormese uluorta boyle bir sey soylemezdi.
belki de yilin safiyimdir :) ama boyle kotu seyleri insanlara kondurmak bu kadar kolay olmamali hele de biri abla digeri esken

Ben sacimi boyattim eltim ablam gorumcem ilk gordu guzel filan dediler orada dedi esim sana sari yakisir diye ablam dugunumde sacimi acti orda gordu esim
konu saç rengiymiş. saçla alakalı konuşma esnasında bunu demiş.
nedir Allahaşkına garip olan. bu gayet normal. saç sohbeti edilmiş

Kapalı bi kadının saçının görülmesi normal mi ki buna yorum yapan eniştesi namahremi!!!

Kapali kadinin sacinim gorulmesi degil ki konu, siz benim yorumumu alintilayip kapali kadina boyle yorum yapilmaz diyorsunuz, aciga yapilabiliyorsa kapaliya da yapilir, biri namahrem de digeri degil mi? Bence kapalilik degil burda konu. Ayrica ben de sacini hic gormedigim kapali bir kadina ne renk sac yakisacagini tahmim edebilirim. Ille sac gormeye de gerek yok.

X