esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Ayy sinir sistemim çöktü nasıl olurda benim eşim kardeşim ile bunları konuşurya bırak kardeşimi bir bayan ile göz teması bile kurmasına izin vermem yani
beni dışlayacak yokmuşum gibi davranacak bende bunu sineye çekeceğim çok bekler kısasa kısastır
eşin kıskanır mı seni

Önce kendinizi bu düşüncelerden sıyırın.
Sonra kendinizi değersiz, işe yaramaz vs. tanımlamalardan uzaklaştırın.
Kendinizi sevin, önemseyin, öz güveninizi arttırın.
Ve onlara sohbetlerde eşlik edin.

Konusahibini iyice paraniyak edicez... Hahaha... Bakin kötü niyet yoktur yanlis algilamayin yani insallah... Aralarinda sekiz yas varmis masum bi hayranlikta olabilir, gercekten abla samimiyetide, ama esinizi uyarin, daha karakteri oturmamis sanirim, nerede nasil davranilcagini ögrenmesi lazim... Bunu enistenin yaninda söyleseydi hic hos olmaya bilirdi, eniste neler düsününebilir dimi? Siz güzelce uyarin... Samimiyetinde bi siniri vardir...saygilar...:KK14:

eşine kabahat bulmayalım burada güzelliği vurgulanan ablanın da biraz dikkatli olması lazım hem o büyükmüş de hadi eşinin karakteri oturmamış ya ablanın?

Konuyu carpitan sensin bu bir,

Abla, eniste nin yaninda sacini acmis yani dugunde acikmis bu iki,

Bir kadina ne renk sac yakisacagini tahmin etmek icin sac rengini gormek gerekmez kaş ve ten renginden ne renk yakisacagi soylenir bu üç.

Kişi kendinden bilir işi bu da dört.
Bunları yazdın rahatladın yani. 4 e kadar sayabiliyorsun aferin sana.

Dini yorumlar yasaktır, burası fetva mercii değil...
Ve ayrıca polemiğe girmekte yasaktır.
Kusura bakılmasın konu içeriğinden uzaklaşılmış, nikah düşer, diz kapağından tahrik olunur, anneyle bile başbaşa bırakılmaz gibi tümüyle dine yönelik yorumlar yapılmaya başlanmış.

X