esim ve ablam biraraya gelince kendimi kucuk hissediyorum

Bana gore egilip kulagina sana da sari sac yakisir dese ya da ne bileym sacini sariya boya diye mesaj atsa sorun ama adam gercekten onu ablasi gibi gormese uluorta boyle bir sey soylemezdi.
belki de yilin safiyimdir :) ama boyle kotu seyleri insanlara kondurmak bu kadar kolay olmamali hele de biri abla digeri esken
tabi canım art niyet olsa tabi eşinin gözünün önünde söylemez böyle şeyleri , yani aşırı samimiyet bana göre hoş değil ama kalkıp da ablama bacıma asılıyor mu birşey mi var durumu yok ortada insanın aklına bile bunlar gelmemesi lazım şu kadarcık şeyden:KK14: konu sahibi de kendince haklı olabilir hergün neler okuyoruz sonuçta amaan bilemedim ben ya :cool:

Olması gerek bu! Kimse kimseyi dinle yargılamıyo ki!! Dini kurallar nettir ve değişmez bunu hatırlatmaktaki abes ne? Nikah düşer baldızına ki bundan dolayı mesafe olmalı.
1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
1 numaralı kurala dikkat edin lütfen.
konuyu dine getirirsek ve yorumlar böyle devam ederse önce ben uyarımı yapıyorum bu devam ederse konuyu kapatıyorum.

Düşünüyorum da, ben de eşimin saftirik kardeşine (hiç sevmem kendisini), hiç istemeyerek sana da yakışır gibisinden laflar etmiştim yeter ki gölge etmesin diye. Ablan esprili bir insansa oluyordur bunlar. Babamla teyzem de birbiriyle konuşurken iyi gibidirler ancak teyzem babamı, babam da teyzemi sevmez. Dışarıdan gören biri aa ne iyi anlaşılıyorlar der :KK70:. Entrikalı bir hayatmış benimki de he.

yahu bu kadar şakalaşmalar felan olurken bu ablanın kocası nerede? ablanın kocası olmadan mı takılıyorlar , karısı hakkında saçıyla yorum yapılıyor herhalde bilse çok kızar ve kavga bile çıkabilir burada sanki ablanın eşi dışlanmış gibi geldi ablanız da sizin eşinize yaklaşmış iyice..

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.
1 numaralı kurala dikkat edin lütfen.
konuyu dine getirirsek ve yorumlar böyle devam ederse önce ben uyarımı yapıyorum bu devam ederse konuyu kapatıyorum.
Eyv. Kırmızıyla yazmasanızda anlayabilirdim.

Kizlar esle ablanin arasinda birsey oldugunu ima edenler olmus. Tamam ben de sevmedim bu tavirlari, lacka ve gereksiz buldum. Ama boyle imalarda bulunmak cok tehlikeli.kknin yazili olmayan kurallarindan biri de bu sanirim. Once konudan bir bolum alip onun uzerinde yogunlasilir. Sonra durum oyle bir hal alir ki tipki kendi yalanina inanan yalanci gibi(mecazi anlamda) insanlar kendi cikarimlarina inanmaya, sanki boyle birsey yasanmis gibi yorumlar yapilmaya baslanir. Biz kadinlar gercekten ilginc varliklariz:)

Sanırım konu sahibi burdaki yorumlara dayanamayıp kaçtı. Allah aşkına ne kadar büyüttünüz olayı. Önce aklımızın güzel olmasi gerek. Bu kadar fesat düşünmemek gerek diye düşünüyorum. Düşündüklerimizi hakederiz.

Olması gerek bu! Kimse kimseyi dinle yargılamıyo ki!! Dini kurallar nettir ve değişmez bunu hatırlatmaktaki abes ne? Nikah düşer baldızına ki bundan dolayı mesafe olmalı.

Olması gerek diye bişey yok. Dini kuralların netliği ve tartışılmazlığı da kişisel bazda kalıyor. Sana göre o dinde öyle bir şey olabilir. Başkasına göre olmayabilir. Aynı dini bir sürü kişi ve topluluk farklı şekilde yorumlayıp herkes kendi veya çevresinin yorumuna göre yaşıyor. Bu yüzden kendi inandığınız dini yorumlara tartışmayı çekmek mantıklı değil.

konu saç rengiymiş. saçla alakalı konuşma esnasında bunu demiş.
nedir Allahaşkına garip olan. bu gayet normal. saç sohbeti edilmiş
Ama ablanin saci hakkinda konusulmamis ki o_O Konusahibinin saci hakkinda konusulurken "ablam sanada sari sac yakisir boyatsana" demis, üstelik abla kapali, yani boyatsa dahi konusahibinin esine ne? Kocasi dese tamam ama belki kirk yilda bi görecek (hani dügünlerde aciyomis ya -->cok sacma) bu yüzden gereksiz bi muhabbet... Abla o esnada sorsa " ben sacimi ne renk yapsam" yine bi nebze ki o zaman bile ona düsmez böyle bisey demek... Ablanin esi yerine koyuyorum mesela kendimi, damat gelip normalde tek benim gördügüm hanimimin sacina sari yap yakisir sana dese hic normal karsilamazdim... Kaldiki sariyi ima etmeside sacma, acik renk koyu renk dese yine bi baska... Bilmiyorum ama samimiyete karsi degilim ama herseyin bi adabi vardi, o insan kapandiysa (gerci cani isteyince aciyormus ama) onun saci hakkinda bi erkegin (ki kan bagi yok ve daha yeni damat ve samimiyet yeni yeni kuruluyor yillar gecmemis) yorum yapmasi cok abes bence...:KK14:

Kizlar esle ablanin arasinda birsey oldugunu ima edenler olmus. Tamam ben de sevmedim bu tavirlari, lacka ve gereksiz buldum. Ama boyle imalarda bulunmak cok tehlikeli.kknin yazili olmayan kurallarindan biri de bu sanirim. Once konudan bir bolum alip onun uzerinde yogunlasilir. Sonra durum oyle bir hal alir ki tipki kendi yalanina inanan yalanci gibi(mecazi anlamda) insanlar kendi cikarimlarina inanmaya, sanki boyle birsey yasanmis gibi yorumlar yapilmaya baslanir. Biz kadinlar gercekten ilginc varliklariz:)

Bi de alaycı yaralayıcı yazanlar var abla da tuhaf falan filan yazılmış mesela. Çok ayıp bence.

Valla benim içime kurt düşürcekse mutsuz olcaksam ablaysa abla gelmesin benim evime kocamla bu kadar samimi olmasına aslaaa razı olmazdım el sonuçta aralarında kan bağı yok ben ablamla görüşürdüm fakat eşimle aynı ortamda bulunmasını sağlamazdım okurken bile fena oldum yahu :KK12:

Olması gerek diye bişey yok. Dini kuralların netliği ve tartışılmazlığı da kişisel bazda kalıyor. Sana göre o dinde öyle bir şey olabilir. Başkasına göre olmayabilir. Aynı dini bir sürü kişi ve topluluk farklı şekilde yorumlayıp herkes kendi veya çevresinin yorumuna göre yaşıyor. Bu yüzden kendi inandığınız dini yorumlara tartışmayı çekmek mantıklı değil.
Aynı dini yaşıyorsak bazı değişmez kurallar vardır yoruma kapalıdır ama bazı konularda da yorum yapılması için ucu açık bırakılmıştır. Ben bunu belirttim. Bu konuda değişmez kurallardan he uygularsın ıygulamazsın senin bileceğin iş. Neyse yorum yapmıycam bu konuda daha fazla çünkü herkes kendi düşüncesini yönünde anlayacak

Ya,bir ben mi art niyet görmedim..Konu çok basit ama, detaylanmış da detaylanmış..
Dert sahibi,yeni evli ve biraz kıskanç sanki,eşim hep benimle ilgilensin,hep ben memnun edeyim falan gibi bir ruh hali içinde ve bundan dolayı oluşan gereksiz evhamlar.."Bence"..

X