Aynen eşimin görmesi kabul etmesi lazım durumun normal olmadığını. Gerekirse yardım lazım..o zaman eşinizle psikolojik destek alacaksınız. ha diyince bundan kurtulamaz ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen eşimin görmesi kabul etmesi lazım durumun normal olmadığını. Gerekirse yardım lazım..o zaman eşinizle psikolojik destek alacaksınız. ha diyince bundan kurtulamaz ki.
Iyide ne hakla öyle diyebilirlereee neyine takıldin ki bunun belki disardayim dese annesi babasi bize gelin diyecek adam butungun onlarla oturmak istemiyor hallediyor . yada belki bizide goturun diyecekler , insan yeri geliyo gercekten en sevdigi olsa bile tüm vaktini onunla gecirmek istemiyor ne varki bunda adam tatli tatli hallediyo ...
Kırmaktan kaçan tipik erkek hayırsız evlat olmak istemiyor. Dua et yalanla idare ediyor illa onlara gidelim demiyor. Bence karışma bu onun onlarla ilişkisi çıktısı sana yansımadıkça sorun yokArkadaşlar. Hafta sonu bir planımız olduğunda bir yere gidecek olduğumuz zaman eşim annesine hep çalışıyorum diye yalan söylüyor. Bütün hafta sonu çalıştığını şehir dışında olacağını falan söylüyor. Mesela bir gezmekteyiz yada en basiti alışverişe dolaşmaya çıkmışız dışardayız annesi aradığında ya çalıştığını söylüyor yada evde oturuyorum diyor. Asla dışardayiz yada bir arkadaşa geldik demiyor. Ya çalışıyor yada evde oturuyor oluyor. Kendisine yalan söylediği için kızıyorum. Annem babam yaşlılar Her istediklerinde gezemiyorlar Onlar o haldeyken ben keyif yapıyor geziyor görünmemek için öyle söylüyorum diyor. Bu arada haftada bir onlarıda dışarı çıkartırız ilgileniriz.Fakat yalan söylemesi benim canımı sıkıyor. Sanki liseli ergen kaçak göçek izinsiz dışarı çıkmış gibi bir durum. Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum siz olsanız ne tepki verirsiniz?
Dua etmem ben öyle davranan biriyle ömrümü geçirmem ama. Cevaplar gercekten acı sanki kadinlar kocalarının dediklerini yapamak zorundaymış gibi hatta kocalarının ailelerininde gercekten acıKırmaktan kaçan tipik erkek hayırsız evlat olmak istemiyor. Dua et yalanla idare ediyor illa onlara gidelim demiyor. Bence karışma bu onun onlarla ilişkisi çıktısı sana yansımadıkça sorun yok
Nasıl emeği yok? Kadin 4 yaşından beri bakıyormuş konu sahibinin kocasına? Üvey diye emeksiz,bakmıyor mu oldu?Ben de eşimin ailesi ne yapıyor ne ediyorum çok bilsin istemem. Kendi aileme de anlatmam. Hoş sormaz da ailem. Ama eşimin annesi çok darlıyordu bir ara beni.Yok ne aldık, nereye gittik, ne yedik. Yavaş yavaş alıştı. Keşke eşiniz de alıştırsaymış. Belli ki kadının başka derdi, hayatı yok. Ne öyle canım liseli gibi gizli saklı. Siz karı kocasınız artık. Alıştırsın eşiniz. Kaldı ki eşinizi büyütmemiş emeği bile yok. Bir de cici kaynana zulmü çıktı piyasaya.
Sonradan ekleme: Eşiniz bu yalanları durup dururken söylemiyormuş.Eşimin babası uzun süredir hasta. Sürekli yatıyor. Tek başına ayağa bile kalkamiyor. Kişisel bakımını tuvalet ihtiyacınıda gideremiyor. Benim ikisiylede bugüne kadar bir yakınlığım olmadı. Zira esim mesafeli olmanın iyi olacağını söyledi. Kayınvalidem 3 yıldır yatan kayınbabaya bakıyor. Kendisinin de rahatsızlıkları var. Yardımcı almıyorlar durumları olduğu halde. Bizde kalmasını istiyormuş kayinvalidem bir süre Eşimin babasının. Biraz dinlenmeye ihtiyacı varmış ben şaşırdım kaldım ne demeliyim nasıl demeliyim fikir verirseniz sevinirim
Ekleme 2:Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. Eşimin de benim de ikinci evliligimiz. Birbirimizi seviyoruz ve Allaha şükür bir sorunumuz yok. Biz evlenirken eşimin ailesinden hic bir şey görmedim bir iğne bile annesi üvey. Kendi annesi vefat etmiş. 4 yaşından beri bu kadin bakmış ve tek cocuk(Bu arada ailesinin durumu cok iyi).Esim kendi imkanlarıyla istediklerimi yapmaya çalıştı. Bu konuda bir şikayetim de yok. Gözüm yuksekler de değil. Kimseyi üzmek zora sokmak istemeyen bir insanım. Ama bir hediye ufacık bir takı dahi yapmadılar. Buna alındım. Evlendikten bir süre sonra düşük yaptım hastanede yattım bir süre. Eşim maddi anlamda zorlandı. Asla yardimci olmadılar. Esimde sorunlar ciktı cocuk sahibi olma konusunda birbirimize destek olduk eşimin yanında oldum hep. 2. Kez hamile kaldım onlara gittigimizde esim söyledi hamile oldugumu eli ayağı düzgün kusursuzunu versin Allah diyip kardeşinin cocugu evini yaptiracakmış 100 bin liraya onu anlatmaya başladı . Karısıyla gidip fayanslari seçmişler. bastan sona ev yenilenecek uzun uzun bunlari anlatmaya başladı. Öyle sinirim bozuldu ki . Öyle enayi hissettim ki kendimi. Ben kimseden birsey istemedim beklemedim benimde yaptırmak istediklerim vardı ama esimi zora sokmamak için istemedim. Cocuk istiyorduk önceliğe cocuk yapmayi koydum. Bu kadin beni kıskandırmaya mi calisiyor ne yapmaya çalışıyor sinirleniyorum.
Herkes yanlış anlayıp düşmanlık ve dalga geçmeye koyulmuş
Kayinpederim hasta ve yaşlı bu kadin nefesini zor alan adama sürekli ev bark mal sattirip kendi ailesine kaçırıyor . Adamı da kandırarak yapiyor bunları. Esim de babasi hasta üzülmesin diye sessiz kalmaya çalışıyor. Cünku kadin en ufak lafta yataktan kalkamayan adama bağırıp terk ediyor ağlatıyor. Adam vazgeçemiyor karisindan yaşlı ve hasta kaç senelik karisi sonuçta. Beni her gördüğünde temizlik yapılması lazım kim yapacak badana yapılacak bana kim yardım edecek diye hayiflaniyor. Bende o yuzden onlar bana ne yaptı ki diyorum. ben niye ona gidip temizliğini isini yapayim. O beni sevmiş saygı duymuş olsaydi o zaman koşardım her işine yaşlı insan derdim. Bana bir kere nasılsın demez yeğenlerini anlatır över. Onlara yaptıklarını anlatır. Birinin gelinine ailesi ev vermis evden kira alıyorlarmış bunu sizlere kayinvalideniz durduk yere söylese defalarca ne düşünürsünüz. Ki zaten benim evimde oturuyoruz. Yine de ne zaman beni görse bunu tekrar tekrar söylüyor.
Yahu kadın hasta kocasına bakıyor, yatan kocasına bakıyor.Sanane desin sen babamla gezmiyormuydun desin
Kadın ya da erkek diye ayırmadım. Bunu yapan sen olsaydın, eşin sorun çıkartsaydı sen onu gitmeye zorlamıyorsun karışmaya hakkı yok bu senin idare yöntemin derdim.Dua etmem ben öyle davranan biriyle ömrümü geçirmem ama. Cevaplar gercekten acı sanki kadinlar kocalarının dediklerini yapamak zorundaymış gibi hatta kocalarının ailelerininde gercekten acı
Ayy bana da şimdi geldi konu. Kinli olmakta haklısın belki ama konuyu bunlar hiç yok gibi safça yazmışsın. Kadın üvey çocuğuna sevgi duymayabilir. Eşin babası yalnız kalmasın diye korkabilir. Tut ki sana uydu kadını kıl etti kadın kaçtı gitri baba hasta üzgün. Bakacak mısın?Ekleme 2:
Sizin bu kadını neden sevmediğiniz belli oldu. Anlaşıldı ki düğünde beklentileriniz vardı ama yapmadılar, sizde buna alındınız. Kendiniz evleniyorsanız kendi başınızın çaresine kendiniz bakacaksınız, eşiniz alsaydı istediğiniz diğer hediyeleri.
Ayrıca siz kadına yardım ediyor musunuz ki o da size yardım etsin? Kadının hasta kocası var, ileriyi düşünmek zorunda velev ki aklına gelmedi hediye almak siz söyleyebilirdiniz.
Ayrıca siz kadın ‘bunaldım, babanız biraz sizde kalsın, yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var’ dediğinde baktınız mi adama en azından kadına dinlenme imkanı verdiniz mi? Hayır. O zaman o neden size yardım etsin sizi düşünsün? ya kusura bakmayın, sizin beklentiniz varmış, karşılamamışlar bu yüzden kadına gıcıksınız, nefes alsa batar halde. O yüzden içten içe eşinizin doğruyu söylemesini onun evde oturup hasta bakarken sizin gezdiğinizi bilmesini istiyorsunuz çünkü sevineceksiniz eminim. Kadın kadın demenizde çok itici, zira o kadın dediğiniz kişi eşinize 4 yaşından ber bakıp büyütmüş. Anlattığınız kadar kötü bir olduğunu sanmıyorum, malları sattı falan demişsiniz ama malları kaçıran kadın artık hasta adama bakmaz bırakıp gider, kötü niyetli olsa durmasının anlamı yok çünkü. Eşiniz çok bencil biri, en azından babasına bir süre bakabilir, bir hafta sonu anne hadi sen git dinlen biz ilgilenelim demediyseniz, kadının yükünü hafifletmediyseniz kadına kinlenme hakkınız yok.
Hayır bakmayacak. Çünkü kadın çok yoruldum bunaldım dinlenmeye ihtiyacım var demiş bakmamışlar. Uzun yıllardır hasta bakıyormuş kadın.Ayy bana da şimdi geldi konu. Kinli olmakta haklısın belki ama konuyu bunlar hiç yok gibi safça yazmışsın. Kadın üvey çocuğuna sevgi duymayabilir. Eşin babası yalnız kalmasın diye korkabilir. Tut ki sana uydu kadını kıl etti kadın kaçtı gitri baba hasta üzgün. Bakacak mısın?
siz de yaşlanıp hastalanacaksınız umarım o zamanlar bakacak destek olacak öff demeyecek inanlar olur etrafınızda.Beni kimse ailesiyle dip dibe gezdiremez. Mecburiyetim muhtaçlıgım yok kimseye. Ailesinin maşası olan bir adamla hayat sürdürmem zaten
Denklemler çok garklı olabilir ama dediğim gibi konunun saf halinde bile eş oraya yalan söylüyor seni bir şeye zorlamıyor, bu onların ilişkisi. Hadi anneye gıcıksın baba belki seada değişik insan görmek ister diye gidilir. Bilmiyorum ben çok daha ağır olaylar yaşadım yaşıyorum. Kinliyim. Kapıldığı duyguyu da anlıyorum ama gerçekten şu an sorun aradığını düşünüyorumHayır bakmayacak. Çünkü kadın çok yoruldum bunaldım dinlenmeye ihtiyacım var demiş bakmamışlar. Uzun yıllardır hasta bakıyormuş kadın.
Kötü olsa,malları kaçırsa bu adamın yanında niye dursun ki? Durmaz. Konu sahibi taraflı anlatmış gibi geliyor. Bayağı saf yazmış, kadın evde dura dura bunalmış o da diyor ki eşim inadına söylesin sanane desin diyor, kötü kalplilik bu. Kadının bunaltıcını yorulduğunu bile bile.
Kapıldığı duygu yanlış ama.Denklemler çok garklı olabilir ama dediğim gibi konunun saf halinde bile eş oraya yalan söylüyor seni bir şeye zorlamıyor, bu onların ilişkisi. Hadi anneye gıcıksın baba belki seada değişik insan görmek ister diye gidilir. Bilmiyorum ben çok daha ağır olaylar yaşadım yaşıyorum. Kinliyim. Kapıldığı duyguyu da anlıyorum ama gerçekten şu an sorun aradığını düşünüyorum
Sürdürüyorsun aslında farkında olmadan. Hırsın da bundan zaten. Karısının maşası bir adam istiyorsun. Şimdi mesele adamın maşa olan karakteri mi kimin maşası olduğu mu?Beni kimse ailesiyle dip dibe gezdiremez. Mecburiyetim muhtaçlıgım yok kimseye. Ailesinin maşası olan bir adamla hayat sürdürmem zaten
kendi de yaşlanacakkk o zaman böyle dik dik konuşabilecek mi bakalım?yaşattığını yaşamadan ya ölmezse ne olacak?Sürdürüyorsun aslında farkında olmadan. Hırsın da bundan zaten. Karısının maşası bir adam istiyorsun. Şimdi mesele adamın maşa olan karakteri mi kimin maşası olduğu mu?
Sen kocan üstünden para yiyor diye kıskandığın üvey anneden acıtarak intikam almak istiyorsun. Eşinin onları sevmesini, kırmak istememesimi kabullenemiyorsun. İstiyorsun ki onları acıtsın, reddetsin sen de oh de. Sürünüp aana yapmadıkları şeyleri ödeyene kadar bakma. Çok geç bu saatten sonra.
bi de üvey annesi haaaBi de üvey annesi. direk soğurum. Koca adam ailesiyle ne yaparsa yapar kimene. Bazı adamlar tam parmakta oynatmalık. Uyar canım olmaz böyle
Dur durak bilmeyen hadsiz birine söylememesi daha iyi ya işte kadının ağzı kapanıyorAnnesi dur durak bilmiyor ama bu konu yalnızca biri aslında. Burda hepsini anlatmak çok zor☹