Yazma kızım benim konuma artık. Yaşamadigin tecrüben olmayan konularda hangi fikri beyan edip duruyorsun. Lütfen terbiyeni haddini hududunu koru. Haydi hayırlı sataşmalar sana
Yahu hala saçma sapan konuşuyorsun?
Sen kimsin sana sataşıcam, sen benim sataşacağım insan olabilir misin?
Sen kendin haddini bil, saçma sapan bana sataşıp duruyorsun yok annene sabır versin yok ayrı eve çıkamazsın zırt pırt. Aile evinden koca evine giden, koca evinde kayınvalidenin yediklerini dert eden, takı takmadı diye kadına 3 yıldır takık olup mutsuz olmasını isteyen birisin.
Sen hayatında ne olabildin ki bana akıl veriyorsun?
Kayınvalide konusu açan birisin sen kimsin bana laf edebilirsin?
Hayatındaki tek başarın kpss çalışıp atanmış olan biri için fazla iddialısın sen. Başka meziyetlerin varsa onlarla uğraş, kayınvaliden düğününde takı takmadı diye 3 yıldır kadına bilenme mesela. Kendi takını kendin al mesela. Ama yapamazsın, sen yapamadığınniçin herkesi kendin gibi sanman gayet normal. Şu yazılarına bak, 30 yaşında gibi mi yazıyorsun sence?
Yeter be artık, yıllardır şu sitedeyim senin kadar yoran zor bir insan görmedim.
Allah kocana kayınvalidene çocuklarına sabır versin.
Onlara söyleyemediğin, kayınvalidenin yüzüne söyleyemediğini içinde biriktirip biriktirip bana kusma.
Haddini terbiyeni bil, ben sana terbiyesizlik yapmadıysam sende bana yapamazsın.
Allah akıl fikir versin, rica ediyorum bir daha beni alıntılama artık.