Ekleme 2:
Sizin bu kadını neden sevmediğiniz belli oldu. Anlaşıldı ki düğünde beklentileriniz vardı ama yapmadılar, sizde buna alındınız. Kendiniz evleniyorsanız kendi başınızın çaresine kendiniz bakacaksınız, eşiniz alsaydı istediğiniz diğer hediyeleri.
Ayrıca siz kadına yardım ediyor musunuz ki o da size yardım etsin? Kadının hasta kocası var, ileriyi düşünmek zorunda velev ki aklına gelmedi hediye almak siz söyleyebilirdiniz.
Ayrıca siz kadın ‘bunaldım, babanız biraz sizde kalsın, yoruldum dinlenmeye ihtiyacım var’ dediğinde baktınız mi adama en azından kadına dinlenme imkanı verdiniz mi? Hayır. O zaman o neden size yardım etsin sizi düşünsün? ya kusura bakmayın, sizin beklentiniz varmış, karşılamamışlar bu yüzden kadına gıcıksınız, nefes alsa batar halde. O yüzden içten içe eşinizin doğruyu söylemesini onun evde oturup hasta bakarken sizin gezdiğinizi bilmesini istiyorsunuz çünkü sevineceksiniz eminim. Kadın kadın demenizde çok itici, zira o kadın dediğiniz kişi eşinize 4 yaşından ber bakıp büyütmüş. Anlattığınız kadar kötü bir olduğunu sanmıyorum, malları sattı falan demişsiniz ama malları kaçıran kadın artık hasta adama bakmaz bırakıp gider, kötü niyetli olsa durmasının anlamı yok çünkü. Eşiniz çok bencil biri, en azından babasına bir süre bakabilir, bir hafta sonu anne hadi sen git dinlen biz ilgilenelim demediyseniz, kadının yükünü hafifletmediyseniz kadına kinlenme hakkınız yok.