Eşim toplum içinde beni küçük düşürüyor

Yazdınız mı görmedim kaç yıldır tanışıyorsunuz?
Önceden belli etmedi mi bu huyunu?
Aslında 5 yıllık ilişkiden sonra evlendik ama 3 yılı benim doğuda çalışmam dolayısıyla uzak mesafe ilişkisi olarak geçti . Ama biz çok arkadaş akraba ortamına girmedik. Hatam da bu oldu bence farklı ortamlarda tepkilerini ölçemedim.

6 aylık evlisiniz ve 10 kişilik kendi ailenizin içine sokmuşsunuz. Orda tek başına biseyler yapmaya çalışmış stresle birlikte de saçmalamış gibi geldi bana. Yeni girdigimiz bir aile de tüm gözler gelinimiz diye senin üzerindeyken hepimiz gerilmedik mi? Tamam yaptiklari hos degil ama, genel olarak boyle biri değilse bu belki o anlik bir durumdur, anlik karar vermeyin.

1.5 yıllık evliyim daha kendi akrabalarıma eşim gitmedi. Bir kere dayima o da sadece yengem vardı, bir kere teyzeme geçerken uğrar şekilde gitti. Ben sevmiyorum diyor zorlayamıyorum. Geriliyor olabilir sonuçta. Eşinizle yaptığıyla ilgili konuşun hoslanmadiginizi belirtin zaten sizi seviyor deger veriyorsa dinleyecektir. Evliliginiz yeni bazi kurallari çizin oturtun. Erkekler biraz ezik hissedebiliyor. Öyle hemen pes etmek yok, evlilik emek istiyor. Biseyler buldunuz ki evlendiniz.

Patavatsizlikta mastır yapmış adam resmen
Kesinlikle haklısınız çok bosbogaz

Aslında genel olarak tam da böyle biri malesef. Bir seferlik olsa ben de anlarım ona göre alttan alırım ama her yerde her zman saçmalama konusundaki istikrarını koruyor

Hakaret boyutunda asagilaman guzel sonuclar verdirir. Sureci kisaltirsin. Erkek egitmek kolay is degildir. Ciddiyim guzel sonuc alirsin
Kaç tane erkek eğittiniz? Bir önceki yorumda da 2 adam tut, ayda 2 kez dayak yedir mi dediniz, ben mi yanlış anladım? Dayak atarken de çok konuştuğun için mi diyecek bu adamlar?

Diyorym ya ozguvenini kirmaya oynayabilirsen net sonuc alirsin. Ozguvenin ilerisi kibirdir. Kibidrle birlikte kendini yuce gormeye be back seyleri de haketmeye uygun oldugu dusuncesine ulasabilir. Yanlis anlama ama sig ise bir erkek bu dediklerim sirayla oluyor. Ama erken ama gec.

Kaç tane erkek eğittiniz? Bir önceki yorumda da 2 adam tut, ayda 2 kez dayak yedir mi dediniz, ben mi yanlış anladım? Dayak atarken de çok konuştuğun için mi diyecek bu adamlar?

Nedeni olmali mi. Tim sorulariniz icin cevabim bu

Gerçekten patavatsızca konuşmuş esin

Pek yorum yapmam ama dayanamadım
Eşinizin bu tip yorumları hiç hoş değil bide 6 aydır evlisiniz sanarsin ki 30-40 yıldır evlisiniz sizi eleştiriyor üzgünüm ama konuşma tarzından sizi elestirmesinden hoşlanmadım degisirmi kimse değişmez ama sizi sevdiği için sizi incitmekten korkup kendini frenlemeli

Aslında genel olarak tam da böyle biri malesef. Bir seferlik olsa ben de anlarım ona göre alttan alırım ama her yerde her zman saçmalama konusundaki istikrarını koruyor
Peki bunu 5 yıl boyunca farketmediniz mi? Yoksa duzelir mi dediniz. Hadi ortama girmedi. Ee soz nisan düğün bir,sürü ortam olmustur oralarda nasildi.

Bence atanamamasinin etkisi var sanki. Benim eşimde atanamamış, hala içinde ukte ve sisteme öfkeli seneler geçmesine rağmen.

Ne kadar komik bir beyefendi ya ahahaha böyle komik insanlar da olmasa nasıl gülücez

evet tam tahmin ettiğim gibi. Boşuna sormamışım bunları. Eşinizden eksiğiniz YÖK fazlanız var. Komplekse girmiş kendisi.aldırış etmeyin büyüdükçe geçer :)

Kötü bi deneyim olmuş ama size tek söyleyeceğim; kimse kimseyi temsil etmez, herkes kendini temsil eder kendinizi kasmayın.

Ben çok aşıktım çok seviyordum nedensizce. Ama artık duygularımın azaldığını hissediyorum. Aynısı benim eşim çok büyük hayalleri var ulaşamadıkça sisteme devlete hükümete her şeye sövüp duruyor

Allah kolaylık versin
Beyniyle ağzı arasında mesafe yok

haklısınız.
bunu adama nasıl anlatırsınız onu bilmiyorum.
sen de onu boz, ilk akla gelen ama böyle bir yarış, sizi de zamanla seviyesizleştirir.
bu gibi mücadeleleri kadın kazansa da sonunda erkek toplumdaki ve fiziksel üstünlüğünü kullanarak kaybetmiyor.
sen bana bunu söyleyemezsin/sen bana bunu nasıl söylersin?
ben değişmem böyle kabul et, diye savunup
kadınsın kadınlığını bil’e kadar gidiyor

inşallah aklı başına gelir

60 yaş üstü cümlesi hariç diğerlerinde abartmayin zamanla herkes birbirine alışır merak etmeyin.
Suratı asık hiç gülmeyen konuşmayan gerginlikten diğer insanlarda geren erkek olmasından daha iyi

Bizim oralarda muşmula ağızlı derler.

Keskin fikirleri olan biri tespitiniz harika. Benim bile kelimelere döküp daha önce açıklayamadığım bir şey. Evet eşimin siyaset eğitim evlilik çocuk ne bileyim hayatın her alanıyla ilgili kimsede duymadığım değiştirilmesi mümkün olmayan sabit fikirleri var. Çok fazla aykırı yazar okuyor onların etkisi diye düşünüyorum

Evlenmeden önce hiç mi konuşmadınız bunları? Buluşup ne konuşuyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…