Eşim toplum içinde beni küçük düşürüyor

Eşiniz sizi değil daha çok kendini küçük düşürmüş ve rezil etmiş, bir de ortamı şenlendirdiğini mi sanıyor pes valla

Eşiniz sizi hizmetçi diye mi almış yoksa besleme diye mi... Çok dengesiz biri kesinlikle. Konuşmadan anlamıyorsa siz de onu rezil edin. Annesine kilo alması ile ilgili sen aç bırakmışsın deyin bakalım. O size hizmetçi gözüyle bakıyosa siz de ailesinin önünde bana kocalık da yapamıyor doğru düzgün maaşı yok diye basın kahkahayı. Ortamı neşelendirin hatta şu 60 yaş üstü esprisini bir de siz yapın. Sizin hödük anca bundan anlar. Yazık yani okumuş etmiş kadının kocasına bak diyorum sadece. Görgü de bilmiyor....

Allah islah etsin.Esinizin sacma sapan konuşmalarına aileniz belki rahatsiz olduklarini yansitirlarsa o da iyi bisey becerdigini sanmaktan vazgecer ve durumu duzelir diye umut ediyorum.Duzelmezse de sizde onun gibi hareketlerde bulunun bakalim yaptigini begenecek mi

Düzgünce bu rahatsızlığınızı dile getirip, konuşup rica ettiğiniz halde aynen devam ediyorsa, direkt bozun sokun lafı oturtun, bir şey diyecek olursa da "Sadece sen mi şaka yapacaksın, biraz da ben yapayım dedim" deyin. Kvmlerin tarafından, eşimin embesil bir akrabası vardı, böyle konuları görünce hep aklıma geliyor o gevşek herif. Ancak insan içinde bozduktan sonra bana karşı mesafesini koruması gerektiğini idrak etmişti. Hiç sevmiyorum böyle nerede ne konuşacağını bilmeden ağzına geleni söyleyen, bir de "Dobrayım-şakacıyım" diye geçinen yetersizleri.

"Ha ha ha evet güldük, şimdi biraz sesini kes de insanlar düzgün bir sohbete başlayabilsinler" filan deyin yani, acımayın hiç.

Evlenmeden önce hiç mi toplum içinde bulunmadınız? Her türlü bellidir eşinizin nasıl boş boğaz bir olduğu da siz görmezden geldiniz büyük ihtimalle.

Kendisinin yaptığı ortamı şenlendirmek değil tamamen sinir bozmak. Konuşmayla çözülecek bir sorun mu bilmiyorum.

İmkânınız olsada gizli bir video kaydı yapıp bu hallerini, sonradan izletseniz eşinize. Dışarıdan nasıl çiğ göründüğünü anlar belki.

Ben olsam yaptiginin aynisini yapardim konusmakla pek anlayacaga benzemiyor. Ailesinin yaninda kucuk dusur yaptigi isle alay et kirilirsa da saka yapmistim sen de yapiyorsun ben bisey diyor muyum ? De.

Canım zor işin güzelce anlatmışsın onu da anlamamış kafasının basması lazım ama zor işte

Adamı gömmüş duasınıda etmişsiniz kizlar
Bu kız daha 6 aylık evli zaten kendini kötü hissediyordu bizim sayemizde boşamaz umarım
Olabilir konu sahibi bazen hepimiz hatalar yaparız
Hepimizin de eşlerinde var problemler bizler gibi
Eşini arada bir uyarmak lazım
Eşin özgüvenli görünmek ezik görünmemek için böyle davranmıştır
Sen cem yılmaz değilsin kocacım o bile gerektiğinden fazla konuşunca saçmaliyor
Deyiver

Söylediklerinin hepsi patavatsız cümleler ama ben niyeyse buna takıldım. Paralı hizmetçi arıyormuş beyefendi, eş değil baksanıza.

çok üzgünüm ama eşiniz çok saygısız boş patavatsız birisi gibi görünüyor. sadece aile ortamında mı böyle acaba? beraber arkadaş ortamında bulundunuz mu? düşündüm de benim aile ortamımda böyle bir damat olsa abim, yeter bi sus artık diyerek üstüne yürür

Yazdınız mı görmedim kaç yıldır tanışıyorsunuz?
Önceden belli etmedi mi bu huyunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…