- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi Bayan mimik
Erkeklerde hic sevmedigim bi ozellik; kadin isine karismalari.
Hafta sonlari kahvalti hazirlarken babam gelir yanimiza cayin altini felan kisar soylene soylene.
Baba bi git cik surdan diye kizarim.
Dayanamam ben.
Enistemin babasi gil gelmisti ablama.
Annem ve ablamin kayinvalidesi ablamin dondurucusuna atmak icin hamur actilar.
Benimde elim kesilmisti sargidaydi az uz yardim etmeye calistim.
Hingel yapiyolardi, bilen bilir. Bildgimiz bas parmagin ve isaret parmagin lazim hingeli yapmak icin.
Enistemin babasi bize bakiyor sonra diyorki "sapsik haniiiim, o oylemi yapilir bana bak boyle boyle yapican".
Dedim " amca parmagim kesik".
Olsun yaparsin ne olmus kesikse olur yapilir yapilir yinede, diger elin saglam diyor bNa. Dedim hey Allahim.
En sonunda dayanamadim " benim bi elim saglamsa senin 2 elin saglam, gel seni gorek bakalim?"
Kalabaliktan dolayi tam anlasilmadi bi enistemden duydu soyledigimi. Enistem guldu lafima.
Ne? Diye sordu.
Bende hic bisey demedim dedim.
Taktim ama adama.
Yazin turkiyede bize ziyarete geldiklerinde benim telefona hat alinmisti.
Her gelmek istediklerinde " aloooo sapsik ben x amcan" diye sesi geliyordu.
Bende gicikligina 3 keresindede " x amcam kim? Siz kimsiniz? Tanimiyorum?" Dedim
Hafta sonlari kahvalti hazirlarken babam gelir yanimiza cayin altini felan kisar soylene soylene.
Baba bi git cik surdan diye kizarim.
Dayanamam ben.
Enistemin babasi gil gelmisti ablama.
Annem ve ablamin kayinvalidesi ablamin dondurucusuna atmak icin hamur actilar.
Benimde elim kesilmisti sargidaydi az uz yardim etmeye calistim.
Hingel yapiyolardi, bilen bilir. Bildgimiz bas parmagin ve isaret parmagin lazim hingeli yapmak icin.
Enistemin babasi bize bakiyor sonra diyorki "sapsik haniiiim, o oylemi yapilir bana bak boyle boyle yapican".
Dedim " amca parmagim kesik".
Olsun yaparsin ne olmus kesikse olur yapilir yapilir yinede, diger elin saglam diyor bNa. Dedim hey Allahim.
En sonunda dayanamadim " benim bi elim saglamsa senin 2 elin saglam, gel seni gorek bakalim?"
Kalabaliktan dolayi tam anlasilmadi bi enistemden duydu soyledigimi. Enistem guldu lafima.
Ne? Diye sordu.
Bende hic bisey demedim dedim.
Taktim ama adama.
Yazin turkiyede bize ziyarete geldiklerinde benim telefona hat alinmisti.
Her gelmek istediklerinde " aloooo sapsik ben x amcan" diye sesi geliyordu.
Bende gicikligina 3 keresindede " x amcam kim? Siz kimsiniz? Tanimiyorum?" Dedim