Eşim tam bir gazman

Ben igrenirim bu tarz seylerden.. ciddi anlamda sogurum yani.. biz gulup geceriz diyenleride anlamiyorum.. ben cekemem.. her ne olursa olsun ister hastalik, ister baska bisey bu saygisizliktan baska bisey degil bence..

Benim esimde gegiriyo sabah akşam 24 saat ilk başlarda acayip gıcık oluyodum ama alıştım burun karıştırması da cabasi

Hahaha gozumde canlandi bi an cizgi film gibi cok guldum pembe minik kalplere

Kizlar bende birsey merak ediyorum yeni evleniyosunuz ishal oldunuz mesela illaki ses cıkacak oyle bisey olur esim duyarsa cok utanirim belki sonra alisirlir ama ilk baslarda nasıl oluyor ?

Anormal bir durum görmedim ben, mantik olarak düşündüğümüzde bu bir ihtiyac yediklerimizden ötürü vücut gaz yapiyor bir zaman sonra bu gaz disari cikmak istiyor ki bazi zamanlar istemsizce elde olmadan cikiveriyor...

Gaz sıkışmasından ölenler bile var Allah korusun...

Cok rahat bir sekilde gelen gazi direkt disari cikartmak yerine en azindan bulundugunuz odadan cikip diger yerlerde yapsa daha iyi olur tabiki sizi rahatsiz etmemek adina... Daha iyi olur diye dusunuyorum....

Eviniz sobaliysa, eşinin yetenegi işe yarayabilir. Soba cabuk yanar. Biraz olumlu bak bence olaya

Babam ameliyat olunca basina doktorlar hemsireler gelip hasta gaz cikarabiliyormu diye sorardi cok gulerdik ama demekki gaz cikarmak onemli demistim o zaman cocuk aklimla :) ... ama insan normal sartlarda saglik problemi yoksa katlanamaz ben sahsen sogurum esimden... insaniz hepimiz gaz cikariyoruz ama bi zahmet odadan cikiverin

Gaz insani bir şey. Almanyada gaz cikarmak degil, geğirmek ayipmiş. Lakin herkeste olabilecek bir problem bu. Doktora gidin. Ama esler arasindaki bu durum sanirim pek insani degil. Wcye git yap yani. Ya da uzaklas.

Aylardır almanyadayım daha birtane osuranı görmedim.Ayıp olmasa,normal olsa yaparlardı..

Zeytin çok tatlısınız.
Bizim ikimizinde barsakları hassas. Havadan nem kapan cinsten.
Bizde de 3 seçenek var :)))))
üst kattaki sandalye mi çekti acaba?
Ayy bu saate gürültüye bak terbiyesizler,
yada kedi bir şey mi devirdi...

eşiniz ne iş yapıyor?

doktora gittiniz mi?

bence çok ama çok doğal bir eylem gaz çıkarmak benim eşim de çıkarır bende çıkarırım bence karı koca arasında böyle şeyler saygısızlık veya kötü birşey olarak adlandırılmamalı sonuçta herşeyimizi eşimizle paylaşıyoruz ben hiç önemsemem insanlık hali güler geçerim valla hatta bazen kötü kokunca cesetmi yedin aşkım derim güleriz beraber :) ilk hamileliğim de o kadar çok gaz çıkartıyordum ki eşim hala der "aşkım rekor sende"
kısacası çok büyütmeyin gülün geçin :)

Biri bizdeki popo değil mi demiş de, herkesin bünyesi de bir değil elinde olmuyor, yaşamayan bilmiyor işte. Hiç tutamıyorsa hasta olabilir ve bu bambaşka, bayanların da hamileliği var mesela çok gaz oluyormuş.
Biri belki ömründe hiç çıkarmamıştır ama bir başkasından bunu bekleyemezsin çünkü istemsiz.
Anca biraz dikkat etmesini bekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…