- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Hahaha gozumde canlandi bi an cizgi film gibi cok guldum pembe minik kalplereArada yanlışlıkla pırtlar olur da ikidebir olan katatozortlar biraz can sıkıcı olabiliyor.
Aslında arada olunca eğlenceli de geliyor. Zaten pırtlar kokmaz ki
Ben utanıyorum ama küçük de olsa osuruk, osuruktur yani. Gerçi eşime göre ben pırt yaptığım zaman çilek kokulu pembe renkli minik kalpler çıkıyormuş öyle diyor
hhah bol vol muz patates ye ishal olmayim diyeeKizlar bende birsey merak ediyorum yeni evleniyosunuz ishal oldunuz mesela illaki ses cıkacak oyle bisey olur esim duyarsa cok utanirim belki sonra alisirlir ama ilk baslarda nasıl oluyor ?
Benim hep aklima gelir oyle olursa nasil olur diyehhah bol vol muz patates ye ishal olmayim diyee
Musluğu aç sonuna kadarKizlar bende birsey merak ediyorum yeni evleniyosunuz ishal oldunuz mesela illaki ses cıkacak oyle bisey olur esim duyarsa cok utanirim belki sonra alisirlir ama ilk baslarda nasıl oluyor ?
Bir de sezeryan olursan tüm hastane personeli eşin eşinin ailesi senin ailen hep beraber senin ilk gazını çıkarman için seferber olacak :))) ben os...nın dünyanın en zor işi olduğunu sezeryandan sonra anlamıştımİnşallah, arkadaşımda böyle diyo
Gaz insani bir şey. Almanyada gaz cikarmak degil, geğirmek ayipmiş. Lakin herkeste olabilecek bir problem bu. Doktora gidin. Ama esler arasindaki bu durum sanirim pek insani degil. Wcye git yap yani. Ya da uzaklas.
Zeytin çok tatlısınız.evet bu defa kramp giriyor
irritabl bağırsak sendromum da var benim
özellikle bazı yiyecekler çok dokunuyor
ama en önemlisi ayakların üşümesi :/
eşim sağolsun utandırmaz hiç . hemen evdeki kediye suç atıyoruz
eşiniz ne iş yapıyor?Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazım
doktora gittiniz mi?malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?