Eşim tam bir gazman

Kiyaslamadim ki siz beni alintiladiniz ben de size cevap yazdim. Isterseniz ilk yazdiginiz mesaji yeniden bir okuyun.

Hayır pardon kendimi anlatamadım ben:) hani benim gazsız olmamı özel durum kabul etmişsiniz ya sizinki de öyle bunun ölçütü ne ki acaba anlamında..ayy neyse konuştuğumuz şeylere bakın

Off geçenlerde eşimin yorgana salması ve sonrasında o yoğun gaz kokusunun beni uykumdan uyandırıp boğması geldi aklıma.
Gecenin bir yarısı öyle bir carladım ki adama bir daha yapamadı. Kaldır yorganın bi kanadını, totoyu çıkar dışarı top misali, sal dışarı. Ne diye yorganın derinliklerine salarsın be adam.
Bir de arabamın koltuklarının derinliklerine saldığı da olurdu. Carlaya carlaya yola getirdim. Arada yine yapıyor ama bu kez pişmiş kelle gibi sırıtamıyor, yüz vermiyorum.
Ama ben şu anda maalesef gazwoman modundayım. Hamile olunca herşey gaz yapıyor. Tuvalette bile olsa duyuluyor yani. Ay

he hee aklıma "zart o*uruk mert o*uruk, fıs o*uruk pis o*uruk" lafı geldi
Ay ne iğrençsin demeyin var böyle bi laf

Son düzenleme:
2 gün önce 20 aylık oğlum kendini zorladı oğlum kaka mı yapıyorsun diye sordum yok pırt pırt dedi , hayatımda duyduğum en tatlı pırtlar
(kolik bebeği olanlar beni anlar)

Gaz insani bir şey. Almanyada gaz cikarmak degil, geğirmek ayipmiş. Lakin herkeste olabilecek bir problem bu. Doktora gidin. Ama esler arasindaki bu durum sanirim pek insani degil. Wcye git yap yani. Ya da uzaklas.

Bana çok eğlenceli geldi ya ... Özellikle ''kaaaaaaç'' diye bağırması , şarkının en güzel yerine eşlik etmek istemiş nameli nameli

Saygısızlık değil sadece fazla rahatlık bu . Elbette rahatsız oluyorsan , biraz daha dikkat etmeli . Her 10 osuruktan 5 inde wc ye yetişse , en azından gayretinden tebrik edebiliriz kendisini

Banada ara sıra oluyor. Bence midesini falan usutuyordur. Birde çok baharatli midesini bozacak şeyler yemesin. Ama yinede bu kadar rahat olmasi biraz iyi değil. Bence çaresine bakmali.

yuhh yani sizlerde iyice abarttınız özel hayat denen şey kalmamış evinizin içinde her olanı biteni buraya dökmek ne kadar dogru üstelik ciddi bi konu olsa içim yanmaz hemen hemen herkeste olan birşey yemek yemek gibi su içmek gibi normal yani insanız sonuçta milletten fikir alacagım diye eşinizin her şeyini burda anlatmak çok yanlış eskiden dört duvar özel hayat vardı şimdi herşey ortadaaaa

Anason rezeneli bitki çayi var, hani dogadan lipton gibi sallama bitki çaylari var ya, onlarin birinde gormustum. İyi gelir derler, mesela emziren annelere gaz yapmasin diye bu tarz cay tavsiye edilir. Faydasi olabilir belki.

Bana da çok saygısızca geliyor böyle şeyler. Tutamıyorum diye birşey yok hepimizin gaz problemi oluyor. Ben tuta tuta bir hal oluyorum sonrasında sancım çok olur ama yapmam yani. Tutamıyorsa bir rahatsızlığı vardır doktora gitsin normalde olan bu değil cunku.senin gözünde saygınlığını bitirecek zamanla çok iğrenç bir şey çünkü

esini ikna et kontrol amaclida olsa bir doktora gorunsun allah korusun baska rahatsizliklar cikar ilerde

Bu gerçekten sağlıkla alakalı bir durum. Özellikle yapmıyordur büyük ihtimalle. Bende de aynı problem var. Tutmak imkansız o karın ağrısının tarifi mümkün değil.Ne zaman geleceği belli olmuyor. Eşinizi kesinlikle doktora gitmeye ikna edin.

Hemoroidi olanlarda gaz problemi olabiliyor belki öyle bir sıkıntısı vardır eşininizin

Ya kusura bakma ama gülerek okudum yorumlarını

Valla gaz konusunda sıkıntı yok salariz kafamiza göre
Aman burun silmek fln dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…