How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

Seni de anlıyorum ama sen çıkaramıyosun diye gazman eşimin gazına sevgi ve şefkatle bakamam ki inşallah sorunun geçer, gaz çıkarmaya başladığında wcyi kullanırsın sanırım
Ben gaz çıkarmaya karşı değilim wc diyr bi yer var zıkım yer
Şefkat duyma zaten ama canını sıkma diye dedim bırak o onun edepsizliği olsun

:KK45:Ben bu yüzden az kalsın ölüyordum.Geçen sene eşimin gaz çıkarması sonucu öksürerek uyandım.Nasıl bir gazdır o:rolleyes:.Genzim acı acı yanıyor ,nefes alamıyorum.Eşim hırıltıma uyandı,korktu ne oluyor diye,telaşlandı.Mutfağa gitti su getirdi,içtim ,kendime geldim.Ne oldu sana dedi.Çıkardığın gaz genzimi yaktı,nefes alamadım dedim.O da şaşırdı.kendine ,hareketlerine dikkat et,bak gördüğün gibi,o.uruğumla bile seni boğabiliyorum demek ki dedi.:KK70:
ay sesli güldüm yeminne:KK70::KK70::KK70:

benim eşim sagolsun ilk 3 yıl hiç yapmadı ama son 3 senedir mide ve bagırsak sorunu var bazen ayda yılda 1 yapıyor uyurken o da

Eşler birbirinden rahatsızlık duymuyosa normal ama benim elimde değil okadarda rahat olmasın çekinsin biraz tuvaletini yaparken nasıl kapısını kapatıyosa gazını çıkarmaya da banyoya gitsin burnunu da yanımda silmesin faşır fuşur hem sümük kalır burnun da o da iğrenç ben yanlışlıkla ya da zaruri olana takılmıyorum kasten yapması şakaya vurması beni anlamaması sinir bozucu
evt kasti yapması konuyu şakaya vurması cidden hoş diil. hani zaruri bi durumu vardır ve sıkılıodur zaten yetişemiodur vs, ama bu olayı dillendirip utmaıodur, kontrol etmeye çalışıodur o ayrı ama işin parmak seç hangisi diyip yapması da hoş diil yani. bu konuyu oturup adamakıllı konuşun belki sizin bu derece rahatsız olduğunuzun farkında diildir

Bilerek yapması çok kötü ama kimsenin çıkıp da "eşim yanımda yanlışlıkla da olsa gaz çıkarmadı hiç" diyeceğini sanmam.
ben diyeceğim canım eşimde bende aynıyız gaz olayını hiç sevmeyiz 27 yıllık evliyiz yanlışlıklada olsa ne o ne ben yapmadık dikkat ederiz çok hatta eşim çocuklar küçükken kucağındayken gaz çıkarsa hemen bırakırdı:KK70::KK70:

Ama ortam öyle bu konuda çok kesin tavrı var
Zaten rahatca gülemezsiniz yani çekinirsiniz anında bişey deyip bozar gibi geliyo
Çocuk meselesinide ben düşünüyorum acaba napar ne tepki verir diye
çocuk yapıncahoşunuza bile gidicek merak etmeyin dört gözle bekliceksiniz hatta ohhh pırtlattı die:-)
onların herşeyi sevimli olii bu kadar düşünülcek bişe diil yani

normal bir insan günde 7 kez fart yaparmış. aynı evde yaşayınca daha fazla farkediliyor. kocanızda insan ve fart yapıyor. büyütmeyin bence.

Yarın o iğrenç görülen gazı çıkaramadım için endoskopi yapılacak 7 aylık gebe gibi bir karın yumurtaliklarima yapılan basınç ile sanci oluyor. ..doğru yapabilsem değil kocam Başbakan olsa umursamam ne yer ne mekan..endoskopi şişlik için olacak çözüm olmazsa kolonoskopi olacak
çok geçmiş olsun

Bu kadarda mahrem konu acilmazki ya problemi varsa doktora gitsin istemiyorsanız bırak kovanı igrendim pof

En azından 2 yıl geçsin cicim aylarında yapılır mı ya :110:
Sen hamilelikte gaz sorunu yaşadığında anlar o zaman empati kurabilir belki :KK45:
İyi ki Almanyada yaşamıyoruz orda serbestmiş ya :KK53:

Back